Dodaj do ulubionych

PSS Społem - wypowiedz się

IP: *.cpe.marton.net.pl 10.07.07, 12:40
Obserwuj wątek
    • Gość: henio Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 10.07.07, 17:14
      Firma jak firma - tylko gdyby nie ten Prezes DYZMA !
      • Gość: Jan Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 15.07.07, 22:40
        ten to jest dopiero,jakiś połamany
        ale plus ze tak nie chleje jak poprzedni
        • Gość: Zenek Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.09.07, 17:31
          To jest najgorsza firma w Chełmnie!!!!!
    • Gość: wujas z ere fe nu Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 82.141.206.* 11.07.07, 14:08
      od jakiegos czasu mieszkam poza Chelmnem,
      ale jesli chodzi o skojarzenia z PSS to z sentumentem wspominam smak
      PSSowskiego chelba
      Nigdzie lepszego nie spotkalem
      Poprostu PSS wypieka najsmaczniejszy chleb na swiecie
      • Gość: f Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 11.07.07, 16:10
        drogo i gowno
        • Gość: LEON Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 26.07.07, 12:58
      • Gość: ja Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 28.07.07, 11:04
        w PSS Społem na grudzonie koło bramki pracuje taki przystojniak jak lewy ha ha
        ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Dziadek Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 17:28
      To obóz pracy !
      • Gość: psss Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 18:57
        Jeżeli ty mówisz ze pss to obóz pracy to co dopiero maja mówić ci co pracują w
        polo!! wrzuc na luz człowieku!!! to w ogóle nie ma porównania!!!

hahahhaha
    • Gość: vonsalsa9 Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 02:49
      Eine sehr gute Firma.
      • Gość: czytelnik foraaa Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 28.08.07, 14:31
        Prawie wszytskie komentarze to farsaaa i zero prawdy !!! powtarzacie ludzie cos
        co gdzieś kiedyś usłyszeliście i to jeszcze wiadomości wędrowały przez wiele ust
        !!! Jesteście śmieszni i tyle !!!
    • Gość: roxi Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.07.07, 18:21
      W sklepach PSS tragedia. Paniusie podchodzą do klienta jakby pracowały tam za karę.Jak sie o coś poprosi to zrobią taką minę ze szokkk.
      Przez to nie chodzę do sklepów PSS.
      • Gość: Tobiasz Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.07.07, 19:16
        Jezeli chodzi o pracę w PSS - to prawda - praca tam to kara. Gdyby o tym
        wiedział Ziobro to przy zmianie kodeksu karnego napewno wśród wachlarza kar
        byłaby praca w PSS Społem Chełmno.
    • Gość: klient Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.07.07, 19:59
      na rogu rynku i biskupiej jest bardzo niemila i opieszala obsluga. ekspedientki
      te mozna porownac ze sprzedawczyniami w czasach komuny!!!! ja rozumiem
      wszystko: kiepskie wynagrodzenie, praca w niedziele i swieta, stres, niemila
      atmosfera,wyzysk ale co temu jest winien klient???????? sama pracowalam przez
      dlugi czas u prywaciarza ale nie wyzywalam sie na kliencie!!!!!! no coz drogie
      panie albo zmiencie prace albo postarajcie sie troche milej obslugiwac
      szanownych klientow!!!!
    • Gość: ~~ Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.07, 20:16
      Te sklepy to istna żenada. Najbardziej zadziwia mnie sklep na rogu Rynku i
      Szkolnej. Tam wejść nie można tak śmierdzi. W jednym w sumie pomieszczeniu
      artykuły spożywcze i chemia, paranoja.

Co do reszty sklepów, to chyba jest tak samo, wszędzie syf, wdrożyzna i niemiła
      obsługa. No i jakże często jak już się tam coś kupi to okazuje się
      przeterminowane czy coś w tym stylu.

No, ale bułki z pieczarkami są pyszne...
      • Gość: gość Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:43
        najlepszy cattering relax
        • Gość: acha Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 13.07.07, 18:55
          Relax jest spoko!

• Gość: lol Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 15.07.07, 19:19
      Na Skłodowskiej w sklepie chyba nr.14 TRAGEDIA
      • Gość: krzyzak55 Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 14:31
        ta firma to relikt z przeszlości, A W RELAKSIE ZABRAKŁO MIECI TO JUŻ KLAPA , TA
        KIEROWNICZKA JEST DO DU.. W TYM SPOŁEM SLD MA UDZIAŁY ?!MYŚLĄ WCZESNYM
        GIERKIEM , ABY TYLKO NIE KRYTYKOWAĆ ZORGANIZUJCIE PORZĄDNE DANCINGI ...
    • Gość: klient Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 16:54
      sklep fatalny wszystko stare brak zagospodarowania kicha jak z 2 wojny świetowej
    • Gość: Jola Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 22:23
      W sobotę się z deko pocheli,mieli jakąś balangę w Relaxie.Na to stać pana prezesa ale zeby tym biednym ludziom którzy muszą tam pracować podnieśc trochę pensje to nie ma. Biedaki muszą tyrać za 500-600zł .OBÓZ PRACY
      • Gość: kijlhhgf Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 19:10
        chciałam ci powiedzieć ze wynagrodzenie pracownikow zależy od utargów!!
        i to ze prezes za swoje pieniądze robi impreze w relaksie nie wpływa na
        zarobki!! a pozatym możę były by wieksze zarobki gdyby obsłuha była miła i
        zwabiała klijenótów
    • Gość: Serdeczna Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.07.07, 14:26
      Myślę, że firma która przeżywała lata świtności "dawno"miała rację bytu w owym
      czasie.Dziś gdyby nie wymieniony wyżej "Dyzma", ludzie ktorzy tam pracuja
      poszliby na bruk. Bez świadczeń, prawa do emerytury, bez solidnego
      wykształcenia. Jak trudno prowadzic, instytucję w polskim prawie -które jest
      dostosowane do handlu " z importu", Moim skromnym zdaniem,uważam, iż z dniem
      odejścia "Dyzmy " na emeryturę Pss w Chełmnie przestanie istniec,miejsca pracy
      tez. Co do zarobków, to nie oszukujmy się , Adriana. Ursus, Fam -dla pracownika
      fizycznego ok. 600 -700zł to norma.
      Jeżeli natomiast załoga pracuje , jak wskazuja wyżej umieszczone opisy, to
      wynagrodzenie jest proporcjonalne do wysiłku włożonego w pracę.
      A tak na marginesie, jestem byłym pracownmikiem PSS w Chełmnie.Zawsze wypłaty
      były na czas, nadgodziny za prace w niedzielę i święta, 8 - godzinny dzień
      pracy, urlopy planowane z góry. Pytam się, w którym sklepie lub markecie tak
      się pracuje? Fakt to nie jest lekka robota, wiem z autopsji, jeśli komus nie
      pasuje to niech szuka pracy w innym zawodzie -ja tak zrobiłam. Z wyrazami
      szacunku dla pracowników w obsłudze jakiejkolwiek.
      • Gość: 1e Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:50
        jest oki
      • Gość: fanka Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:51
        a co Cię to obchodzi że pili
      • Gość: blondi Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 20.07.07, 20:16
        Dziwi mnie fakt ;skoro tak dobrze Ci było w PSS Społem to czemu nadal nie pracujesz??
        Pracowników się wykorzystuje i tyle
        też pracowałam w tej 'firmnie' i nigdy nie dostałam premi za nadgodziny i wolne soboty a o planowaniu urlopów to naprawde nie słyszałam.
        W kazdej placówce sie wszyscy pomiędzy sobą dogadują kto i kiedy.
        Nie lubie tej firmy i tyle
        • Gość: Janek Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 20.07.07, 22:56
          chyba każdy, kto chce, żeby mu było lepiej może się wziąc za siebie i coś
          zmienic, nie? Nie podoba się praca - zdobądź lepszą. Mamy wolny rynek i jeśli
          tylko coś soba prezentujesz - poradzisz sobie. A takie łajzy, co to tylko
          siedzą i biadolą jak jest im źle powinny się zastanowic... Dziś nikt nikomu nic
          nie da za darmo albo za ładne oczy. A na dodatek - jaka praca taka płaca.
          • Gość: kuku Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:39
            Porządna firma
        • Gość: serdeczna Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.07.07, 12:47
          Dlaczego zmienilam prace? -w tej chwili kończę trzecią specjalizację studiów.To
          chyba oczywiste, dlaczego mam prace kóra mi odpowiada:)Pozdrawiam
          • Gość: prof doktor hab. Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 23:21
            Mozesz skonczyc, co najwyzej trzeci fakultet.
            Mozesz wybrac tylko jedna specjalizacje ale w ramach jednego kierunku.

Jezeli uwazasz, ze skonczenie trzech fakultetow swiadczy o tym, ze
            ktos jest bardziej inteligentny, lepiej wyksztalcony, wiecej umie, ze
            pracodawcy beda sie bili o takiego czlowieka - to niekoniecznie jest
            to prawda.

Wez pod uwage, ze istnieje wiele roznych szkol, ktore daja 'dyplom'
            na zakonczenie studiow.
            Są szkoly 'wyzsze', w ktorych nie trzeba za wiele umiec i nauczyciele
            nie wymagaja zbyt duzo.
            Taka szkola jest tylko po to aby z jednej strony - zdobyc 'papier' a
            z drugiej - zaplacic organizatorom tego geszeftu i wykladowcom.

Mozna wiec podzielic studentow na takich, ktorzy koncza uczelnie
            wymagajace nauki i takich, ktorzy placa za 'dyplom' ale z gory
            zakladaja, ze nie chca (albo nie potrafia) sie za wiele nauczyc.

Z drugiej strony nie znam prawnikow, lekarzy, inzynierow i innych
            specjalistow, ktorzy maja pokonczone pare fakultetow (chociaz pewnie
            istnieja :).

Jezeli ktos konczy 3 fakultety - mozna to oceniac wg roznych
            kryteriow np.:
            1. Pracodawcy: Jezeli pracodawca szuka konkretnego specjalisty, to
            (ma w ....) nie przywiazuje wiekszej wagi do tego ile kto ma
            pokonczone fakultetow, wazne jest to co kto umie.
            2. Studenta: Jezeli faktycznie interesuje sie roznymi zagadnieniami i
            chce te wiedze poglebiac - to szacunek. Ale jezeli nie ma pomyslu na
            zycie, nie ma konkretnych zainteresowan to jest to wg. mnie strata
            czsu (i pieniedzy).
            3. Rodzicow - zawsze zadowoleni, gdy ich pociecha ma nowy dyplom ;)

Podsumowujac - 'konczenie trzeciej specjalizacji studiow' nie jest
            dobrym kryterium oceny kogokolwiek i nie swiadzy, ze ktos taki bedzie
            np. lepszym sprzedawca w PSS Spolem niz ktos kto konczy zawodowke.
    • Gość: renia Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 23.07.07, 20:15
      Najdrozsze sklepy w Chełmnie
      A towar niestety nie jest jakości pierwszej
      Z obsługą jest różnie to zalezy od sklepu.
      Jednym słowem nie chodze do sklepów PSS
    • Gość: teresa Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 25.07.07, 09:15
      No najlepsze są te karteczki z cenami towarów porozwieszane w oknach
      Jak to wygląda?? Nigdzie tak nie jest tylko w PSS'ach
      Fujjjj straszne, a moze chcecie nimi coś zasłonić???
    • Gość: renia Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.07.07, 09:44
      najlepszy splem pss znajduje sie na sklodowskiej (drogeria ) pracowal tam
      zajebisty facet ktory z powolania byl sprzedawca, zawsze doradzil mi za co
      dazylam go wielka sympatia , a nie jak te inne cheksy z innych sklepow.
      grzegorz wracaj do spolem bo kupuje w innych sklepach
    • Gość: mila Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.07.07, 09:49
      tak renia grzegorz ze spolem (sklodowskiej drogerri)bardzo sympatyczny a co
      najlepsze przystojny masz jego namiary, nieodmowi jesli zaprosze go na kolacje
    • Gość: MN Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:18
      We Wrocławkach to sklep dla emerytów po południu ciągle zamknięte i nic w tym
      sklepie nie ma.
    • Gość: Ja Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 10.08.07, 20:59
      Nie nawidze tam kupować. Jest drogo,brudno i obsługa nie miła.
      A sklep na rynku (stary KRÓL) to jak w filmie "MIŚ"
      Ze im nie wstyt
      • Gość: JAAAAAAAAA Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 11.08.07, 14:53
        <STARY KRÓL >TO NIE PSS TO SKLEP MIELCARSKICH
        • Gość: Ja Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.08.07, 18:32
          Chodzi mi o ten obok
          Jak tam wyglada??? jak w stanie wojennym
          pani Jola niech jeszcze ocet na półki powystawia
          Przeciez to wstyt prowadzic taki sklep i to jeszcze na rynku.
          OCHYDA!!!!!!!!!
      • Gość: JAAAAAAAAA Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 11.08.07, 14:53
        <STARY KRÓL >TO NIE PSS TO SKLEP MIELCARSKICH
    • Gość: ful Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 14:28
      20lat temu robiły wrazenie. Teraz? Omijam szerokim łukiem!@
    • Gość: ktoś Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 17:07
      PSS to powinny juz dawno ogłosic upadłość.
      Ledwo wiążą koniec z końcem a jeszcze na siłę chcą byc na rynku.
      Dajcie sobie juz spokój.
      Plajta i juz.
      Popieram ze wykorzystuje się tam pracowników
      Omijam sklepy PSS
    • Gość: eska Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 28.08.07, 15:07
      moim zdaniem to obóz pracy pracowniki nie przychodzą do pracy chodzą kiedy chcą
      moim zdaniem tacy ludzie nie powini pracować
    • Gość: PSISISIS Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:42
      PSSy sa w pyte. Profesjonalna obsłuiga Pan w fartuszkach ... tylko te ceny
      czasami mają wysokie :)
    • Gość: renia Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 09.09.07, 19:50
      Mają bardzo dobry chlebek i bułeczki
      Tylko zeby pieczywko nie było tak wysuszone bo niekiedy nie mozna ugryść. Chyba lepiej jakby było mięciutkie. w smaku rewelacja. Nikt niema takiego.Piekarze tak dalej....
      • Gość: momel Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 20:14
        Masz racje chlebek od nas jest najlepszy
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!! Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 11.09.07, 19:22
      czy ktos kto pracuje w pss'ach moze miec zrobione żele??czy burzy
      sie szefostwo sklepów??
      • Gość: momel Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:47
        Jutro zapraszamy na bułki z pieczarkami.
        • Gość: olka Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.09.07, 18:26
          mmmm... chlebek to pychotka... i te różne chlebki razowe! nigdzie
          nie ma takich!!! ale panie ze sklepu 'róg Szkolnej i Rynku' to
          porażka i wstyd dla handlowców.Ja lubiE te Panie z pawilonu na
          Kopernika i naszego małego sklepiku przy piekarni na Polnej -
          pozdrowienia dla Nich
          • Gość: OLO Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.09.07, 20:03
            Pozdro dla pani Celinki ze sklepu nr.7
            Jest pani The Best.
        • Gość: eska Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 15.09.07, 18:44
          podobno jest nowy piekarz w piekarni mogę jego numer telefonu jest przystojny ma
          mesia żułtego
          • ja_191 Re: PSS Społem - wypowiedz się 16.09.07, 13:38
            Dla mnie najmilasza obsługa jest w sklepie na Skłodowskiej nr 14.
            Pozdrowienia dla wszystkich sprzedających tam Pań!!!!
            • Gość: wiesia Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.09.07, 17:44
              Jak tam jest miło to Ty chyba miłej obsługi nigdy nie widziałeś/aś.
              Paniusie muszą najpierw fajke spalic zeby podejść do klienta,albo ważniejsze jest pisanie sms'ów
            • Gość: jola Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 21.09.07, 19:22
              same idiotki w tym sklepie pracują
    • Gość: paki Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:19
      polecam neostradwe
      • Gość: ktoś Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 21.09.07, 19:21
        o co Ci chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka