Gość: JA IP: *.nott.cable.ntl.com 16.03.07, 21:11 A CO SĄDZICIE O MAŁEJ STATYJCE NEIDALEKO CHEŁMNA. LOTOS... TAM NIE PRACUJĄ LUDZIE, TYLKO ROBOTY... WIDZIAŁ KTOŚ JAK SZEF TRAKTUJE PRACOWNIKÓW??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morda [...] IP: 80.51.140.* 16.03.07, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: LOTOS GRUBNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 23:24 Ale na tej stacji taki jeden mi się podoba taki niski ma bokobrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeaaaaaaa Re: LOTOS GRUBNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 14:06 ten z bokobrodami ma dziewczyne z którą jest bardzo szczęśliwy więc możesz sobie odpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta z CCH Re: LOTOS GRUBNO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.03.07, 22:03 jestem bardzo często na tej stacji wszyscy pracownicy są bardzo w porządku mili i sympatyczni zawsze można z nimi pogadać i wcale nie zamulają tylko ciężko pracują na swoje rodziny!!! a jeśli chodzi o szefa to szef jak to szef po prostu pilnuje interesu!! a najbardziej co lubie na tej stacji to wypaśne hamburgery!! pozdrawiam wszystkich pracowników oraz pana henia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: LOTOS GRUBNO IP: 83.2.10.* 27.03.07, 23:58 szef lotos..............? gbur!!!!!!!!! zero szacunku do ludzi a zwłaszcza do swoich pracowników co do obsługi oki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: LOTOS GRUBNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 09:30 szef gbur? toc Henio je luzak ze szok :D znam osoby ktore tam pracuja jak i samych wklascicieli i nie moge powiedziec zeby ktokolwiek nazekal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: LOTOS GRUBNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 09:55 Wporzo, a jakas dyscyplina musi być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: LOTOS GRUBNO IP: 83.2.9.* 03.04.07, 16:27 Pracowałem swego czasu na tej stacji i mimo iż mam z panem Heniem trochę na pieńku, to moge powiedziec ze zycze kazdemu takiego szefa. Nasze układy powiem,że bywały nawet wyśmienite.....ale moja głupota-nie bede opisywał. Pozdrawiam pracowników(co na pewno żle nie mają) i szefostwo. Rafał zo niedługo wleci na LOTOS porozmawiać z panem Heniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et5 Re: LOTOS GRUBNO IP: 83.2.11.* 12.04.07, 09:52 ty co piszesz ze to gbur to musisz byc dopiero nawiedzony albo niewiesz co mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksi Re: LOTOS GRUBNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 22:22 Stacja ok szef nie znam bokobrody ma laske a jak co to tankuj gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: LOTOS GRUBNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:58 No i co z tego ze ma laskę laske można zmienić he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: LOTOS GRUBNO IP: 83.2.9.* 11.04.07, 21:38 zebys ty sie nie zmieniła!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buma Re: LOTOS GRUBNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:56 nigdy jej nie zmieni przynajmniej tak mi się wydaje ale taka miłość to rzadkość a henio to dupek i przekichana to praca!!!!!! zmieńcie sobie jak najszybciej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcia Re: LOTOS GRUBNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:40 ludzie wyluzujcie. mieliście się wypowiadać na temat stacji a nie na temat prywatnego życia pracownika!!! Odpowiedz Link Zgłoś