Dodaj do ulubionych

praca w sharpie

IP: 83.2.10.* 10.05.07, 07:32
powiedzcie mi naprawde jak tam jest ile dostaje sie pensji i o której
wyjezdza autobus z chełmna
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: praca w sharpie IP: 82.146.225.* 10.05.07, 12:24
      dojezdzając z chełmna wyszłabys 600zł. na ręke.
      • Gość: sharpik Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 10.05.07, 12:29
        to nie prawda , ostatnia moja pensja to 803 zl minus 25 zl autubus
        • Gość: doorf Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 12:40
          za osiem stów to nie chciał bym tam leżeć.Chyba tych japońców pogięło.
          • Gość: @@@ Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 13:07
            traktuja ludzi jak niewolników
        • Gość: lord Re: praca w sharpie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:53
          i do tego 11 godz z dojazdem
        • Gość: Fred Flinston Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 06:19
          Za 800, to sie nie oplaca nawet wstawac.
          • Gość: kathia Re: praca w sharpie IP: *.cpe.marton.net.pl 03.09.07, 16:05
            tak piszecie ze za 800zl sie nieoplaca wstawac ale jak ktos niema
            wogole kasy to sie wszystko oplaca!!i zanim cos napiszecie to sie
            zastanowcie!!
      • Gość: lord Re: praca w sharpie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:49
        wątpię gdzieś około 450 zł
    • Gość: leo Re: praca w sharpie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.05.07, 13:57
      A ile chciałbyś zarabiać jako fizol? Nauczcie się szanować pracę, ludzie.
      • Gość: tomasz Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 10.05.07, 14:07
        nie no tak powaznie to 800 zl an reke, to nie jest zle, jak na poczatek. 600 zl
        to juz przegiecie
        • Gość: AGA Re: praca w sharpie IP: *.cpe.marton.net.pl 11.08.07, 13:37
          niewmawiajcie mi tu bzdur mój mąż tam robi i ma 900zł
      • Gość: wujas z ere fe nu Re: praca w sharpie IP: 86.43.107.* 10.05.07, 14:38
        ty kolego wez puknij sie w czolo
        w np ere fe nie fizol zarabia tyle ze go stac na godne zycie a jak masz jakis
        fach lub papier to zarabiasz jeszcze wiecej
        dlatego walnij glowa w sciane moze skumasz o czy mowie
        to co ze fizol??
        czy to znaczy ze fizol powinien z glodu przymierac?

az mnie rozezlilo...
        jak w naszej ojczyznie nie skonczy z takim mysleniem to wszystkie fizolstwo
        wyjedzie na zachod i wtedy zobaczysz ze tak naprawde oni tez sa potrzebni

ale najpierw rozpedz sie i walnij glowa w sciane bo i tak tego nie kumasz
        • Gość: pomysl Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 00:27
          > ty kolego wez puknij sie w czolo
          Co daje taka wypowiedz? ze jestes niby madrzejszy? Kim jestes zeby do kogos tak
          mowic?
          > w np ere fe nie fizol zarabia tyle ze go stac na godne zycie a jak masz jakis
          > fach lub papier to zarabiasz jeszcze wiecej
          Niemcy sa bogatszym narodem niz Polacy. Dlatego pewnie zarabiaja wiecej.
          Moglbym powiedziec, ze w Chinach (albo na Ukrainie czy Bialorusi zeby nie
          szukac daleko) zarabiaja mniej - czy to znaczy ze w Polsce zarabiamy za duzo?
          > dlatego walnij glowa w sciane moze skumasz o czy mowie
          Mysle, ze kumam.
          > to co ze fizol??
          > czy to znaczy ze fizol powinien z glodu przymierac?
          Kazdy pracuje na siebie i zarabia tyle ile ktos inny mu zaplaci za jego
          umiejetnosci
          > az mnie rozezlilo...
          Policz spokojnie do 10 - i sprobuj pomyslec.
          > jak w naszej ojczyznie nie skonczy z takim mysleniem to wszystkie fizolstwo
          > wyjedzie na zachod i wtedy zobaczysz ze tak naprawde oni tez sa potrzebni
          Zobaczymy - 'wszystkie fizolstwo' nie wyjedzie - zostana fachowcy, ktorych
          umiejetnosci sa potrzebne. A reszta ok - zaoszczedzi sie na zasilkach, a potem
          mozna sciagnac tanszych i lepszych pracownikow z innych krajow.
          > ale najpierw rozpedz sie i walnij glowa w sciane bo i tak tego nie kumasz
          Nie oceniaj mozliwosci intelektualnych innych ludzi po sobie.

• Gość: Adam Re: praca w sharpie IP: *.cpe.marton.net.pl 21.07.07, 10:09
            Ja w miesiąc w Belgi zarobie tyle co ty w rok w SHARPie porażka z taką placą
            • Gość: gosc Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 20:31
              To siedz w tej Belgi i zarabjaj sobie.Tu mamy Polske zapomniałes
              chyba.Cwaniaczek
            • Gość: ata22 Re: praca w sharpie IP: *.ri.ri.cox.net 11.08.07, 04:31
              Tylko nie liczysz wielu innych kosztow, ktore ponosi obywatel
              panstwa w ktorym ty tyle zarabiasz. czy tam pieniadze leza na ulicy?
          • Gość: ata22 Re: praca w sharpie IP: *.ri.ri.cox.net 11.08.07, 04:29
            zamiast walic sie w glowe moze lepiej pomyslec i do roboty, nic samo
            nie przyjdzie
        • Gość: Kazik Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 22:30
          Koleś, dziwię się co ty wogóle jeszcze robisz w Polsce? przecież dla fizoli, bo
          taką grupę z pewnościa reprezentujesz, roboty w "er ef enie" pełno. Tam
          potrzeba murzynów polaczków, którzy za trochę większe pieniądze szwabom tyłki
          by weszli.
          • Gość: do Kazika Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:11
            Kazik jak masz ochotę,to możesz wchodzić w dupe ,bez mydła japońcom.chociarz za
            te sześć stów,możesz kupić sobie wazeline.Żebyś tylko nie spóznił się na
            autobus.lepiej pracować jako fizol za euro.
            • Gość: pomysl Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 00:38
              Wg mnie lepiej jest pracowac za 600 niz pobierac zasilek nawet w wiekszej
              wysokosci. Chyba, ze ktos ma mentalnosc nieroba, cwaniaczka i zlodzieja. To
              sprawa ambicji i honoru - jezeli wiesz co to znaczy.
        • Gość: amerykanka Re: praca w sharpie IP: *.ri.ri.cox.net 11.08.07, 04:27
          To co tu czlowieku wypisujesz to znaczy ze nie znasz swiata. Ludzie
          bez wyksztalcenia nigdzie nie sa dobrze oplacaniu. Tu w Ameryce to
          dopiero sie pracuje i nikt mi nie powie, ze ma dobrze za prace
          zaplacone. I przestan narzekac. Bardzo dobre jest przyslowie
          Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Jestem po studiach. Doktorat
          zrobiony juz tu i nie powiem abym przymierala glodem ale nie stac
          mnie na wiele rzeczy. To dlaczego nie wracam do kraju jak tu tak
          zle. Odpowiedz jest prosta mam tu rodzine, syn konczy studia na
          ktore placi. I nie jest to taka prosta decyzja. Nauczylam sie myslec
          inaczej. Kazdy dzien przynosi cos nowego i tak trzeba patrzec.
      • Gość: Do leo Re: praca w sharpie IP: 80.51.140.* 10.05.07, 17:58
        TY PUSTAK za 500 tez bys robil !!!
        • Gość: @@@@ Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 19:27
          no i własnie dlatego tak w Polsce jest ,jeżeli ktos sie upomina o wyzsza godna
          płacę to może sie liczyc ze zwolniem bo na jego miejsce zaraz sie znajdzie
          jakiś wieśniak za poławę stawki i jeszcze w rękę co rano bedzie swojego
          pracodawcę całował,ciemny ten naród że aż strach.............
    • Gość: leo Re: praca w sharpie IP: 212.2.101.* 10.05.07, 20:53
      Na całym świecie jest tak, że im ktoś ma gorsze wykształcenie, tym mniej
      zarabia. To chyba logiczne, prawda? Wszędzie pracownik fizyczny jest na
      najniższym szczeblu drabiny finansowej. Ja mam wyższe wykształcenie, pracuję w
      wyuczonym zawodzie i rzadko zdarza mi się wyciągnąć tysiąc złotych miesięcznie,
      ale wolę pracować za kilkset złotych niż żerować na opiece społecznej, jak to
      jest powszechnie w zwyczaju w naszym kraju i jak to przebija z Waszych postów
      ("za osiemset złotych nawet bym tam nie leżał"). To jest bolączka naszego
      kraju. Brak szacunku do pracy. To i obrażanie ludzi, któzy mają inne zdanie,
      zamiast wzięcia udziału w dyskusji.
      I jeszcze jedno. Gó.. mnie obchodzi jak jest w Niemczech, Anglii i Irlandii.
      Komu się nie podoba niech spieprza tam i nie wraca. Ja jestem Polakiem i wolę
      suchy chleb w Polsce niż ananasy na obczyźnie. To tyle na ten temat.
      • Gość: door Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 23:29
        to nie moja wina ,że chciało Ci się uczyć.Tak się składa ,że dobrzy fachowcy
        troszkę zarabiają.Znam np.spawacza który zarabia 4000 na ręke.stary za 1000 ,to
        nie można przeżyć.
      • Gość: do leo Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 08:59
        piszesz że masz wyższe wykształcenie,ale ruszyć głowa to juz nie umiesz,znam
        wielu ludzi z podstawowym wykształceniem którzy są przedsiębiorczy i potrafią
        pracować sami na siebie i uwierz że wystarczy mieć fach w rękach i zarobisz
        duzo więcej niz 800zł u koreańczyka,więc nie chwal się że jesteś na wyższym
        szczeblu finansowym bo masz wykształcenie co z tego jak nie potrafisz tego
        wykorzystać i jesteś sługusem u kogoś i pracujesz za ochłapy zrzucone ze
        stołu.pozdrawiam
        • Gość: jaaaaaaaaaa Re: praca w sharpie IP: 80.51.140.* 11.05.07, 11:01
          CIEKAWE ILE TY ZARABIASZ JAK WOGÓL PRACUJES A MOŻE JESTEŚ NA UTRZYMANIU
          RODZICÓW ZMAM DUŻO OSÓB KTÓRE TAM PRACUJĄ I CHWALĄ SOBIE
          • Gość: Tomasz Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 11.05.07, 11:26
            Ludziska odbiegacie srogo od tematu. Pytanie dotyczylo pracy w Sharpie...
            • Gość: Oli-f-ka Re: praca w sharpie IP: 80.51.140.* 11.05.07, 13:22
              Znam wiele osob tam pracujacych i chwala sobie...z pewnymi obrywkami dostaja po
              1000 zl na reke...a to poczatek...z tego co wiem z biegiem czasu pensje maja
              jeszcze wzrosnac...poza tym w Sharpie nie pracuje sie po 16h na dobe...
              nie mozecie mowic, ze ludzie pracujacy sa niewolnikami czy cos w tym stylu, bo
              to jest PRACA a nie WAKACJE...cos za cos...no, ale jak ktos nauczyl sie plakac
              w MOPSie i zgarniac wszelkie mozliwe zasilki to fakt 8h pracy to niewolnictwo...
              • Gość: ajjjjjj Re: praca w sharpie IP: 83.2.9.* 11.05.07, 14:32
                to jest PRACA a nie WAKACJE...cos za cos...no, ale jak ktos nauczyl sie plakac
                > w MOPSie i zgarniac wszelkie mozliwe zasilki to fakt 8h pracy to
                niewolnictwo..
                > .
                zgadzam sie w 100 %
          • Gość: ja Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 00:37
            Ludzie zrozumcie w koncu... Sharp to firma, ktora zatrudnia wszystkich... nie
            obchodzi ich Wasze wyksztalcenie... Mozna zarobic na studia itp... ale takze
            dorobic do majatku rodzinnego czy po prostu, jezeli ktros ma siedziec w domq i
            nic nie robic, niech idzie tam, bo tam jest praca i wcale nie za 600 zl!
            dostaje sie 1000 zl,z czasem jakies premie... nie mowcie z gory, skoro nie
            wiecie... wiadomo, ze tam nikt nas nie posadzi... ale... chcemy telewizory,
            prawda? wiec kto to musi robic... zrozumcie, ze robicie wszystko dla ludzi, a
            zabiacie dla siebie... podwojna korzysc, choc ta pierwsza jest kprzyscia inna
            niz finansowa...ludzie...wiadomo, ze za tak latwa prace nie dostaniemy zaraz
            5000 zl... przestancie w koncu narzekac, ze nie ma pracy, bo ona jest i wrecz
            prosi sie, aby z niej skorzystac!!! zastanowcie sie, zanim napiszevcie cos w
            stylu: to nieprawda! sharp wykorzystuje ludzi! sharp to hurtownia
            niewolnikow!... bo to po pierwsze jest nudne, a po drugie swiadczy o Waszej
            niedojrzalosci i glupocie... przykro mi, ze musze mowic tak o Polakach!!! bo
            sama jestem Polakiem... Pozdrawiam. Zapraszam naprawde do pracy w tej
            firmie... :):):)
    • Gość: czekerałt Re: praca w sharpie IP: 83.2.11.* 11.05.07, 14:23
      firma.onet.pl/1533369,wiadomosci.html
    • Gość: leo Re: praca w sharpie IP: 212.2.99.* 11.05.07, 14:46
      A poza tym tak to jest, że jedni są pracodawcami, a inni pracownikami. Nie może
      być tak, że będą sami szefowie. A za tysiąc złoty da się przeżyć. Ludzie żyją
      za mniejsze pieniądze. Zapracowane, a nie wypłakane w opiece społecznej.
      • Gość: do leo Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 19:33
        leo Ty chyba często płakałeś w tej opiece społecznej ze tak ciągle do tej
        instytucji nawiązujesz i jeszcze jedno jak lubisz być poddanym to sobie pracuj
        za 1000 zł,ale nie przekonuj do tego innych bo to jest wegetacja a nie
        życie,chyba że dwa razy tyle wyskrobiesz na boku..............
    • Gość: . Re: praca w sharpie IP: 83.2.9.* 11.05.07, 15:37
      czy w sharpie pracuje sie w weekendy??
      • Gość: Tomasz Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 11.05.07, 17:10
        Z tego co wiem to tak. Pracuje sie an 3 zmiany i w weekendy :)
        W Orionie nie ma pracy w weekendy, ale slyszalem, ze sa troche mniejsze zarobki.

No coz...teraz ma byc nabor do Sharpa i Oriona, wiec, mzoe ktos z forumowiczow
        sie skusi :)
        • Gość: pk Re: praca w sharpie IP: 159.15.67.* 12.05.07, 12:14
          faktycznie leo ma cos z glowka. wszystkim tutaj o to chodzi, ze w innych
          cywilizowanych krajach fizol sobie pracuje i nie martwi sie o jutro, na wszystko
          go stac, a jesli nie to jest odpowiednia opieka socjalna ktora mu wszystko
          zapewni. ja choc rowniez mam wyzsze wyksztalcenie wole w uk pracowac jako fizol
          za 1500 GPB. szkoda mi marnowac moich sil za 1500 netto, tyle zarabialem i do
          tego wysluchiwalem od szefa co 2 dzien ze jestem po..y i nieefektywny....
