Gość: o_O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 20:14 kto wedłóg was jest najgorszy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja ;] Re: Nauczyciele gim2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 19:01 po pierwsze, co Cie to obchodzi , po drugie nie mam zamiaru wypowiadać sie o nauczycielach . a po trzecie to jest forum na poważne tematy a nie na wymienianie sie swoimi opiniami o nauczycielach ze szkoły, o tym to pogadaj sobie ze swoją psiapsiółeczką w budzie ;] a no i nie wstyd Ci pisać temat z błędem ? ;O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do o_O Re: Nauczyciele gim2 IP: 80.51.140.* 24.03.08, 09:36 Weź się lepiej za naukę. Zobacz jak napisałaś zdanie patafianie ! Nie daję rady, heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Nauczyciele gim2 IP: 89.231.149.* 24.03.08, 10:25 z takich ludzi jak ty to żal :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nauczyciele gim2 IP: *.chelmno.mm.pl 25.03.08, 16:20 wegług przez u takie a nie ó Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nauczyciele gim2 IP: *.chelmno.mm.pl 28.03.08, 22:15 sadze, ze pani od Chemii jest bardzo wymagająca.. Ale podziwiam jej postawe! i jaka cisza i jaki stres u niej na lekcji.. co ta kobieta w sobie ma xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nauczyciele gim2 IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.08, 17:00 Beznadziejny jest Stachewicz.Nic nie tłumaczy,a wymaga,że ho,ho...Do tego niesprawiedliwy - strasznie. Nikt nic nie umie z geografii jak kończy gimnazjum. Już dawno powinno się go wyrzucić. Ciągle tylko te mapy, mapy, a gdzie reszta materiału. Bardzo fajny jest pan Dzikowski - to jest nauczyciel: sprawiedliwy, miły, po prostu tacy powinni być wszyscy. Co do Pani Karpińskiej, to się zgadzam:jest wymagająca, ale niestety też niesprawiedliwa. Tylko, że ona czegoś nauczy. Miła jest też pani Słomka i pani Pierzchała. Pani Cyrok - inteligentna kobieta, ale też ma swoich pupili - niestety. Pani Majka - ciągle chora, a do tego wymagająca i złośliwa. Pani Wolska - wspaniały nauczyciel. Pani Wykrzykowska - trochę bezradna, ale ok. Pani Leissa - zakręcona, ale się stara chociaż przeważnie jej to nie wychodzi. Trochę niesprawiedliwa, ale nie tak Jak Stachewicz-on pobija wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly uczen Re: Nauczyciele gim2 IP: 80.51.140.* 31.03.08, 16:38 wszyscy nauczyciele w gim 2 sa fajni... nie mialem do nikogo pretensji.. z chemii i geografii trzeba bylo sie uczyc ale tak jest wszedzie!!! a ty jak nie chcesz sie uczyc to powodzenia dalej..:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawny uczeń Re: Nauczyciele gim2 IP: 80.51.140.* 31.03.08, 20:11 Nie zgadzam sie z toba że Pan Starzewicz nie potrafi uczuć był mojim jednym z lepszych nauczycieli i potrafił nauczuc teraz są tego efekty A co do Pani Karpińskiej ze jest nie sprawiedliwa to tez sie nie zgadzam ocenia twoje umiejetnosci a nie to czy cie lubi czy nie bo niektórzy nauczciele tacy są podziwiam Ją za to ze tak uczy Pozdro Dla P.Stachewicza i P.Karpińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Re: Nauczyciele gim2 IP: *.chelmno.mm.pl 31.03.08, 21:51 Może pani od chemii jest sprawiedliwa... ale nie wiem coo ta pani ma w sobie, że bardzo dużo uczni boi sie po prostu chemii... A pan Stachewicz jest spoko xD wymagajacy jest czy niesprawiedliwy ?? hmm.. Ale ktos napisał ze wychdzac z gimnazjum nikt nic nie umie z gegry ! I tu się mylisz :P JA sie nauczyłam ! i znam duzo osob ktore tez wyszły na dobra droge dzieki panu Stachewiczowi ... NO i najwspanialszA nauczycielka jest PANI WOLSKA :*:*:* Uwielbiam tą panią, ma w sobie cos takiego :*:* Szacuneczek dla nauczycieli gim nr 2 w Chełmnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polon Re: Nauczyciele gim2 IP: *.chelmno.mm.pl 31.03.08, 16:27 hah no raczej zawsze na to wychodzi, że jak nauczyciel jest wymagający to źle tłumaczy....ja tam lubie pana stachewicza i panią karpińską...i co ? to takie straszne słowa? heh pozdro....ale nauczyciel powinien przede wszystkim dobrze uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś