Gość: Oburzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 18:22 Kto to słyszał i czy tego ludzie nie widzą?? Jak można coś takiego tolerować?? W sklepie na os. Chociszewskiego na zapleczu jest dosłownie MELINA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxx Re: Melina w sklepie IP: *.centertel.pl 21.04.08, 21:16 Przepraszam o który klep chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnymieszkaniec Re: Melina w sklepie 23.04.08, 15:47 No to w dawnym sklepie pomiędzy placem Wolności, a Wojska Polskiego od strony aleji 3 maja, też jest melina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gufi Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:48 Na Chocicha w sklepie też szef chleje z kolesiamu na zapleczu a póżniej się toczą po sklepie. Za garaże panowie albo nad Frybkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 24.04.08, 10:50 co prawda to prawda,nie dość ,że drogo to jeszcze panie nie mile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 27.04.08, 21:33 chyba to z Tobą jest coś nie tak, zapewne masz kompleksy albo cos gorszego i się czepiasz niewinnych ludzi, co do obsługi w tym sklepie to jest Ona jak najbardziej w porządku Panie są miłe i zawsze uśmiechnięte a co do właściciela to tez nie mam zastrzeżeń a sklep jest jego i może w nim robic to wszystko co przyjdzie mu do głowy tak jak My w swoich mieszkaniach. Krytyków olewam, a zwolenników sklepu i szanownych klientow pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chans Re: Melina w sklepie IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.08, 12:02 tak jak mowisz.na moje On moze nawet w negliżu po swoim sklepie latać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 24.04.08, 11:14 Zgadzam się zupełnie. Na zapleczu melina, strasznie drogo i wyjątkowo niemiła obsługa. Aż dziwne , że w tych czasach- przy takiej konkurencji , ludzie chodzą tam kupować........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiedlowa Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 26.04.08, 21:29 czegoś nie rozumię. skoro jest dla wszystich drogo to po tam chodzicie. mozecie pójśc do miasta po bułeczki. nikt wam nie każe kupować na" melinie ". a skoro tam kupujecie to zaczy że wam pasuję osiedlowy sklep. a co do opsługi to sie palnijcie wszyscy w głowę. co wy chcecie od tych pań ? może mają śpiewać jak wchodzi rozkapryszony klient ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 13:38 Zgadzam się całkowicie!!! Co więcej nawet raz na 3 minuty przed zamknięciem nie chciano mnie obsłużyć bo PAN właściciel miał ''kolegę'' i był bardzo zajęty.... W końcu ktoś poruszył ten temat.... A tak przy okazji to ciekaw jestem jak ten sklep przechodzi wszelkie kontrole m.in. sanepidu.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osie Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 26.04.08, 21:31 a to że kupujecie od 5.30 to nie widziecie ?( sklep czynny od 6.00) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 23:10 to w żadnym stopniu nie tłumaczy zachowania właściciela To ,że otwiera sklep szybciej to tylko dla niego biznes a chlac z kolegami na zapleczu nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 17:37 Widziałem nie raz, że gó..arzom nie sprzedaja papierosów i alkoholu. Tak trzymać. Ta cała dyskusja prawdopodobnie wzięła sie z tego.Pozdrawiam ekspedientki i własciciela sklepu. Klient. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSIEDLOWA Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 19:13 POPIERAM, JA TEŻ KILKA RAZY WIDZIAŁAM JAK EKSPIENDKA PROSIŁA O DOWÓ OSOBISTY, A GÓWNIARZ DAŁ 10 GROSZY JAKIEMUS PANU, A ON KUPIŁ MU PIWO. PROSZAĘ TAK TRZYMAĆ. TEN WŁAŚCICIEL JEST O.K. , A EKSPEDIENTKI PRACUJĄ JUŻ U NIEGO TYLE LAT, ŻE TYLKO IDIOTA MOZE POWIEDZIEĆ, ŻE TO NIE ZGRANY ZESPÓŁ. POZDRAWIAM WAS NA CHOCISZA. OSIEDLOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:13 Pani OSIEDLOWA, skoro tak długo już jest ten personel a i klienci chodzą tak długo do tego sklepu to chyba nie jeden widział co dzieje się na zapleczu? Nie zaprzeczysz chyba ze szef tego sklepu nie robił sobie na zapleczu imprezy? Teraz juz chyba dotarło i jest rzeczywiście lepiej. Ale kilka tygodni w tył to w sklepie było dosłownie jak na melinie. (odór dymu papierosów zmieszany z alkoholem) Panie są bardzo sympatyczne i chwała im za to ale napewno też się z tym meczyły wiele czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiałka Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 29.04.08, 23:32 a tak przy okazji nie ma osiedla Chociszewskiego <-----to jest ulica a osiedle to jest 750lecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 04.05.08, 19:51 TO FORUM JEST BEZSENSU. ALBO MI PASUJE I ROBIE ZAKUPY NA OSIEDLU, ALBO KUPUJĘ W INNYCH SKLEPACH. MACIE TYLE SKEPÓW DO WYBORU ŻE NIE MUSICIE KUPOWAĆ NA OSIEDLU. PS. PISZECIE I PISZECIE I CO ZMIENIŁO SIĘ COŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 21:42 Tak i to bardzo Od pojawienia się tego wątku staram się chodzic do sklepu wieczorami i o dziwo nie ma picia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sed Re: Melina w sklepie IP: 80.51.140.* 04.05.08, 22:22 A czemu tych procederów z Chocicha i Wojska Pol. nie zgłosicie na Policje albo do Urzędu Miasta przecież oni wydają koncesje na sprzedaż alkoholu i oni mają prawo im zabrać pozwolenie na handel lub wlepić karę!!! ps dobrze że o tym piszecie tylko szkoda ze nie wiecie co z tym zrobić a to takie proste i problem z głowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 15:40 Jak cos komus nie odpowiada to zgłoscie tą sprawe do odpowiednich organów,a nie uzalacie sie jaka wam krzywda sie dzieje bo mósicie kupowac w melinie,nikt nikogo na siłe nie ciągnie do tego sklepu to wolny kraj,a skoro robicie tam zakupy to widocznie odpowiada wam to,i nie rubcie z siebie ofiar jak to wam ciezko i zle.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 22:55 Do Goscia Słownik ortograficzny sie kłania MÓSICIE- musicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1on1 Re: Melina w sklepie IP: *.chelmno.mm.pl 05.05.08, 23:34 Jakiś kretyn zaczął wątek a reszta go ciągnie.jak sie nie podoba to do abc szanowne pospólstwo!!!U Pana SZ.obsługa zawsze miła a pijanych to ja tylko klientów widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 19:42 A co to nauczyciel j. polskiego.Zajmij sie swoja pisownia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Melina w sklepie IP: 80.51.140.* 12.05.08, 15:05 A tam ciągle chleją !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 12:48 Dokładnie pomogło tylko na jakiś tydzien może dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Melina w sklepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:30 Melina hehheeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Melina w sklepie IP: 80.51.140.* 14.05.08, 23:03 wiecie co ?? pomyślcie nad tym co piszecie jeśli mają popyt to znaczy ze WY kłamiecie a może jesteście konkuręcją ?? albo ludźmi z przysłowia: "Cudze pod lasem widzicie a swego pod nosem nie" Odpowiedz Link Zgłoś