          tutaj pracuje mniej i mam wiecej! pozdrawiam
          • Gość: emi Re: praca w sharpie IP: 83.2.9.* 12.05.07, 21:23
            na ranna zmiane godz 4:30
            po poludniu 12:30
            a na nocki 20:30
            ale poszla petycja zeby autobus jezdzil o 2o minut pozniej do sharpa
            • Gość: GOSC Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 13.05.07, 17:01
              GDZIE SKŁADAC PAPIERY
              • Gość: pipi Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 14.05.07, 08:47
                na jakiej zasadzie jest ten system zmianowy
                • Gość: ciekawy Re: praca w sharpie IP: *.sharp-eu.com 14.05.07, 17:46
                  mam pytanie o ktorej autobus odjeżdza spod Sharpa (dotyczy wszystkich zmian) do
                  Chełmna i o której jest w Chełmnie
                  • Gość: maly Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 15.05.07, 18:37
                    1,5 godziny idziesz szybciej do pracy a w domu jestes 1 godz pozniej . Kiedy
                    odjezdza masz wyzej ^
                    • Gość: xxxx Re: praca w sharpie IP: 80.51.140.* 16.05.07, 13:01
                      gdzie skladac papiery i co jest potrzebne i kiedy ma byc nowy nabor
                      • Gość: misio Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 16.05.07, 14:33
                        Papierow Ci w firmie nie przyjma, zajmuje sie tym posrednik pracy tzn M-Power a
                        nabor zalezy czytaj na tablicy ogloszen na ul. Poprzecznej lub inf. Powiatowy
                        Urzad Pracy
                        • Gość: polecam Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 00:25
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=61742177dla większej orientacji.
                          • Gość: obserw. Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 08:37
                            No cóż wszystkie niekorzystne opinie na temat warunków pracy i płacy w
                            japońskiej firmie nie mogą dłużej zaistnieć na forum.
                            Chyba czuwają nad tym tow. D. Łyjak i tow.W. Achramowicz. Im się udało -
                            wybudowali sobie pod Toruniem fabrykę i znależli dla siebie dyrektorskie
                            stanowiska. Plebs się nie liczy.
    • Gość: sen Re: praca w sharpie IP: 83.2.11.* 28.05.07, 09:56
      idz sama to się przekonasz według mnie jest dobrze
    • Gość: v Re: praca w sharpie IP: 80.51.140.* 15.06.07, 12:09
      v
      • Gość: ... Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 15.06.07, 19:55
        rusza nabor na pracownikow fizycznych do Poland Tokai Okaya Manufacturing Sp.z
        o.o. Poszukiwani sa ludzie do pracy przy prasach, gwinciarkach, wozkach
        widlowych, suwnicach oraz na montaz. Firma produkowac bedzie elementy metalowe
        typu plyty (stelaze) do tv lcd sharpa, wieszaki do tv oraz stojaki. Pieniadze
        wieksze jak w sharpie i orionie, transport prawdopodobnie na koszt firmy z
        chelmna, grudziadza, wabrzezna i chelmzy.
        zainteresowani niech przesylaja swoje CV oraz list motywacyjny na adres
        rekrutacje@ptom.com.pl
        w urzedzie pracy powinien juz wisiec jakis plakat, jezeli go nie ma to bedzie
        lada dzien.
        pozdrawiam
        pracownik PTOM ;)
        • Gość: wera Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 08:04
          Tak,tak większe płace ,tak jak zwykle? Zapowiedzi szumne a w rzeczywistości
          dużo mniej -najniższa krajowa.
          • Gość: ... Re: praca w sharpie IP: 83.2.10.* 17.06.07, 13:50
            po pierwsze nasza firma (ptom) sama zatrudnia pracownikow, nie przez jakis
            posrednikow wiec juz w tym wypadku pracownik dostanie wieksza kase bo odpada
            marza posrednika, po drugie nie bazujemy na doswiadczeniach sharpa oraz oriona z
            pracownikami i niechcemy podobnych sytuacji jakie tam mialy miejsce. place u nas
            bede wyzsze niz tam. pozatym wyslanie papierow i przyjscie na rozmowe nic nie
            kosztuje.
            • Gość: pracownik Orion-a Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 18:57
              A jakie doswiadczenia robił orion na swoich pracownikach?I jakie
              sytuacjie mniały tam mniejsca,bo nie bardzo wiem?
          • Gość: miuniek Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:39
            najlepiej zatrudnij si to sam zobaczysz/
            • Gość: pracownik Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 20:40
              Paranoja!!!jeszcze chwila i forum bedzie skupione na sumice lub
              tokai i pewnie bedzie ta sama bajka.Ludziom to sie nie dogodzi
              obojetnie gdzie by nie pracowali.pozdrawiam
              • Gość: bb Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 12:05
                A ty za ile pracujesz ?
                • Gość: podatnik Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 12:04
                  Podobno ma być zatrudnionych ok.10 tys. pracowników.
                  Na szczęście z obsadą raczej nie powinno być kłopotów.
                  Młodzi torunianie i okoliczni mieszkańcy coraz częściej wybierają
                  średnie szkoły odpowiadające potrzebom rynku a nie LO i następmie
                  UMK nie dające żadnych gwarancji zatrudnienia w wyuczonym zawodzie a
                  jedynie frustracje i szanse bezrobocia.
        • Gość: gosc-Polski Re: praca w sharpie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:13
          Pracownik PTOM chyba zatrudniny jest do reklamowania nowo powstalych
          firm?Proponuje wpis nowego watku Reklama Misuzu.
          • Gość: podatnik Re: praca w sharpie-do kitu z taką Japonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 14:17
            Zabrano z naszych podatków ok. 90 mln a stworzono miejsca pracy za
            grosze.
            • Gość: XXl Re: praca w sharpie-do kitu z taką Japonią IP: *.cpe.marton.net.pl 03.09.07, 23:52
              To cale zamieszanie to robia nasi polacy a nie japończycy. Mądry pan BHP-owiec
              dal takie szawki ,ze niech w nie sam wejdzie . Buty włozone razem z jedzeniem .
              Chetnie odstapiłbym mu kanapke. Po drugie szatnia razem z kobietami , to nadaje
              sie do inspekcji pracy!!! Natomiast Man Power obiecał ze po trzech miesiacach
              pracy automatycznie przechodzimy do Sharpa , to kompletna bzdura nie wierzcie im
              , to tylko zalezy od humoru lidera kto i kiedy przejdzie do Sharpa . Robi sie
              tam straszny burdel i chamstwo .Potrzebowalem zaswiadczenie o zarobkach , to
              było pilne ,a Pani w kadrach z MP ( o ile mozna tak to nazwac ) nie wypisze bo
              ona musi zrobic przelewy , "przyjdz Pan pojutrze" - mówi. Wielka łaska moze ze
              wogole tam siedzi . Mowie wam , zebym wiedzial ze tak bedzie to od startowal
              bym so Sumiki i moze niedlugo rak zrobie !!!
              • Gość: indek Re: praca w sharpie-do kitu z taką Japonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 16:07
                Myślisz że tam będzie lepiej ?
              • Gość: pracownik Orion-a Re: praca w sharpie-do kitu z taką Japonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 18:35
                Nie wiem czy zatrudnia cie w sumice podobno nie.Pracownik
                PTOM,twierdzi ze nie zatrudniaja z sharpa lub oriona to pewnie z
                misuzu tez nie.Chociaz ja pracujac w orionie dzwonilam do misuzu i
                udzielono mi informacji ze bez problemu zostane zatrudniona,i kto tu
                z kogo wała robi???
                • Gość: ja Re: praca w sharpie-do kitu z taką Japonią IP: *.centertel.pl 04.09.07, 21:41
                  w sumice napewno zatrudniają tych ktorzy kiedys pracowali w sharpie i w orionie
                  • Gość: xxl Re: praca w sharpie-do kitu z taką Japonią IP: *.cpe.marton.net.pl 05.09.07, 14:56
                    CV do Sumiki mozna wysyłać na adres sumika@sc-semp.pl
                    • Gość: kkk Re: praca w sharpie-do kitu z taką Japonią IP: *.cpe.marton.net.pl 10.09.07, 09:58
                      ale to i tak jest wszystko jeden H..!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka