Dodaj do ulubionych

Proponuje internet radiowy

IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.08, 15:46
Widze ,że wielu z was jest nie zadowolonych z internetu w kablówkach ze
względu na długi ping co jest bardzo ważne przy grach.Firma moja rozprowadza
internet drogą radiową.Prędkości pobierania plików może nie są rewelacyjne ale
ping jest bardzo dobry (sprawdzalem na www.speedtest.net do Warszawy mamy 70
ms)Predkośc pobierana stron 1 mega pobierania plików 380 mogę udostepnić za 60
zł(Oczywiście w miarę rozwoju tej technologi bedziemy dokładać
prędkości).Jeżeli ktoś sobie życzy przetestować neta przez 2-3 tygodnie to nie
ma problemu.Jeżeli się nie będzie podobało to jest to bez zobowiązań.Umowę
mozna rozwiązać w każdej chwili.Tel kontaktowy 603171084
Obserwuj wątek
    • Gość: ;0 Re: Proponuje internet radiowy IP: 80.51.140.* 01.05.08, 10:23
      cena szału nie robi
      • Gość: ciekawy Re: Proponuje internet radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 12:32
        Ja mam pytanie czy macie moze zasieg na klamrach? a Jesli nie to czy w
        przyszlosci chcecie tam dzialac? Poniewaz jest tam sporo nowych domkow, ktore
        beda chcialy miec inenet i bedzie jeszcze wiecej :)
        Pozdrawiam
        • Gość: Rywal Re: Proponuje internet radiowy IP: *.ip.netia.com.pl 02.05.08, 20:22
          Klamry gdzieś za 3 miesiące
          • Gość: ciekawy Re: Proponuje internet radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 22:36
            Fajnie. Wtedy piszcie na forum, ja Wam znajde klienta i takze dolacze, ale to za
            jakis rok :)
    • robol101 Re: Proponuje internet radiowy 04.05.08, 20:43
      Jestem ciekawy jaki zasięg jest tego internetu w Stolnie .Czy jest limit
      transferu danych tak jak w sieciach gsm?Czy spowalnia po wykorzystaniu 1 gb
    • Gość: Tom Re: Proponuje internet radiowy IP: 89.231.149.* 02.09.08, 19:40
      Masz może jakąś stronkę internetową, jakie oferujesz transfery jakie są opłaty.
      Mieszkam w Nowych Dobrach dochodzi tam sygnał.
      Napisz coś więcej.
      • Gość: intrnauta Re: Proponuje internet radiowy IP: 89.231.148.* 03.09.08, 13:40
        jak naprawde jest z tą prędkoscią? ktoś testował?
      • Gość: gość Re: Proponuje internet radiowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 01:33
        www.rywalnet.za.pl
        • Gość: nowy Re: Proponuje internet radiowy IP: 80.51.140.* 08.09.08, 10:11
          dopiero co weszłem na wasza stronę ale macie kosmiczne ceny SZOKno nie wiem czy
          będziecie mieli dużo klientów za dużo kasy za mała prędkość mało osób na to pójdzie
          • Gość: Gosc Re: Proponuje internet radiowy IP: *.eranet.pl 12.09.08, 13:39
            W cale nie sa takie wysokie. Zauwaz, ze w cenniku jest np. 512 kb/s, a nie kB/s
            to znaczy, ze bedzie pobieralo z pliki z internetu z taka wlasnie predkoscia.
            Lacze 512 kb/s rowna sie laczu 4 MB od konkurencji.
            • Gość: Marty Re: Proponuje internet radiowy IP: *.provimi.com 27.10.08, 14:21
              Działa ta strona jeszcze? a może i firma już zawiesiła działalność?
              Dajcie znać czy jeszcze jest nadzieja na radiowy dostęp w Nowych
              Dobrach?!
              • Gość: Kazik Re: Proponuje internet radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 17:58
                Ta firma nadal działa, kilka tygodni temu postawili maszty
                nadajnikowe w Kolnie i na punkcie obserwacyjnym nadleśnictwa w
                Łunawach dzięki czemu jest zasięg radiowy w całej dolinie. Coraz
                więcej ludzi decyduje się na internet od nich i z tego co wiem to są
                zadowoleni.
                • Gość: Marty Re: Proponuje internet radiowy IP: *.provimi.com 28.10.08, 08:50
                  Dzięki za info. Dziś do nich zadzwonię.
                  • Gość: Marty Re: Proponuje internet radiowy IP: *.provimi.com 30.10.08, 15:01

Byli, założyli i śmiga ;) znaczy robi okay ;)
                    • Gość: prezes Re: Proponuje internet radiowy IP: *.smgr.pl 03.01.09, 13:16
                      WiMAX Netia Chełmno- ceny juz od 34 zł./miesiąc.POLECAM!
                      Co do tych pingów w radiówce Rywal to nie jest tak różowo jak pisze go ściu
                      wyżej. Ale każdy żyd swój towar chwali.
                      • Gość: internetowicz Re: Proponuje internet radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:07
                        Rywal - ściema na maxa. Internet chodzi znajomemu gorzej niż w
                        chełmińskich kablówkach. Nigdy nikomu tego nie polece.
                        Porażka maxymalna.
                        • Gość: maga Re: Proponuje internet radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:08
                          A co to za komercja na forum z tymi reklamami internetu
                          - to chyba jest zabronione !!!!

Wywalić posta !!!
                          • Gość: bibibibibibibibi Re: Proponuje internet radiowy IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 09:30
                            rywal to guwno nie polecam nikomu
    • Gość: Rywal Re: Proponuje internet radiowy IP: 83.13.116.* 05.01.09, 23:34
      Oczywiście jest wielu klientów nie zadowolonych ale to tylko dla tego , że nie
      zgłaszają awarii.Dzwonią i mówią -proszę pana ale ten internet mi nie chodzi za
      dobrze już od dwóch tygodni-wielokrotnie trzeba zakładać mocniejsze karty
      klientom którzy są dalej oddaleni.Zawsze można zerwać umowe i my z tego powodu
      nie robimy problemów.Oczywiście internet na kablu jeżeli jest dobry serwer
      zawsze powinien być lepszy i taki zawsze bede wam proponował jeżeli macie taką
      możliwość.Nasz internet zakładamy tam gdzie ludzie nie mają innej
      możliwości.Dziwie się dlaczego narzekacie na kablówkę ale widzę , że tylko
      niektóre rejony Chełmna.WI-MAX też ma problemy.Ostatnio byłem u kolegi na
      Polnej.Posiada on 2Mega -tzn powinien posiadać bo realnie jest 300 kb .Ping waha
      się od 300 do 400 ms.Anteny oddalone są o 300 m od siebie i w dodatku się
      widzą.Byli już chyba z pięć razy u niego i nic nie mogą zrobić.Inny zaś znajomy
      jest oddalony o 4 km i ma super-całe 2Mega.Pingi rewelacja.I tak samo jest z
      naszą radiówką-w niektórych miejscach mucha nie siada a z niektórymi trzeba
      rozwiązać umowę.Może na koniec podam jeszcze cennik , który będzie wprowadzony
      od marca tego roku.

60 zł - 512kbps
      70 zł - ok 850 kbps
      80 zł - 1024 kbps
      90 zł - ok 1200 kbps
      110 zł- 2048 kbps

• Gość: gość Re: Proponuje internet radiowy IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.09, 22:24
        A czy dajecie też karty sieciowe czy trzeba sobie dokupić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka