Gość: ~ELA`~ IP: *.cpe.marton.net.pl 10.07.07, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 10.07.07, 17:14 Firma jak firma - tylko gdyby nie ten Prezes DYZMA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 15.07.07, 22:40 ten to jest dopiero,jakiś połamany ale plus ze tak nie chleje jak poprzedni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.09.07, 17:31 To jest najgorsza firma w Chełmnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas z ere fe nu Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 82.141.206.* 11.07.07, 14:08 od jakiegos czasu mieszkam poza Chelmnem, ale jesli chodzi o skojarzenia z PSS to z sentumentem wspominam smak PSSowskiego chelba Nigdzie lepszego nie spotkalem Poprostu PSS wypieka najsmaczniejszy chleb na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 11.07.07, 16:10 drogo i gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 26.07.07, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 28.07.07, 11:04 w PSS Społem na grudzonie koło bramki pracuje taki przystojniak jak lewy ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 17:28 To obóz pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psss Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 18:57 Jeżeli ty mówisz ze pss to obóz pracy to co dopiero maja mówić ci co pracują w polo!! wrzuc na luz człowieku!!! to w ogóle nie ma porównania!!! hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsalsa9 Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 02:49 Eine sehr gute Firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik foraaa Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 28.08.07, 14:31 Prawie wszytskie komentarze to farsaaa i zero prawdy !!! powtarzacie ludzie cos co gdzieś kiedyś usłyszeliście i to jeszcze wiadomości wędrowały przez wiele ust !!! Jesteście śmieszni i tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.07.07, 18:21 W sklepach PSS tragedia. Paniusie podchodzą do klienta jakby pracowały tam za karę.Jak sie o coś poprosi to zrobią taką minę ze szokkk. Przez to nie chodzę do sklepów PSS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobiasz Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.07.07, 19:16 Jezeli chodzi o pracę w PSS - to prawda - praca tam to kara. Gdyby o tym wiedział Ziobro to przy zmianie kodeksu karnego napewno wśród wachlarza kar byłaby praca w PSS Społem Chełmno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.07.07, 19:59 na rogu rynku i biskupiej jest bardzo niemila i opieszala obsluga. ekspedientki te mozna porownac ze sprzedawczyniami w czasach komuny!!!! ja rozumiem wszystko: kiepskie wynagrodzenie, praca w niedziele i swieta, stres, niemila atmosfera,wyzysk ale co temu jest winien klient???????? sama pracowalam przez dlugi czas u prywaciarza ale nie wyzywalam sie na kliencie!!!!!! no coz drogie panie albo zmiencie prace albo postarajcie sie troche milej obslugiwac szanownych klientow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.07, 20:16 Te sklepy to istna żenada. Najbardziej zadziwia mnie sklep na rogu Rynku i Szkolnej. Tam wejść nie można tak śmierdzi. W jednym w sumie pomieszczeniu artykuły spożywcze i chemia, paranoja. Co do reszty sklepów, to chyba jest tak samo, wszędzie syf, wdrożyzna i niemiła obsługa. No i jakże często jak już się tam coś kupi to okazuje się przeterminowane czy coś w tym stylu. No, ale bułki z pieczarkami są pyszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:43 najlepszy cattering relax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 13.07.07, 18:55 Relax jest spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 15.07.07, 19:19 Na Skłodowskiej w sklepie chyba nr.14 TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak55 Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 14:31 ta firma to relikt z przeszlości, A W RELAKSIE ZABRAKŁO MIECI TO JUŻ KLAPA , TA KIEROWNICZKA JEST DO DU.. W TYM SPOŁEM SLD MA UDZIAŁY ?!MYŚLĄ WCZESNYM GIERKIEM , ABY TYLKO NIE KRYTYKOWAĆ ZORGANIZUJCIE PORZĄDNE DANCINGI ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 16:54 sklep fatalny wszystko stare brak zagospodarowania kicha jak z 2 wojny świetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 22:23 W sobotę się z deko pocheli,mieli jakąś balangę w Relaxie.Na to stać pana prezesa ale zeby tym biednym ludziom którzy muszą tam pracować podnieśc trochę pensje to nie ma. Biedaki muszą tyrać za 500-600zł .OBÓZ PRACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijlhhgf Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 19:10 chciałam ci powiedzieć ze wynagrodzenie pracownikow zależy od utargów!! i to ze prezes za swoje pieniądze robi impreze w relaksie nie wpływa na zarobki!! a pozatym możę były by wieksze zarobki gdyby obsłuha była miła i zwabiała klijenótów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serdeczna Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.07.07, 14:26 Myślę, że firma która przeżywała lata świtności "dawno"miała rację bytu w owym czasie.Dziś gdyby nie wymieniony wyżej "Dyzma", ludzie ktorzy tam pracuja poszliby na bruk. Bez świadczeń, prawa do emerytury, bez solidnego wykształcenia. Jak trudno prowadzic, instytucję w polskim prawie -które jest dostosowane do handlu " z importu", Moim skromnym zdaniem,uważam, iż z dniem odejścia "Dyzmy " na emeryturę Pss w Chełmnie przestanie istniec,miejsca pracy tez. Co do zarobków, to nie oszukujmy się , Adriana. Ursus, Fam -dla pracownika fizycznego ok. 600 -700zł to norma. Jeżeli natomiast załoga pracuje , jak wskazuja wyżej umieszczone opisy, to wynagrodzenie jest proporcjonalne do wysiłku włożonego w pracę. A tak na marginesie, jestem byłym pracownmikiem PSS w Chełmnie.Zawsze wypłaty były na czas, nadgodziny za prace w niedzielę i święta, 8 - godzinny dzień pracy, urlopy planowane z góry. Pytam się, w którym sklepie lub markecie tak się pracuje? Fakt to nie jest lekka robota, wiem z autopsji, jeśli komus nie pasuje to niech szuka pracy w innym zawodzie -ja tak zrobiłam. Z wyrazami szacunku dla pracowników w obsłudze jakiejkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1e Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:50 jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:51 a co Cię to obchodzi że pili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 20.07.07, 20:16 Dziwi mnie fakt ;skoro tak dobrze Ci było w PSS Społem to czemu nadal nie pracujesz?? Pracowników się wykorzystuje i tyle też pracowałam w tej 'firmnie' i nigdy nie dostałam premi za nadgodziny i wolne soboty a o planowaniu urlopów to naprawde nie słyszałam. W kazdej placówce sie wszyscy pomiędzy sobą dogadują kto i kiedy. Nie lubie tej firmy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 20.07.07, 22:56 chyba każdy, kto chce, żeby mu było lepiej może się wziąc za siebie i coś zmienic, nie? Nie podoba się praca - zdobądź lepszą. Mamy wolny rynek i jeśli tylko coś soba prezentujesz - poradzisz sobie. A takie łajzy, co to tylko siedzą i biadolą jak jest im źle powinny się zastanowic... Dziś nikt nikomu nic nie da za darmo albo za ładne oczy. A na dodatek - jaka praca taka płaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:39 Porządna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdeczna Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.07.07, 12:47 Dlaczego zmienilam prace? -w tej chwili kończę trzecią specjalizację studiów.To chyba oczywiste, dlaczego mam prace kóra mi odpowiada:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof doktor hab. Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 23:21 Mozesz skonczyc, co najwyzej trzeci fakultet. Mozesz wybrac tylko jedna specjalizacje ale w ramach jednego kierunku. Jezeli uwazasz, ze skonczenie trzech fakultetow swiadczy o tym, ze ktos jest bardziej inteligentny, lepiej wyksztalcony, wiecej umie, ze pracodawcy beda sie bili o takiego czlowieka - to niekoniecznie jest to prawda. Wez pod uwage, ze istnieje wiele roznych szkol, ktore daja 'dyplom' na zakonczenie studiow. Są szkoly 'wyzsze', w ktorych nie trzeba za wiele umiec i nauczyciele nie wymagaja zbyt duzo. Taka szkola jest tylko po to aby z jednej strony - zdobyc 'papier' a z drugiej - zaplacic organizatorom tego geszeftu i wykladowcom. Mozna wiec podzielic studentow na takich, ktorzy koncza uczelnie wymagajace nauki i takich, ktorzy placa za 'dyplom' ale z gory zakladaja, ze nie chca (albo nie potrafia) sie za wiele nauczyc. Z drugiej strony nie znam prawnikow, lekarzy, inzynierow i innych specjalistow, ktorzy maja pokonczone pare fakultetow (chociaz pewnie istnieja :). Jezeli ktos konczy 3 fakultety - mozna to oceniac wg roznych kryteriow np.: 1. Pracodawcy: Jezeli pracodawca szuka konkretnego specjalisty, to (ma w ....) nie przywiazuje wiekszej wagi do tego ile kto ma pokonczone fakultetow, wazne jest to co kto umie. 2. Studenta: Jezeli faktycznie interesuje sie roznymi zagadnieniami i chce te wiedze poglebiac - to szacunek. Ale jezeli nie ma pomyslu na zycie, nie ma konkretnych zainteresowan to jest to wg. mnie strata czsu (i pieniedzy). 3. Rodzicow - zawsze zadowoleni, gdy ich pociecha ma nowy dyplom ;) Podsumowujac - 'konczenie trzeciej specjalizacji studiow' nie jest dobrym kryterium oceny kogokolwiek i nie swiadzy, ze ktos taki bedzie np. lepszym sprzedawca w PSS Spolem niz ktos kto konczy zawodowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 23.07.07, 20:15 Najdrozsze sklepy w Chełmnie A towar niestety nie jest jakości pierwszej Z obsługą jest różnie to zalezy od sklepu. Jednym słowem nie chodze do sklepów PSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 25.07.07, 09:15 No najlepsze są te karteczki z cenami towarów porozwieszane w oknach Jak to wygląda?? Nigdzie tak nie jest tylko w PSS'ach Fujjjj straszne, a moze chcecie nimi coś zasłonić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.07.07, 09:44 najlepszy splem pss znajduje sie na sklodowskiej (drogeria ) pracowal tam zajebisty facet ktory z powolania byl sprzedawca, zawsze doradzil mi za co dazylam go wielka sympatia , a nie jak te inne cheksy z innych sklepow. grzegorz wracaj do spolem bo kupuje w innych sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.07.07, 09:49 tak renia grzegorz ze spolem (sklodowskiej drogerri)bardzo sympatyczny a co najlepsze przystojny masz jego namiary, nieodmowi jesli zaprosze go na kolacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:18 We Wrocławkach to sklep dla emerytów po południu ciągle zamknięte i nic w tym sklepie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 10.08.07, 20:59 Nie nawidze tam kupować. Jest drogo,brudno i obsługa nie miła. A sklep na rynku (stary KRÓL) to jak w filmie "MIŚ" Ze im nie wstyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAAAAAAA Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 11.08.07, 14:53 <STARY KRÓL >TO NIE PSS TO SKLEP MIELCARSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.08.07, 18:32 Chodzi mi o ten obok Jak tam wyglada??? jak w stanie wojennym pani Jola niech jeszcze ocet na półki powystawia Przeciez to wstyt prowadzic taki sklep i to jeszcze na rynku. OCHYDA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAAAAAAA Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: 80.51.140.* 11.08.07, 14:53 <STARY KRÓL >TO NIE PSS TO SKLEP MIELCARSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ful Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 14.08.07, 14:28 20lat temu robiły wrazenie. Teraz? Omijam szerokim łukiem!@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.08.07, 17:07 PSS to powinny juz dawno ogłosic upadłość. Ledwo wiążą koniec z końcem a jeszcze na siłę chcą byc na rynku. Dajcie sobie juz spokój. Plajta i juz. Popieram ze wykorzystuje się tam pracowników Omijam sklepy PSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 28.08.07, 15:07 moim zdaniem to obóz pracy pracowniki nie przychodzą do pracy chodzą kiedy chcą moim zdaniem tacy ludzie nie powini pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSISISIS Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:42 PSSy sa w pyte. Profesjonalna obsłuiga Pan w fartuszkach ... tylko te ceny czasami mają wysokie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 09.09.07, 19:50 Mają bardzo dobry chlebek i bułeczki Tylko zeby pieczywko nie było tak wysuszone bo niekiedy nie mozna ugryść. Chyba lepiej jakby było mięciutkie. w smaku rewelacja. Nikt niema takiego.Piekarze tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momel Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 20:14 Masz racje chlebek od nas jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!! Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 11.09.07, 19:22 czy ktos kto pracuje w pss'ach moze miec zrobione żele??czy burzy sie szefostwo sklepów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momel Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:47 Jutro zapraszamy na bułki z pieczarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.09.07, 18:26 mmmm... chlebek to pychotka... i te różne chlebki razowe! nigdzie nie ma takich!!! ale panie ze sklepu 'róg Szkolnej i Rynku' to porażka i wstyd dla handlowców.Ja lubiE te Panie z pawilonu na Kopernika i naszego małego sklepiku przy piekarni na Polnej - pozdrowienia dla Nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 12.09.07, 20:03 Pozdro dla pani Celinki ze sklepu nr.7 Jest pani The Best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 15.09.07, 18:44 podobno jest nowy piekarz w piekarni mogę jego numer telefonu jest przystojny ma mesia żułtego Odpowiedz Link Zgłoś
ja_191 Re: PSS Społem - wypowiedz się 16.09.07, 13:38 Dla mnie najmilasza obsługa jest w sklepie na Skłodowskiej nr 14. Pozdrowienia dla wszystkich sprzedających tam Pań!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 17.09.07, 17:44 Jak tam jest miło to Ty chyba miłej obsługi nigdy nie widziałeś/aś. Paniusie muszą najpierw fajke spalic zeby podejść do klienta,albo ważniejsze jest pisanie sms'ów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 21.09.07, 19:22 same idiotki w tym sklepie pracują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paki Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:19 polecam neostradwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: PSS Społem - wypowiedz się IP: *.cpe.marton.net.pl 21.09.07, 19:21 o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś