Gość: rr IP: *.chelmno.mm.pl 15.10.08, 09:02 Ogląda ktoś z Was ? Co sądzicie o przedstawianych tam historiach? Zapraszam do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniek Re: Discovery World - Duchy IP: 89.231.150.* 15.10.08, 21:43 Ja ogladam co jakis czas.Hm.. co mysle?Mysle,ze nie sa przedstawione jakies wymyslone historyjki tylko calkiem konkretne sprawy,ktore rzucaja swiatlo i patrzymy na to z innej perspektywy.Niektorzy odbieraja to jako kolejny straszny film badz serial,ale co jesli samemu sie doswiadczy takich przezyc.????Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Discovery World - Duchy IP: 80.51.140.* 16.10.08, 14:46 ja wcale nie chce doswiadczac takich rzeczy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Discovery World - Duchy IP: *.chelmno.mm.pl 16.10.08, 16:49 No a ja jestem ciekaw ile w tym wszystkim wymysłów ludzkiej wyobraźni, a ile prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Discovery World - Duchy IP: 80.51.140.* 17.10.08, 18:38 nie trzeba sie obawiac duchow tylko osob zyjacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn.do Man. Re: Discovery World - Duchy IP: 89.231.150.* 19.10.08, 14:59 Ja np.mialem doswiadczenie w tych sprawach i powiem wam ze dobrze ze wtedy nie bylem sam bo nikt by mi nie uwiezyl.to co widzielismy i slyszelismy przechodzi ludzkie pojecie i nikt sobie tego nie wymyslil.wyobrazcie sobie jestescie w pomieszczeniu a za wami slyszycie ciezko oddychajaca osobe i ciezkie szuranie nogami po posadzce w waszym kierunku.bylo to w pewnym starym budynku.mozna by tam bylo spokojnie cos z grozy nakrecic hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Discovery World - Duchy IP: *.chelmno.mm.pl 19.10.08, 17:00 Prosze o wiecej szczegolow, gdzie to było i czy to zdarzenie się powtarzało? Doświadczyłeś tylko "doznań" dzwiękowych, czy może coś widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn.do Man. Re: Discovery World - Duchy IP: 89.231.150.* 20.10.08, 23:18 niestety nie moge ujawnic gdzie to było .doswiadczenie polegalo na tym ize byly to;odglosy jak juz wspomnialem,cos w postaci jekow,badz ciezkich krokow szurajacych po posadzce, pozwolcie ze tak to ujme,spadaly przedmioty z polki na ziemie co realnie ni e powinno miec miejsca.a jednak spadlo na ziemie wykluczylismy tu udzial osob trzecich pomieszczenie bylo zamkniete.sprawa tego co widzielismy podlega dyskusji nieda sie tego opisac w kazdym badz razie robilo wrazenie.Powtazalo sie to nie raz.Duch nic nam nie zrobi jesli chodzi tu o krzywde fizyczna,ale przypadkowe opetanie jest mozliwe.i nie jest to wymyslone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienny72 Re: Discovery World - Duchy IP: 89.231.148.* 19.10.08, 19:51 Znasz kogoś, kogo skrzywdził duch? Ale osobiście, a nie z TV, czy ogniskowych opowieści. A znasz kogoś, kogo skrzywdził żywy człowiek? Zatem bójmy się żywych, nie umarłych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weles Re: Discovery World - Duchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 13:21 Duchy nigdy nikogo nie skrzywdziły bo nie istnieją, a historie które oglądacie na discovery world są zmyślone przez poryte berety, których rozwój intelektualny zatrzymał się na etapie średniowiecza. Gdybanie co by było gdyby mi się coś takiego przytrafiło jest zatem abstrakcją, moim zdaniem równie intrygującą i zarazem prawdopodobną sytuacją było by spotkanie oko w oko z króliczkiem wielkanocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch Re: Discovery World - Duchy IP: *.chello.pl 23.01.09, 17:01 ja sie sama przekonalam ze duchy istnieja wiesz bo u mnie w piwnicy jak jeszcze mieszkalam za granica byly zakopane szczatki ludzkie straszylo w domu a w ogole w piwnicy moje dziecko bylo jakies dziwn zaczelo sie rzucać bo byl w ni weszly duch i robil wszystko abysmy sie wyprowadzili wiesz . cala prawda aha i jak sobie zdjecia robilismy to na niektorych zdjecu=iach bylo cos dziwnego widac ale to juz koniec wiecej tam nie wroce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Discovery World - Duchy IP: *.rudanet.pl 05.03.09, 13:51 W domu mojej babci straszy ile razy moja babcia gdzieś wyjechała (byłam sama w domu)słyszałam jak ktoś coś robi na dachu było słychać wyraźnie że ktoś tupie jakimiś starymi traperami.Raz, gdy weszłam do kuchni lodówka otwarła się tak mocno że aż drzwiczki się wyrwały wtedy to było najgorsze, coś zaczęło we mnie żucać synkami, półkami, to było straszne , ale tylko jedna półka we mnie trafił doznałam lekkiego wstrząsu muzgu po upadku.Wtedy byłam przekonana że coś jest w tym domu więcej tam nie chciałam przyjeżdżać ale miałam być sama jeszcze przez 4dni gdybym nie uciekłam do sąsiadki nie wiem co by teraz ze mną było,pewnie siedzaiłabym w psychiatryku.Najgorsze jest 1.Nigdy tego niezapomnę 2.Nikt mi nie weiży do dnia dzisiejszego w tym domu dzieją się dziwne rzeczy i choć dziadek opowiadał mi że też słyszał różne dziwne rzeczy i ktoś kopał mu co noc w dzrzwi mi nikt nie wierzył.Pewnego dnia sprawdziłam to i okazało się że kiedyś był tam coś w rodzaju szpitala w którym wybuchł pożar ktoś podpalił cały budynek tylko jedna osoba przeżyła.To było kilka set lat temu.Dałam bo miłam wszystkim na to dowód i choć wszyscy go widzieli i tak mi niewieżą i do dziś moja babcia wraz z dziadkiem tam mieszkają ja mam 19lat i boje się tam jeżdzić.Dlatego lubię patrzeć na ten program interesuje mnie to w jaki sposób duchy mogą się ujawniać.Ja umiem się wczuć w rolę tych którzy to opowiadają.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werutka12 Re: Discovery World - Duchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 19:30 To wszystko prawda a jak nie wierzycie to się wypchajcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Discovery World - Duchy IP: *.chelmno.mm.pl 09.12.08, 10:41 Trudno to zweryfikować, ale zastanówcie się nad jedną rzeczą, praktycznie w każdym odcinku na koniec wchodzi ekipa ze sprzętem (nasłuch, kamery etc.), no i zawsze coś zarejestrują. Dlaczego te materiały nie są wykorzystane w filmie??? Pokazują tylko fabularyzowane bajki z fajerwerkami (jak wypedzaja demona wszystko sie trzesie, spada itd., dzieje sie t o w obecnosci "pogromców duchow" z kamerami)... Gdzie jest nagranie??? Odpowiedzcie sobie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Discovery World - Duchy IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.08, 17:46 co sądzicie o naszym chełmińskim nawiedzonym grobowcu? tym na cmentarzu z obco języcznymi (niemieckimi lub w łacinie) napisami o demonie... podobno nocami widać tam coś jak krąży wokół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRrR. Re: Discovery World - Duchy IP: 89.231.149.* 11.12.08, 10:34 A gdzie ten grobowiec się dokładnie znajduję? Bo się nie orientuje a chciałabym to zobaczyć ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
agamisia95 Re: Discovery World - Duchy 05.03.09, 14:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88337&w=92259745 ZAPRASZAM NA MOJE FORUM O PRAWDZIWYCH HISTORIACH LUDZI O DUCHACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duśka 2 Re: Discovery World - Duchy IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.09, 19:46 strasznie lubię ten program. zawsze to oglądam. Jakby ktoś nie wiedział to lecą : w piątek o 21:00, w sobotę o 23:00, w niedziele o 23:00 i w poniedziałek o 00:00. (co do poniedziałku nie jestem pewna). A wracając do tematu to bardzo polecam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguś Re: Discovery World - Duchy IP: *.rudanet.pl 05.03.09, 13:25 Ja osobiście w to wieże moja rodzina ma nawiedzony dom!! Odpowiedz Link Zgłoś
agamisia95 Re: Discovery World - Duchy 05.03.09, 13:58 W domu mojej babci straszy ile razy moja babcia gdzieś wyjechała (byłam sama w domu)słyszałam jak ktoś coś robi na dachu było słychać wyraźnie że ktoś tupie jakimiś starymi traperami.Raz, gdy weszłam do kuchni lodówka otwarła się tak mocno że aż drzwiczki się wyrwały wtedy to było najgorsze, coś zaczęło we mnie żucać synkami, półkami, to było straszne , ale tylko jedna półka we mnie trafił doznałam lekkiego wstrząsu muzgu po upadku.Wtedy byłam przekonana że coś jest w tym domu więcej tam nie chciałam przyjeżdżać ale miałam być sama jeszcze przez 4dni gdybym nie uciekłam do sąsiadki nie wiem co by teraz ze mną było,pewnie siedzaiłabym w psychiatryku.Najgorsze jest 1.Nigdy tego niezapomnę 2.Nikt mi nie weiży do dnia dzisiejszego w tym domu dzieją się dziwne rzeczy i choć dziadek opowiadał mi że też słyszał różne dziwne rzeczy i ktoś kopał mu co noc w dzrzwi mi nikt nie wierzył.Pewnego dnia sprawdziłam to i okazało się że kiedyś był tam coś w rodzaju szpitala w którym wybuchł pożar ktoś podpalił cały budynek tylko jedna osoba przeżyła.To było kilka set lat temu.Dałam bo miłam wszystkim na to dowód i choć wszyscy go widzieli i tak mi niewieżą i do dziś moja babcia wraz z dziadkiem tam mieszkają ja mam 19lat i boje się tam jeżdzić.Dlatego lubię patrzeć na ten program interesuje mnie to w jaki sposób duchy mogą się ujawniać.Ja umiem się wczuć w rolę tych którzy to opowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rioletto Amerykanie kształcą telepatów na potrzeby wojska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 22:24 niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Amerykanie-ksztalca-telepatow-na-potrzeby-wojska,wid,10490035,wiadomosc.html?ticaid=679df Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziuś Re: Amerykanie kształcą telepatów na potrzeby woj IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.06.09, 12:32 Ja osobiście wierze w duchy. Kiedyś u mnie w mieszkaniu była tylko moja siostra i mama. Moja mama spała a siostra bawiła sie jej telefonem i cykała sobie zdjęcia. Na jednym z nich pojawił się jakiś gośc w kapeluszu. Twarz miał blada jak ściana.I POWTARZAM W DOMU NIE BYŁO ŻADNEGO MĘŻCZYZNY. Potem moja mama porównała to zdjęcie ze zdjęciem mojego wujka który niezyje od ponad piętnastu lat. Ich portrety się zgadzają. Od tego czasu wierze w duchy. Odpowiedz Link Zgłoś