Dodaj do ulubionych

Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:17
po debacie z Panem Donaldem uważam że Kaczyński został przybity do podłogi.
Kto mnie popiera niech sie wpisze.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzyzak55 Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 12.10.07, 21:22
      21 potwierdzenie wygranej kaczyńskiego nie ma wątpliwości ! tusk dał
      plamę z historią w windzie ,a szkoda że to było nieprawdą bo gdyby
      nie on bylibyśmy ho ho !!!
      • Gość: cky Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:33
        Kaczyński - zero konkretów sama propaganda. Dla mnie Tusk bezdyskusyjny
        zwycięzca tej debaty
      • Gość: tard Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.140.* 12.10.07, 22:17
        oczywista oczywistośc przegrała z normalnością :)
      • Gość: ojojok Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 13.10.07, 04:43
        Sytuacja w windzie nieprawdziwa? Hmmmm... A mi się wydaje, że ktoś przyznał się,
        do noszenia broni. Zaraz, kto nosi broń, prócz policjanta, żołnierza i ochroniarza?
    • Gość: olka Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 12.10.07, 21:32
      popieram, też uważam że wygrał bezapelacyjnie
      • Gość: Dolek:-) Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 22:20
        Krzyżak pogrążyłeś się do końca ha ha, ślepcu myślałem że jesteś
        mądrzejszy!! Tusk zmasakrował premiera. Mam nadzieję że trochę
        głupiego ludu przekonało się kto jest pierdzielem. Mam nadzieję że
        PO wygra i najwyzej na swoich zasadach stworzy koalicje. Nara. Nie
        pisz to nie Twój dzień. Po prostu nie baw się w politykę,szkoda Cie
        na to.:-)
    • Gość: bezimienny Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 12.10.07, 22:19
      Chciało by się zacytować "Zło i występek uległo sile Atomówek." :) Tusk
      bezwzględnie wypadł lepiej, mówił lepiej i miał lepsze argumenty. :) I nie dał
      się sprowokować Kaczyńskiemu tanimi socjotechnikami rodem z domorosłego
      coachingu Kurskiego. Brawo! Szkoda tylko, że wyskoczył z historią z windy, nawet
      jeśli to prawda (a jestem w stanie w to uwierzyć po ponad dwuletnim obserwowaniu
      wystąpień premiera). Jeśli ktoś twierdzi, że wygrał Kaczyński, to chyba oglądał
      zupełnie inną debatę. :)
      • Gość: @@@ Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 22:34
        Tusk pokazał jak powinien zachowywać sie prawdziwy
        polityk,spokojny,zrównowazony..jedynym słowa klasa -BRAWO
        p.Donaldzie ,trzymam kciuki za 21 pażdziernika,od całej mojej
        rodziny macie głosy
      • Gość: obserwator poległa resztka dobrych wrażen o PO IP: 213.77.117.* 12.10.07, 22:39
        totalna kompromitacja cwaniaków i aferałów, to że tusk był
        pewniejszy siebie i mówił okrągłymi słówkami nie świadczy że wygrał,
        ktoś kto daje się zwodzić socjotechnice odpowie ze tusk wygral, ale
        jesli oprzec sie na faktach i argumentach to zdecydowanie kaczynski,
        i jesli do tego dołożymy te chamskie zagrania sztabu partii gdzie co
        chwila jakiegos posla/poslanke aresztuja za korupcje, to zwiezca
        jest kaczynski,
        to co pokazal tusk to chyba reszcie jego zwolennikow pozwolilo
        przjerzec na oczy, zadnej pozytywnej propozycji dla polski, tylko
        totalne klamstwa, i do tego ta winda, nie mowiac o sworze pijanych
        kiboli ktorzy wyli jak hunowie, oto europejski liberal, wstyd bo to
        zwykly dresiarz ze swoja banda ziomali
        • Gość: Aferał Re: poległa resztka dobrych wrażen o PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 22:52
          Ico obserwator? Teraz kombinujesz, wymyslasz jak tu szale zwycięstwa
          przerzucić.. Niestety sromotne lanie. Apropos windy, na konferencji
          prasowej(po co?) po debacie Kaczyński przyznał się że nosił
          pistolet. Taki mały pistolecik hehe. Ku.. cow boy w dosłownym słowa
          znaczeniu.
          • Gość: obserwator Re: poległa resztka dobrych wrażen o PO IP: 213.77.117.* 12.10.07, 23:20
            krowom to twoj idol bedzie ogony podwijal jak go kolesie wypie..
            wreszcie po kolejnych przegranych wyborach, bo ilez razy mozna
            porazki znosic, i nie wskrzesi nadzieji to chamskie zachowanie
            tuska, bo kto musi sie do takich chwytow znizac to juz chyba nie ma
            zadnego argumentu i sie panicznie boi, ze musi atakowac za pomoca
            chamow i dresiarzy, wstyd aferały!!! co to za wizja polski? wizja
            bojowek ktore zalatwiaja rozgrywki polityczne, czyzby hitler nam sie
            rodzil? bo oligarchowie go juz popieraja jak hitlera, pochodzenie
            tez ma sluszne, szczegolnie po dziadku, i tak jak hitler pragnie
            wladzy jak niczego innego na swiecie, i do tego bojowki zapitych
            dresiarzy
            • Gość: Grześ Re: poległa resztka dobrych wrażen o PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 23:48
              ale masz z garem, małego hitlerka to właśie chełpisz osiołku. Jestes
              naprawde wyjątkowy oszołom. Lał bym Cie.
              • Gość: obserwator Re: poległa resztka dobrych wrażen o PO IP: 213.77.117.* 12.10.07, 23:53
                i tylko tyle baranie potrafisz powiedzieć, że byś kogoś lał? też
                jesteś jakimś dresiarzem z bojowek POkrak? a taki kozak jesteś jak
                jesteś przed monitorem ale w zyciu to pewnie pizduś z ciebie
                • Gość: ojojojki Re: poległa resztka dobrych wrażen o PO IP: *.cpe.marton.net.pl 13.10.07, 04:41
                  Obserwatorku, nerwy puszczają? :) Nie dość że szef się nie popisał, to jeszcze
                  nie chcą ludziska słuchać Twoich agitacyjnych bredni. I to na jakim poziomie
                  kultury. :) Zadziwiające, jak łatwo poznać zwolennika PISu - po pianie na
                  ustach. :) Biedaku. Żal mi Cię, tak jak żal mi było Kaczyńskiego, gdy się tak
                  kompromitował.
                • Gość: Grześ Re: poległa resztka dobrych wrażen o PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 09:18
                  To dawaj namiary, zobacze jaki kozak z ciebie.
              • Gość: cch Re: poległa resztka dobrych wrażen o PO- do Grzesi IP: *.centertel.pl 17.10.07, 00:16
                Inteligentem Grzesiu to Ty nie jesteś no ale wiadomo nie ma po kim. Wydaje mi
                się, że każda twoja wypowiedź polityczna ma indywidualny podtekst.Czyżby Twoja
                urażona duma, ambicja, a może to zazdrość?

A co do Twojego otwartego umysłu to mam duże wątpliwości bo żyjąc cały czas na
                własnym podwórku i nie wychylając głowy poza własny zaścianek, ograniczenie
                twoje potęguje w każdej strefie życia.

Szczerze mówiąc w pojedynku na słowa i argumenty jesteś na pozycji przegranej,a
                ignorancja takich ludzi jak ty jest najlepszym rozwiązaniem!
        • Gość: do obserwatora Re: poległa resztka dobrych wrażen o PO IP: *.cpe.marton.net.pl 13.10.07, 19:14
          jak czytam twój bełkot to mam wrażenie że ani nie wiesz
          oczym mówisz , ani nie wiesz o czym piszesz coś tam polizałeś
          używasz za mądrych dla ciebie wyrazów , liżesz rany po
          debacie bo nawet największy matoł widział kto jest górą a
          kto sie gubił nie miał argumentów pocił się i sapał ty
          dodatkowo się w takich sytuacjach ślinisz zmądrzej chłopcze
          już czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dfd Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.who.vectranet.pl 12.10.07, 23:11
      wygral tusk-ten maly nie mial szans!
      • Gość: il Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 06:56
        wygragł oczywiście ten Większy i Silniejszy.Brawo p.Tusk!
        • Gość: obserwator mały donald stosuje chwyty ponizej pasa IP: 213.77.117.* 13.10.07, 08:19
          donald jak to mała hiena posłuchał swoich doradców z których
          wiekszosc pewnie pojdzie siedziec za przekrety, ale w takich
          chwytach pijany olek jest lepszy i go w podobny sposob podejdzie,
          i jesli kogos zdaniem donald wygral to znaczy ze akceptuje chwyty
          ponizej pasa, bojówki rozwydrzonych kiboli wrzeszczacych na
          premiera, wstyd, i to maja byc liberalowie ze swoim poszanowaniem
          czlowieka? przeciez to blizej do faszyzmu i korzeni dziadka
          • Gość: komentator Re: mały donald stosuje chwyty ponizej pasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 09:11
            Elementarna przyzwoitość wskazuje na tego który wygrał tę debatę - jedynie
            zaślepieni fanatycy mogą dostrzegać ją inaczej.
            A o klasie polityków świadczy to, co powiedzieli o sobie po debacie:
            Kaczyński - to ja jednoznacznie wygrałem, Tusk zaprezentował się jako człowiek
            (w domyśle)małego formatu
            Tusk - chciałbym przyczynić się do zwycięstwa wyborczego, premier nie był
            najlepiej przygotowany do konkretów
            • Gość: Grześ Re: mały donald stosuje chwyty ponizej pasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 15:23
              Brawo komentator!! Celne spostrzerzenia!!
              • Gość: tak Re: mały donald stosuje chwyty ponizej pasa IP: *.cpe.marton.net.pl 13.10.07, 15:29
                chciałem glosowac na pis ale teraz napewno na po bo kaczynscy to
                złodzieje robia bałagan w polsce !!!
                • Gość: obserwator do grzesia, i innych szczekaczy IP: 213.77.117.* 13.10.07, 15:52
                  pozimo tej dyskusji przypomina zachowanie kiboli ktorcyh wczoraj w
                  telewizji widzielismy razem z malym hunem donaldem ktory jak niczego
                  innego na swiecie pragnie jednej zabawki, wygrac wybory, ale znowu
                  nie dostanie jej..........
                  a ty grzes sie nie pogrążaj pizdusiu znad monitora
                  • Gość: Grześ Re: do grzesia, i innych szczekaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 16:01
                    No widzisz ciocio pisowska? Juz nastepny zmienił orintacje. Jednak
                    ludzi powoli olśniewa!! Tobie to nie grozi betonie partyjny.
                    • Gość: Grześ Re: do grzesia, i innych szczekaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 16:09
                      Przestań zakładać 50 wątków o tejsamej tematyce obserwator!!! Wiem
                      ze cie w oczy kole ten na którym bedziey pisać. Tak !! Ci wszyscy
                      ktorzy widzieli debaty powinni i pewnie nie mają wątpliwości kto
                      kogo zmasakrował pokazał kto jest przychylny ludziom państwu. A kto
                      jest podejrzliwy pamiętliwy i kieruje sie dorem partyjnym. No a już
                      ten pistolet noszony kiedys to jest normalny szok!!! Niy nic
                      wielkiego ale świadczy wiele. Nawiedzone towarzystwo.
                      Oczywiście mogłeś nie zrozumieć wygrał Tusk!! Oczywiscie wszyscy są
                      głupi wg Cieie. Spójrz na sondaże po debacie w mediach przychylnych
                      jak i nie przychylnych premierowi. Jestes albo taki głupi albo ślepy
                      obserwatorze.
                      • Gość: obserwator/bezio szedł grześ przez wieś IP: 213.77.117.* 13.10.07, 17:48
                        ale chyba z kims mnie mylisz nie jestem ciocią, conajwyżej wujkiem,
                        a kto wygral? to chyba nie ma nikt watpliwosci, bo chyba nie zyjemy
                        jeszcze w panstwie gdzie wygranym uznaje sie bande kiboli z chlopcem
                        w kotkich majteczkach ktorzy obszczekali i nie pozwolili nic
                        powiedziec starszemu czlowiekowi,
                        bo nikt normalny nie chce panstwa gdzie wychwala sie agresje i
                        napadanie swor i bojowek na pojedyncze osoby, dlaczego ten pizduś
                        tusk sam sobie nie poradzil skoro taki lider jest???
                        no czemu musial sie podpierac swoja bojowka??? i taka kanalie
                        uwazasz za zwyciezce??? jesli tak to widocznie podobnie sie
                        zachowujesz i wieczorami wyrywasz torebki razem z innymi bandytami
                        starszym ludziom
                        • Gość: Grześ Re: szedł grześ przez wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 18:12
                          Czyli 89% ludzi się myli? wiedziałem. Nie ośieszaj sie bardziej.
                          Argumenty z kibolami są cienkie jak dupa weża czylijak Ty
                          • louis88 Re: szedł grześ przez wieś 13.10.07, 18:57
                            Kaczyński poległ i tyle, po co ta dyskusia?
                            • Gość: Grześ Pozdro dla obserwatora :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:22
                              wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1623215,news.html
                              • Gość: pk Re: Pozdro dla obserwatora :-) IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 13.10.07, 19:46
                                tylko ten smieszny obserwatorek pluje sie jak zwykle, prawdziwa porazke
                                zobaczysz dopiero 21. jaki ubaw byl podczas debaty gdy kaczynski zachlysnal sie
                                i niewiedzial kilka razy co odpowiedziec prawdziwy ubaw hahaha
                      • Gość: do Grzesia Re: do grzesia, i innych szczekaczy IP: *.cpe.marton.net.pl 13.10.07, 19:23
                        Brawo cieszę się , że są jeszcze ludzie uczciwi którzy piszą
                        to co widzą tzn prawdę dobrze że taki oszołom jak
                        obserwator jest jeden ale naprawdę szkoda znim dyskutować to
                        malutki i spłaszczony człowieczek , brawo panie Grzesiu.
                        • Gość: Grześ Re: do grzesia, i innych szczekaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:27
                          Dzięki i pozdrawiam!! Grunt to otwarty umysł prawda? :-)
    • Gość: Ena Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:45
      spox Tusk
      • Gość: szczurek Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:52
        Prawda
        • Gość: Majka Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:52
          Jak możecie się nad tym zastanawiac? Przecież to chyba jasne?
    • Gość: nicram Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:52
      Obserwator nie pogrążaj się!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Fazi Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 14.10.07, 13:40
        Ludzie co wy mówicie. Moim zdaniem Kaczyński to taki polski Napoleon.
        Czy poległ - uważam, że nie. Donalda poprostu nie cierpie. To przez
        Donalda cały ten bałagan i oczywiściwe koszty z tym związane.
        IOdpowiedzcie sobie kto obalał rząd Olszewskiego ( dobry rząd )kto
        nie zawiązał koalicji POPIS w 2005r. Jak on wogóle śmie mówić o
        tanim państwie.Bierz co miesiąc 23 tys. i pieprzy co mu ślina na
        język przyniesie. Jak zostanie premierem ( nie daj Bóg ) to będzie
        jeżdził Polonezem aby obniżyć koszty państwa ? - komplety pierdoły
        głosi.
        A na marginesie każdy kiedyś polegnie prędzej, czy póżniej.
        • Gość: do Faziego Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 13:47
          Ale porównanie polski Napoleon.Odstaw zioło.
          • Gość: komentator Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 15:01
            jest jeden, i tylko jeden wspólny element z Napoleonem - niski wzrost
            • Gość: Fazi Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 14.10.07, 21:00
              Kochani ile macie lat? Może 20, 30 odpowiedzcie sobie ile zmian
              rządów przeżyliście? Jedną ,dwie zaszaleję może trzy i co dostał
              ktoś coś za darmo ( chyba po pysku ) zdarzył sie jakiś cud?
              Żyjcie dalej w tej utopii, cieśzcie się z tych pustych ciepłych
              słówek. Porozmawiamy po 21.10.2007r i zobaczymy jak wam się
              polepszyło i sprawdziły Donalda ciepłe słówka. Żeby nam się
              polepszyło to trzeba rękawy podwinąć i zapie..ć i modlić się żeby
              rządzący waszego trudu nie spie..li. Mnie się nie żyło ani lepiej
              za komunty, ani gorzej teraz.I wtedy zapieprzałem i teraz też
              zapieprzam. Jedno mnie cieszy za komuny spałem spokojnie i teraz
              śpię spokojnie. Strach mają ci co kradli więc boją się rozliczenia.
              Jeżeli ktoś uczciwie pracuje to niech nawet zarobi milion
              miesięcznie, mnie to nie denerwuje, ale jeśli ktoś całe życie ślizga
              się i zawsze chwytał się cienki koniec to taki mnie wku..a bo to
              świnia względem tych pierwszych uczciwych ludzi. Reasumują PIS chce
              tym drugim pokazać miejsce w szeregu i ja jestem za tym.
              Dlatego tylko PIS.
              • Gość: pędzący ślimak Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: 89.100.232.* 14.10.07, 21:52
                drogi Panie Fazi-jezeli przeżyles wiecej niż 3 zmiany rządów to
                niezly z Ciebie już moher. Ja niby wykształciuch i bede glosowal
                przeciw takim jak Ty -bo przez te kilkanascie lat zmiany rzadow
                jeszcze nic dobrego nie wybraliscie tacy jak Ty i tobie podobni.
                • Gość: obserwator do slimaka IP: 213.77.117.* 14.10.07, 23:10
                  a co to znaczy "tobie podobni" ?? czyzbys ukonczyl jakas sorbone i
                  wydaje ci sie ze jestes czyms lepszym niz reszta ktora nie dostapila
                  tego "zaszczytu" ???
                  • Gość: obserwator Re: do slimaka IP: 213.77.117.* 14.10.07, 23:11
                    a czytajac poziom postow zwolenikow PO to mozna dojsc tylko do
                    jednego wniosku, ze to banda dresiarzy po szkole dla agresynwej
                    tępej młodzieży
                    • Gość: do obserwator Re: do slimaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 23:17
                      no i dlatego piszą Tobie podobni
    • Gość: ja poległ haniebn Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.marton.net.pl 17.10.07, 14:00
      poległ haniebnie i bardzo dobrze !!!!
      • Gość: kk Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:41
        Kto daje miejsca pracy ludzie wyksztalceni zwolennicy PO a
        nie ,,babcie mocherowe ,,nie ublizajac babcia
        • Gość: yyy Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 12:16
          PO To cwaniacy tacy jak Sawicka. Torbe z kasą chowa a potem
          krokodyle łzy leje - obłuda i świństwo
          • Gość: pet Re: Kaczyński poległ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 22.10.07, 18:46
            Kaczyński poległ, a PO zwycięzcą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka