Dodaj do ulubionych

Melina w sklepie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 18:22
Kto to słyszał i czy tego ludzie nie widzą??
Jak można coś takiego tolerować??
W sklepie na os. Chociszewskiego na zapleczu jest dosłownie MELINA
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: Melina w sklepie IP: *.centertel.pl 21.04.08, 21:16
      Przepraszam o który klep chodzi?
      • czarnymieszkaniec Re: Melina w sklepie 23.04.08, 15:47
        No to w dawnym sklepie pomiędzy placem Wolności, a Wojska Polskiego
        od strony aleji 3 maja, też jest melina.
        • Gość: Gufi Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:48
          Na Chocicha w sklepie też szef chleje z kolesiamu na zapleczu a póżniej się toczą po sklepie. Za garaże panowie albo nad Frybkę
        • Gość: .... Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 24.04.08, 10:50
          co prawda to prawda,nie dość ,że drogo to jeszcze panie nie mile...
          • Gość: Klient Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 27.04.08, 21:33
            chyba to z Tobą jest coś nie tak, zapewne masz kompleksy albo cos gorszego i się
            czepiasz niewinnych ludzi, co do obsługi w tym sklepie to jest Ona jak
            najbardziej w porządku Panie są miłe i zawsze uśmiechnięte a co do właściciela
            to tez nie mam zastrzeżeń a sklep jest jego i może w nim robic to wszystko co
            przyjdzie mu do głowy tak jak My w swoich mieszkaniach. Krytyków olewam, a
            zwolenników sklepu i szanownych klientow pozdrawiam:)
            • Gość: chans Re: Melina w sklepie IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.08, 12:02
              tak jak mowisz.na moje On moze nawet w negliżu po swoim sklepie
              latać!!!
    • Gość: gość Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 24.04.08, 11:14
      Zgadzam się zupełnie. Na zapleczu melina, strasznie drogo i wyjątkowo niemiła
      obsługa.
      Aż dziwne , że w tych czasach- przy takiej konkurencji , ludzie chodzą tam
      kupować...........
      • Gość: osiedlowa Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 26.04.08, 21:29
        czegoś nie rozumię. skoro jest dla wszystich drogo to po tam
        chodzicie. mozecie pójśc do miasta po bułeczki. nikt wam nie każe
        kupować na" melinie ". a skoro tam kupujecie to zaczy że wam pasuję
        osiedlowy sklep. a co do opsługi to sie palnijcie wszyscy w głowę.
        co wy chcecie od tych pań ? może mają śpiewać jak wchodzi
        rozkapryszony klient ?
    • Gość: klient Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 13:38
      Zgadzam się całkowicie!!! Co więcej nawet raz na 3 minuty przed zamknięciem nie
      chciano mnie obsłużyć bo PAN właściciel miał ''kolegę'' i był bardzo zajęty....
      W końcu ktoś poruszył ten temat.... A tak przy okazji to ciekaw jestem jak ten
      sklep przechodzi wszelkie kontrole m.in. sanepidu.... Pozdrawiam
      • Gość: osie Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 26.04.08, 21:31

a to że kupujecie od 5.30 to nie widziecie ?( sklep czynny od 6.00)
        • Gość: jo Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 23:10
          to w żadnym stopniu nie tłumaczy zachowania właściciela
          To ,że otwiera sklep szybciej to tylko dla niego biznes
          a chlac z kolegami na zapleczu nie wolno
          • Gość: klient Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 17:37
            Widziałem nie raz, że gó..arzom nie sprzedaja papierosów i
            alkoholu. Tak trzymać. Ta cała dyskusja prawdopodobnie wzięła sie z
            tego.Pozdrawiam ekspedientki i własciciela sklepu. Klient.
            • Gość: OSIEDLOWA Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 19:13
              POPIERAM, JA TEŻ KILKA RAZY WIDZIAŁAM JAK EKSPIENDKA PROSIŁA O DOWÓ
              OSOBISTY, A GÓWNIARZ DAŁ 10 GROSZY JAKIEMUS PANU, A ON KUPIŁ MU
              PIWO. PROSZAĘ TAK TRZYMAĆ. TEN WŁAŚCICIEL JEST O.K. , A EKSPEDIENTKI
              PRACUJĄ JUŻ U NIEGO TYLE LAT, ŻE TYLKO IDIOTA MOZE POWIEDZIEĆ, ŻE TO
              NIE ZGRANY ZESPÓŁ. POZDRAWIAM WAS NA CHOCISZA. OSIEDLOWA.
              • Gość: Jolanta Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:13
                Pani OSIEDLOWA, skoro tak długo już jest ten personel a i klienci chodzą tak długo do tego sklepu to chyba nie jeden widział co dzieje się na zapleczu? Nie zaprzeczysz chyba ze szef tego sklepu nie robił sobie na zapleczu imprezy? Teraz juz chyba dotarło i jest rzeczywiście lepiej. Ale kilka tygodni w tył to w sklepie było dosłownie jak na melinie. (odór dymu papierosów zmieszany z alkoholem) Panie są bardzo sympatyczne i chwała im za to ale napewno też się z tym meczyły wiele czasu
                • Gość: Fiałka Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 29.04.08, 23:32
                  a tak przy okazji nie ma osiedla Chociszewskiego <-----to jest ulica
                  a osiedle to jest 750lecia
                  • Gość: a Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 04.05.08, 19:51
                    TO FORUM JEST BEZSENSU. ALBO MI PASUJE I ROBIE ZAKUPY NA OSIEDLU,
                    ALBO KUPUJĘ W INNYCH SKLEPACH. MACIE TYLE SKEPÓW DO WYBORU ŻE NIE
                    MUSICIE KUPOWAĆ NA OSIEDLU.
                    PS. PISZECIE I PISZECIE I CO ZMIENIŁO SIĘ COŚ?
                    • Gość: ja Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 21:42
                      Tak i to bardzo
                      Od pojawienia się tego wątku staram się chodzic do sklepu wieczorami i o dziwo nie ma picia
    • Gość: sed Re: Melina w sklepie IP: 80.51.140.* 04.05.08, 22:22
      A czemu tych procederów z Chocicha i Wojska Pol. nie zgłosicie na Policje albo
      do Urzędu Miasta przecież oni wydają koncesje na sprzedaż alkoholu i oni mają
      prawo im zabrać pozwolenie na handel lub wlepić karę!!! ps dobrze że o tym
      piszecie tylko szkoda ze nie wiecie co z tym zrobić a to takie proste i problem
      z głowy :-)
      • Gość: gosc Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 15:40
        Jak cos komus nie odpowiada to zgłoscie tą sprawe do odpowiednich
        organów,a nie uzalacie sie jaka wam krzywda sie dzieje bo mósicie
        kupowac w melinie,nikt nikogo na siłe nie ciągnie do tego sklepu to
        wolny kraj,a skoro robicie tam zakupy to widocznie odpowiada wam
        to,i nie rubcie z siebie ofiar jak to wam ciezko i zle.pozdrawiam
        • Gość: lol Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 22:55
          Do Goscia
          Słownik ortograficzny sie kłania
          MÓSICIE- musicie
          • Gość: 1on1 Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 05.05.08, 23:34
            Jakiś kretyn zaczął wątek a reszta go ciągnie.jak sie nie podoba to
            do abc szanowne pospólstwo!!!U Pana SZ.obsługa zawsze miła a
            pijanych to ja tylko klientów widziałem.
          • Gość: gosc Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 19:42
            A co to nauczyciel j. polskiego.Zajmij sie swoja pisownia.
    • Gość: ! Re: Melina w sklepie IP: 80.51.140.* 12.05.08, 15:05
      A tam ciągle chleją !!!
      • Gość: Roman Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 12:48
        Dokładnie pomogło tylko na jakiś tydzien może dwa
    • Gość: hej Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:30
      Melina hehheeeeeeeeeeeeeeee
      • Gość: ktoś Re: Melina w sklepie IP: 80.51.140.* 14.05.08, 23:03
        wiecie co ?? pomyślcie nad tym co piszecie
        jeśli mają popyt to znaczy ze WY kłamiecie
        a może jesteście konkuręcją ??
        albo ludźmi z przysłowia:
        "Cudze pod lasem widzicie a swego pod nosem nie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka