Gość: mickey IP: 80.51.140.* 23.10.07, 22:42 siema już w przyszły piątek będę razam z MARIODEEJAY grać mefisto gorąco ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dw Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 24.10.07, 09:00 miki ziomus bede napewnoo pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 24.10.07, 09:01 naprawdcie te kuzwa glosniki bo makabra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdhd Re: impra w mefisto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 08:38 lizaczek z 3c to m.n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAVOY Re: impra w mefisto IP: *.netia.com.pl 24.10.07, 09:06 to całe MAFISTO spadło na psy nisko totalnie... Syf kiła i mogiła. Wieśniaki, buraki i puste lale to normalny widok - oczywiscie z wyjątkami... Dno Dno Dno ! Tyle na ten temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esko Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 24.10.07, 10:51 zgadzam sie z przedmowca chociaz czasem tam chodze,za kazdym razem sobie obiecuje ze juz wiecej nie pojde no ale..gdzie tu w Chełmnie mozna isc jak nie do mefisto albo pustej kregelni,chyba pozostaje jednak wyjazd...tragedia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goćś Re: impra w mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:55 zgadzam sie z wami ale gdzieś trzeba chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 24.10.07, 11:34 w kręgielni pusto....hmmmm.... ostatnio byłem w Sobotę to nie było gdzie usiąść (szkoda, że tam nie da się pobawić) , a co do mefisto, bywałem tam często i postanowiłem sobie, że już tam nie pójdę i jest z tym mi bardzo dobrze...jak słyszę co tam się dzieje. Takie drugie kokocko z tego zrobią heh. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: impra w mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 18:07 Mefisto raz na 2 miesiące. To jet to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: impra w mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 23:04 Muzyka non stop taka sama od początku jeszcze jak mars powstał ta sama zdarta płyta.....A muzyka jest tak piekna.No ale cóż. Laski blond w mini mają niewielkie wymagania-przyjdą, psy sobie popatrzą czasami coś wyciągną. I niestety żadnej alternatywy nie ma więc za bardzo się nie dziwie:)niech się ktoś zmobilizuje i jakis klub otworzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdt Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 26.10.07, 14:45 puste laski to w savoyu stoja jak na mecz siatkarski w spodenkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: impra w mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 22:41 To prawda jeśli chodzi o muzykę to jest koszmarna. Ciągle te same stare utworki....A GDZIE SĄ NOWOŚCI??????? Przecież jest tyle nowych fajnych kawałków a tam wiecznie te same piosenki!!! Mało wiele jest jescze w piątki ale jeśli chodzi o soboty to masakra.... Tyle ludzi o tym pisze ale jak widać nikogo to nie interesuje. Szefie zrob cos z tym- zatrudnij nowego DJa bo tracisz klientów a lokal wcale nie jest taki zły..... Pozdro dla bywalców;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarehr Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 26.10.07, 09:32 co wy piszecie o dj ach przeciez jest mickey i mario teraz to sobie idzcie i sprawdzcie jaka muzyke graja i pozniej komentowac sa do przodu z muzyka i niema porownania z tymi dja mi z torunia tylko mikey jest tam od czasu do czasu goscinnie teraz w piatek bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: impra w mefisto IP: 80.51.140.* 28.10.07, 13:24 macie racje że najlepiej jeszcze to w piątki jest.A po za tym to zgadzam sie z tym że gdyby nie te same kawałki tylko coś nowszego to więcej ludzi by przychodziło bo ogólnie jest tam fajnie.Pomyślście o tym co ludzie piszą na tym forum może czas coś zmienić... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 27.10.07, 11:58 i gdzie ten MARIODEEJAY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kael Re: impra w mefisto IP: 80.51.140.* 29.10.07, 20:59 jak gdzie bedzie w piatek 2.11 jak bedziecie narzekac po jego secie to proponuje juz nic nie marudzic i kupic sobie kasete fasolek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: impra w mefisto IP: *.torun.mm.pl 30.10.07, 21:37 Czegoś nie kumam.. Albo w całym chełmnie są 3dostępy do internetu, albo ktoś tu sobie pochlebia... Bo jak założyciel forum, może mówić o sobie wychwalając się pod niebiosa, (parę notek niżej) pisząc w osobie 3ciej... A klientela wybyła z lokalu raczej z powodu techniawek... bo ten lokal do tego się nie nadaje... Pozdrawiam wszystkich klientów, którzy pojawili się w klubie dopiero w tym roku... bo skończyli 18lat... Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 31.10.07, 10:44 to że się pojawia ciągle marton albo neoplus albo coś jeszcze innego to wcale nie świadczy że pisze ta sama osoba... spójrz na mnie to jest moja pierwsza wypowiedź ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multimedialista Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 31.10.07, 14:55 martona juz ni ma teraz jest multimedia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......C Re: impra w mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 14:25 Wczorajsza imprezka byla naprawde bardzo udana. W końcu porzadna muzyka i super dj. Mam nadziję że to nie był pierwszy i ostatni raz...Bo ludzie naprawde fajnie sie bawili;] Pozdro dla wszystkich klubowiczów;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: impra w mefisto IP: *.cpe.marton.net.pl 03.11.07, 16:06 Typujcie królów/królowe parkietu !!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klubowicz Re: impra w mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 18:18 Tak sobie czytam i wydaje mi się że Miki trochę sobie pochlebia. Fakt, w Chełmnie nikt nie gra lepiej, ale wystarczy pojechac za most do Sfinksa i Nasz DJ ginie przy tym co XIONC & LUCAS wyczyniają za konsolą. Zresztą grali w Mephisto kiedyś i zastanawiam się dlaczego od czasu do czasu szef ich nie zaprosi? Zawsze to jakaś alternatywa i odpoczynek od toruńskich grajków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: impra w mefisto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 08:38 Kowalczykowa i Mokwa to dziwk*i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thy Re: impra w mefisto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 14:18 zamiast marudzić to zróbcie coś ztym żeby było lepiej :) albo jakis inny klub z parkietem do tańca :D kregielnia fajna ejst ale oprocz kregli nie ma nic innego ...;/a ludzie chca w wekend potanczyc , oprawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: impra w mefisto IP: 89.101.13.* 25.11.07, 23:40 Mickey przebija każdą jakość swoją niską ceną... Kiedyś się nasłuchałam i nie chciałam wierzyć... Pozdro dla Sfina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhym Re: impra w mefisto IP: 80.51.140.* 16.12.07, 09:52 z olewającym wszystko szefem ten lokal dalej nie pojedzie...tak to jest jak ktoś chce zarobic jak najwięcej nie dokładając od siebie nic...przecież w adwęt nawet nie wiadomo było czy jest impreza 0 plakatu nic :| a co do nowych djów ostatnio jakis sie pojawił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Illusion Re: impra w mefisto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 16:28 Co do szefa,to macie racje,adwęt pisze się przez en...Od razu widać jakie buractwo tam przesiaduje,rzeczywiście,raz na miesiąc w zupełności wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś