Dodaj do ulubionych

Płonące BMW

IP: *.chelmno.mm.pl 02.05.08, 01:39
Nie ma to jak buraki. Palowac auto przez pol godziny bez odpoczynku, no i sie
spalilo <lol2>
gratulacje dla wlasciciela, jedneo kretyna mniej na chelminskich drogach
bedzie, przynajmniej do czasu jak nastepnego wozu nie kupi :P

img219.imageshack.us/img219/3239/20080501zk0.jpg
pl.youtube.com/watch?v=hy8_GLsMbzk
pl.youtube.com/watch?v=md-1EBMR7dE
Obserwuj wątek
    • Gość: szafran Re: Płonące BMW IP: *.chelmno.mm.pl 02.05.08, 02:05
      tak sie śmiejesz to życzę Ci żeby Ci spłonęło auto... wtedy nakęrcimy i
      pośmiejemy sie z Ciebie...!!!
      szkoda beemki...
      Jak sie bawić to sie bawić!! przynajmniej wiadomo po co chłopak tam pojechał!
      pokazać coś a nie tak jak większość kretynów tam stoi i ogląda albo tak jak Ty
      sie naśmiewa... teraz 1 maja w koronowie to ścierwo!! 3-4 lata temu wszyscy
      przyjeżdżali sie bawić na placu a nie stać i łazić w tą i z powrotem jakby sie
      nawciągali...
      • Gość: hehehe Re: Płonące BMW IP: *.chelmno.mm.pl 02.05.08, 02:17
        z kretynow co nie uma nic z autem robic nalezy sie smiac, bawil sie jak cholera
        i co on tam ciekawego pokazal ?
        tylko to ze jezdzic nei umie, bo nei paluje sie samochodu przez taki czas.
        zyebal sprzeglo, zyebal skrzynie i na wielki final zapalil si ekatalizator a od
        niego reszta auta. faktycznie koles umie sie bawic jak nic.
        co do koronowa to faktycznie wies sie tam robi coraz wieksza z roku na rok.
        kiedys ludzie jezdzili sie poscigac a teraz pelno burakow co tylko pala gume i
        palmuja na placu, zenada :/
        • Gość: thefi Re: Płonące BMW IP: *.centertel.pl 02.05.08, 10:15
          Szkoda Bety ale no coż, fakt auta nie pałuje sie non stop. Kontrolki tez od czegos są i warto na nie zerknąc czasami w szczegolnosci na kontrolkę katalizatora :) (po coś ją dali) o temp. wody nie wspomnę. No coż na filmiku aż tak to tragicznie nie wygląda do uratowania jest tylko ciekawe co z silnikiem i resztą czy nie przegrzany i czy warto reanimowac.
          • Gość: boss Re: Płonące BMW IP: 89.231.149.* 02.05.08, 11:58
            a czyja to była furka???
    • Gość: xxx Re: Płonące BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 13:02
      biorąc pod uwage ze w 90% od bmw to buraki po zawodówkach i bezmózgowi kretyni
      to nietrudno było przewidziec ten efekt . Buraki z betami rocznik 90 haha
      • Gość: serio Re: Płonące BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 13:39
        Czytałam ostatnio posty dotyczące właścicieli aut marki BMW.Odniosłam wrażenie
        że to jakaś nagonka na nich,albo może ktoś zazdrości.Ale ostatnio tak koleś
        piłował BMW koło sklepy ABC że żal było auta .Macie pretensje że ktoś Wam dowala
        na forum.Niestety aby tego uniknąć trzeba zmienić swoje oblicze i pójść po rozum
        do głowy.Proszę zmądrzejcie a oszczędzą Was na forum.POZDRO.
      • Gość: szafran Re: Płonące BMW IP: *.chelmno.mm.pl 02.05.08, 15:48
        Ta chyba Ty :)
        ja znam akurat ludzi po średnim, maturze i studiach...
        zazdrościsz czegoś?
        są 2 auta o głupich stereotypach Calibra i BMW
        co do Calibry sie zgodzę bo miałem nieprzyjemność z ludźmi z klubu Calibry
        a co do BMW się nie zgodzę bo mam przyjemność z Tymi ludźmi na co dzień i z
        pewnym klubem i są to na prawdę wspaniali ludzie!
        • Gość: hehehehe Re: Płonące BMW IP: *.chelmno.mm.pl 02.05.08, 18:46
          akurat to ze ktos ma mature czy magistra nei znaczy ze nei moze byc burakiem.
          tego typa od spalonej bemki akurat nie zaluje, pi..wal na miescie, a w
          koronowie pokazal tylko kunszt swoich umiejetnosci w zarzynaniu auta, rozwalil
          sprzeglo, skrzynie i na wielki final spalil samochod. trzeba byc debilem zeby
          tak fure palowac :/
        • qualin Re: Płonące BMW 02.05.08, 18:51
          a to ciekawe z kim z calibra-team miales doczynienia poza mna ze takie twoje
          zdanie na temat ludzi jezdzacych calibrami. proponowalbym sie najpierw
          przejechac na jakis zlot i poznac pare osob osobiscie a nie pisac bzdury wyssane
          z palca.

a i nie moge sie juz doczekac jak mnie zaraz pocisniesz tu na forum, no dalej
          daj upust swojej fantazji, powyzywaj sobie, przeciez to lubisz :)
          • Gość: szafran Re: Płonące BMW IP: *.chelmno.mm.pl 02.05.08, 20:09
            Wystarczysz mi Ty Qualinie :D
            ku Twojemu zaskoczeniu nie zjade Cie :D
            bo ja Cie tak lubie kolego :)
            po co sie zaraz unosisz ? na spokojnie dopik kawke i uspokuj się, policz do 10
            po co te nerwy :D
    • Gość: Ona Re: Płonące BMW IP: *.ipt.aol.com 10.05.08, 18:12
      Widzę że już się Tigry nie czepiacie ale i BMW poszło nawet na szale.... i co z
      tego że cwaniakują. Niech cwianiakują. Mają z tego prawo i nic Wam do tego!!
      Najważniejsze że sprawiło Wam taką radość palące się auto. Koleś kupi sobie
      lepsze nie martwcie się.
      Żałośni zazdrośnicy.
    • Gość: fb Re: Płonące BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 14:46
      qualin idz po gąbke i zbieraj z asfaltu klar z twojego auta
      hahahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka