Gość: T.A.J. IP: *.cpe.marton.net.pl 07.09.07, 21:47 Jak ja się cieszę. Kolejne głosowanie - mój głos na pewno nie pójdzie na PiS. Nigdy nie poszedł, ale nic to nie dało. Może teraz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obiektywny Re: Sejm rozwiązany!!! IP: 80.51.140.* 07.09.07, 21:57 Zgadzam się! Nareszcie koniec farsy... Teraz trzeba tylko dobrze wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo Re: Sejm rozwiązany!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 07.09.07, 22:34 no tak niby dobrze, ale co to da? w następnych wyborach będzie podobny wynik i znów będą kłótnie. a płacimy za to my podatnicy nerwami i pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.A.J. Re: Sejm rozwiązany!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 07.09.07, 23:27 Z pieniędzmi - fakt. Tyle milionów złotych zamiast do najbardziej potrzebujących, do szkół, domów dziecka, samorządów lokalnych - pójdzie na druk kart (a drzew mamy coraz mniej), pracę ludzi w komisjach wyborczych (chociaż mają źródła zarobków), przygotowanie lokali, kampanię wyborczą (plakaty - kolejne drzewa), spoty w tv - przerywane ciekawe programy albo filmy. Same straty, a wynik w sumie niepewny. I tylko jednego jestem pewny - frekwencja nie sądzę, że przekroczy 25%. Na pewno nie w Chełmnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smooth Re: Sejm rozwiązany!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 09.09.07, 08:26 Co do zakończenia przedwcześnie tej kadencji jestem zadowolony. Pytanie tylko jaki wynik będzie w tych nowych wyborach. Sondaże są jakie są. Niby PiS nadal ma niewielką przewagę przed PO. A mój poprzednik ładnie tą ujął. Za to wszystko płacimy MY, a kasa jaka idzie na kompleksową organizację wyborów dla nas jest niepojęta. Prosze tylko Was wszystkich: NIE GŁOSUJCIE NA PIS !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Sejm rozwiązany!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 09:57 Smooth - lubię Ciebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec do smolnego IP: 213.77.117.* 09.09.07, 11:32 chyba zazem z pryszczami ktore ci z buzi zniknely, zniknely resztki rozumu, mogles niedorastac i nie odbierac dowodu, toby jeden glos zmanipulowanego oszoloma byl mniej, jedyne co potrafisz wydukac to nie glosujcie na ......... bo slyszalem w tv ze nie nalezy tak robic, demokracja dla takich jak ty to za duzy ciezar, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wrogow pis Re: do smolnego IP: 80.51.140.* 09.09.07, 14:44 jestescie zydo komuchami i zlodziejami korony Polskiej nie jestem zwolennikiem wszystkiego co PIS obiecywal ale to najlepsi do zrobienia porzadku w panstwie.Wasi poprzednicy komuchy i liberalowie okradali nas 60 lat a teraz jestescie zdziwieni ze PIS sie bierze ostro za korupcje i afery maja twarde dowody a obludna PO to zdelegalizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.A.J. Re: do smolnego IP: *.cpe.marton.net.pl 09.09.07, 23:23 jestescie zydo komuchami i zlodziejami korony Polskiej +++ A czy mógłbyś objaśnić te epitety, ponieważ nie dońca rozumiem, jak ja mając lat 30 mogę być komuchem? I do tego Żydem? I złodziejem? A może jeszcze czarnuchem? albo masonem? Cokolwiek to oznacza. Faktycznie, Twoja wypowiedź wiele wniosła. LiD = lead. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PIS nie boi sie tumanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 14:53 a tym co powtarzają jak papugi za GW jeszcze kiedys będzie wstyd Odpowiedz Link Zgłoś