Gość: JOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 15:55 Dlaczego jest taki balagan w tym markecie i ciagly problem z cenami .Nic się nie zgadza .idąc do kasy placimy zawsze więcej.A obsluga - cos strasznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytanko Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 17:54 dlaczego w chełmińskim Tesco nic nie ma, a w Świeciu jest wszystko?? dla mnie w Chełmnie jest nadal lider szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ler Re: TESCO IP: 89.231.150.* 13.11.08, 19:30 Hmmmm.A kto Was zmusza do robienia tam zakupów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee [...] IP: 80.51.140.* 13.11.08, 21:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: TESCO IP: 80.51.140.* 14.11.08, 08:37 LUDZIE O CO WAM NAPRAWDE CHODZI ???????CO JAKIŚ CZAS ZACZYNACIE WATEK O TESCO ALBO POLO PO NOWYM ROKU BĘDZIECIE MOGLI PONAŻEKAĆ NA LIDLA . JAK OBSŁUGA JEST NIE MIŁA TO IDZIE SIĘ Z TYM DO KIEROWNIKA SLKEPU TESCO MA SWOICH KLIENTÓW KTÓRZY PRZYCHODZĄ KILKA RAZY DZIENNIE TRAKTUJĄ OBSŁUGE JAK SWOJĄ RODZINE OPOWIADAJĄ O SWOICH KŁOPOTACH I RADOŚCIACH A DO PRACUJĄCYCH TAM OSÓB ZWRACAJĄ SIĘ PO IMIENIU NIEKIEDY ZDARZA SIĘ ŻE KTOŚ MA GORSZY DZIEŃ ALE WSZYSCY JESTEŚMY LUDZMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 09:50 Sorry bardzo ale obsługa TESCO jest fatalna! Jest tylko jedna kasjerka bardzo miła a poza tym to porażka. Chodzę tak tylko dlatego, że pasują mi godziny otwarcia i niestety ale za każdym razem dokładnie sprawdzam paragon. To co się tam dzieje to jedno wielkie oszustwo klienta! Nic tam się nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:30 Jeśli tylko będzie LIDL to raczej TESCO upadnie .Tam nic nie ma oprócz nie świeżych owoców.w świeciu jest sympatycznie i towaru o wiele więcej.Jednak zależy dużo od obslugi i kierownictwa kramem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: TESCO IP: 80.51.140.* 14.11.08, 21:05 Oczywiście że jak bedzie Lidl to juz po Tesco!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 10:22 tam przydaloby się wymienic caly personel.Obsługa to porazka druga po cenach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: TESCO IP: *.chelmno.mm.pl 15.11.08, 15:22 Tragiczny sklep...współczucia dla personelu...kierowniczka zachowuje się jak by zjadła wszystkie rozumy...i ta ciągła skwaszona mina...nic dziwnego że obsługa w Tesco ma zła opinie jak wielka pani kierownik sklepu daje taki przykład . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: TESCO IP: 80.51.140.* 15.11.08, 20:12 CZY TY CHOCIAŻ WIESZ KTO JEST TAM KIEROWNICZKĄ COŚ MI SIĘ WYDAJE ŻE NIE A SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: TESCO IP: *.chelmno.mm.pl 15.11.08, 20:24 no tak się składa ,że wiem Ewelino G... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bucz Re: TESCO IP: *.tvk.torun.pl 16.11.08, 20:12 szkoda że Polacy to taki naród, który wiecznie tylko narzekać potrafi...Każdy już nie raz tu czytał jak strasznie jest w Tesco, jak obsługa jest niemiła i jaki bałagan w cenach, ale nie trzeba tego ciągle powtarzać. Czy ktoś czuję się niespełniony, gdy nie napisze czegoś negatywnego o kimś? Skupcie się Polacy na sobie a nie na innych, nikt nie jest idealny, jesteśmy tylko ludźmi, więc strajmy się walczyć z naszymi wadami. I jak już bardzo chcecie pisać o kimś to jedynie konstruktywną krytykę, propozycje jak coś zmienić, co można zrobić lepiej, żeby klienci byli zadowoleni.A narzekającym polecam osiedlowe sklepiki u cioci Krysi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: box Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 10:38 tragiczny sklep i widac z wypowiedzi ze personel zyje w konflikcie z kierownictwem a szkoda bo to odbija sie na obsludze klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arteq [...] IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.08, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TESCO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 12:22 Klient nasz Pan więc radze nie używać taki sformułowań w stosunku do klientów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: TESCO IP: 80.51.140.* 24.11.08, 12:44 A ja Wam powiem tak - wiem co nie co na temat TESCO i to nie tylko w Chełmnie ale praktycznie 1/3 Polski gdyż coś tam serwisuje ale mniejsza z tym , a więc w Chełmnie nie jest tak źle jak by się zdawało , poprostu to mały market i dyrekcja nie zawsze kieruje tam towary takie jak do salonów powyżej 1K (to oznaczenia wielkości ) a co do cen że się nie zgadzają to w całej Polsce jest to samo więc nie oczerniajcie tylko Chełmna bo problem na skale wszystkich salonów TESCO . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk kretynów Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:01 jestes kretynem.. wszyscy jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 15:50 www.youtube.com/watch?v=Ozb3TZmyZ7w&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: TESCO IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.09, 16:45 Ja Wam powiem, ze raz po przeczytaniu watku o tesco wybralem sie na zakupy i dyskretnie obliczalem wszystko na kalkulatorze w komorce i przy kasie zaplacilem mniej niz powinienem :))) Mam tylko nadzieje, ze Lidl bedzie "lidlowaty", a nie "jakis taki biedny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 09:16 Ten market powinien byc dawno juz zamknięty .Towar drogi ,osluga tragiczna.Jak powstanie LIDL to nikt juz tam nie bedzie robil zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 19:21 Czy tylko jak trafiam, że za każdym razem, gdy kupuję coś na dziale mięs, szczególnie piersi z kurczaka śmierdzą, są nieświeże (niektóre nawet lekko zielone). Na pytanie czy są swieże, zawsze słyszę zapewnienia że tak, oczywiście, a dziś usłyszałam bajeczkę o jakimś bieganiu drobiu po polu. Przyjmują bez słowa zwrot w informacji, ale przecież nie o to chodzi. Na każdej metce tekst: spożyć do (i tu pada dzisiejsza data). Można nasłać na nich jakiś Sanepid, jakaś kontrolę sanitarną? Nie wierzę w jednorazowy przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Do ByDgOsZy jedzcie na ZaKuPy !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 20:12 heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 11:24 Tak to prawda kontrola sanepidu mile widziana Odpowiedz Link Zgłoś