Gość: ja IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 17:59 jakie przedszkole w Chełmnie najlepsze i dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goga Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:23 Uważam, że Brządąc z Kościuszki czynne 0d 6 do 19, nowy budynek, nowae sala gimnastyczna, miła obsługa, mozna iść z dzieckiem przed by zapoznało się z otoczeniem , dziećmi. Zawsze otwarte, nie jak inne zamykane w wakacje, w końcu nie każdy może brac urlop pod dyktando przedszkola. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os Re: przedszkola IP: 80.51.140.* 06.06.07, 22:24 calineczka na skłodowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:31 przedszkole w piwnicy, ciasne i ciemne, nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: przedszkola IP: 83.2.10.* 06.06.07, 22:39 KTÓRE są zamykane na okres wakacji - nie gadaj głupot!!! mam dziecko od 2 lat na Danielewskiego i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: przedszkola IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 16:02 ja mam dylemat czy posłać syna do Calineczki czy do Brzdąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:59 calineczka jest ciasna i ciemna, w brzdącu dzieciaki mają dużo swobody, najlepiej odiwdzić dane przedszkole. Wiem że w wakacje nie zamyka nikt przedszkoli ale na ferie zimowe czy śiwiateczne próbują pozamykać, wypytują się rodziców czy mogą zabrać dziecko- np. w pinokiu, przeciez to śmieszne, nikt nie ma tyle urlopu, no chyba że pracuje w szkole... Pozdrawiam i jeszcze raz polecam BRZDĄCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: przedszkola IP: 83.2.11.* 15.06.07, 00:18 Brzdąc-dzieciaki nie mają się kiedy nudzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkola IP: 80.51.140.* 15.06.07, 17:07 Każdy może wypowiedzieć się na temat jednego przedszkola do którego chodzi jego dziecko.Nie może niestety porównać wszystkich obiektywnie.Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z Brzdąca.Wystarczy wejść na jego stronkę internetową i obejrzeć kolorowe sale,galerię zdjęć z zabaw,przeczytać menu i plan imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calinwczka n Re: przedszkola IP: 80.51.140.* 24.06.07, 13:20 calineczka po 1 nie jest ciasna a po 2 nie jest to w piwnicy dzieciki moga sie wybiegac na duzym placu zabaw Odpowiedz Link Zgłoś