Gość: mark.3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 19:33 czy w Lisewie to sie juz nic nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisewianin Re: LISEWO 08.12.07, 14:45 Gość portalu: mark.3 napisał(a): > czy w Lisewie to sie juz nic nie dzieje? a co ma se niby dziac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 15:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark.3 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 21:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 21:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 21:30 Ty sie zastanów co ty piszesz bo cie może coś pokarać popie..ńcu. A i jeśli nie masz odwagi sie podpisć to nierób tutaj dziecinady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .j.k [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 22:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 23:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 12:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 15:36 Kur..wo prawda w oczy koli ze pokasowalas watki,Paulinko jaka ty jestes poj...bana!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 19:05 Paulinko (Mackowska) prosze odczep sie od mojego meza,wiesz ze my mamy dziecko!!! Jestes taka g..pia on i tak nie bedzie z toba!!!Dla mnie jestes szmata,jak cie dorwie to cie zajebie pamietaj bedziesz zalowac.Zona twojego kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:23 kobieto ona jest taka naiwna,daje kazdemu!!!Ja sie doniej wybieram bo ma cos do mojego chlopaka,tylko dokladnie nie wiem gdzie mieszka,jaka to wioska czy lisewo czy tytlewo,tamte strony.Ale to nie problem dorwie ja w chelmnie czesto jest w Spichlerzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: LISEWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:59 jeżeli ktoś ma wpływ na ten post to niehc go zakończy bo płakać się chce Odpowiedz Link Zgłoś