Dodaj do ulubionych

Liga Światowa...

11.07.07, 18:09
Kto z Was śledzi poczynania naszych wspaniałych siatkarzy?? Jak myślicie kto
wygra cały turniej?? Czy Polska stanie na podium??
Obserwuj wątek
    • harkany Re: Liga Światowa... 11.07.07, 18:17
      oj, oj, pan Rydzyk zaplatany w tasmach,ojciec Lepper zdymisjonowany,siostry na
      glodzie i chlodzie w W-wie,a ty piszesz o malo waznym turnieju w malych
      Katowicach,troche powagi droga siatkareczko
      • Gość: kibic Re: Liga Światowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:31
        Rydzyk mało mnie obchodzi (przynajmniejk prawde powiedział) Lepper tym
        nbardziej a siostrom i tak nie pomogę przynajmniej siatkarze robią dobrą robote
        w tym kraju powodzonka trzymam za was kciuki do zobaczenia w Katowicach !!!!!!!
        • Gość: wow Re: Liga Światowa... IP: *.cpe.marton.net.pl 11.07.07, 21:53
          wielka lekcja pokory :)
          • Gość: ktosiek Re: Liga Światowa... IP: *.centertel.pl 11.07.07, 23:13
            POL-FRA 3:2 !!!
            POLSKA,POLSKA!SIALALALA :D:D:D
      • siatkareczka116 Re: Liga Światowa... 13.07.07, 10:33
        Drogi harkanie! Wolę interesować się jak to napisałeś/aś mało ważnym turniejem w
        małych Katowicach, niż tymi darmozjadami, co zajmują się polityką nie wiedząc co
        to słowo w ogóle znaczy!!!!!! A pielęgniarki to mogłyby dać już sobie spokój z
        tym strajkiem, bo pacjenci cierpią!!! Ale to tylko moje skromne
        zdanie...Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców siatkówki i życzę wielkich
        emocji!!

"W górę serca Polska wygra mecz, Polska wygra mecz, Polska wygra mecz"
    • Gość: kibic Re: Liga Światowa... IP: 80.51.140.* 12.07.07, 00:18
      trudno wyczuC... moim zdaniem mimo wszystko BRASIL... ale jak to zawsze bywa
      gospodarz ma wiele do powiedzenia... a ja nie mam nic przeciwko... hehehhe
      Pozdro dla wszystkich kibiców siatkówki i nie tylko!!!
      • Gość: MK Re: Liga Światowa... IP: *.cpe.marton.net.pl 13.07.07, 11:02
        Dziś Brazylia wygra 3:2 z Rosją. Tym sposobem obie drużyny awansują, a Rosja
        zajmie pierwsze miejsce. Wilk syty i owca cała... Na układy nie ma rady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka