Gość: ja11 IP: 80.51.140.* 21.05.09, 17:23 Czy ktoś może mi odpowiedzieć jak zdać prawko w WORD Grudziądz bo oblałam kolejny raz i straciłam nadzieję,że zdanie tego jest możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hej :) Re: prawko w grudziądzu IP: 93.91.211.* 21.05.09, 17:33 nie poddawaj się!!! ja zdałam za trzecim razem dopiero :) stres robi swoje ale nie można się poddawać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: prawko w grudziądzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 19:39 ja też oblałam i tez odeszła mi chęć na dalsze zdawanie jestem zdołowana :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: prawko w grudziądzu IP: *.14.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.05.09, 21:41 nie przejmowac sie tylko podchodzic ile sie da az w koncu sie uda wszedzie jest teraz ciezko zdac i nikt nie powie ze jak nic nie odwalisz to zdasz guzik prawda jak chca oblac to o byle co sie doczepia!tylko jak tu zdac skoro nawet z gory mowia ze pan\pani nie zda bo chca nowy word budowac w grudziadzu powinni cos z tym zrobic bo egzaminatorzy niestety robia co chca samowoloka komjpletna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: prawko w grudziądzu IP: *.chelmno.mm.pl 22.05.09, 10:24 No bo cały system jest do dupy. Moim zdaniem powinno być tak, że to szkoła nauki jazdy, a dokładniej instruktor z którym się uczy, powinien po 30 godzinach jazdy określać czy ktoś może dostać prawko czy nie. Gdyby np. ktoś był słaby to dostawałby kolejne np. 10 godzin. Teoria mogłaby pozostać w takiej formie w jakiej jest. Teraz to wygląda niczym polowanie na błędy, jak można określić czy ktoś jest zdolny do jazdy w trakcie niespełna godziny i to godziny w stresie? Ja zdałem za 2gim razem, ale podejrzewam, że jak większość z Was już po 30 godz. nauki uważałem, że prawko mi się należy. Jako ciekawostkę podam, że w Meksyku prawo jazdy kupuje się niczym bilet na autobus (kosztuje ok 300zł) i jakoś wszyscy sobie radzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja11 Re: prawko w grudziądzu IP: 80.51.140.* 22.05.09, 16:49 Dobrze,że chcą wybudować nowy WORD w Grudziądzu,ale do cholery dlaczego między innymi moim kosztem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawko Re: prawko w grudziądzu IP: *.chelmno.mm.pl 25.05.09, 12:12 ja zdałam za 4 razem,trzech pierwszych egzaminatorów miałam spoko,ale zdałam u ,,najgrożniejszego".Jednym słowem nie poddawać się,SAMI NAJLEPIEJ NABIERZEMY PRAKTYKI DOPIERO PO ZDANYM EGZAMINIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: prawko w grudziądzu IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 18:09 Ja zdałam za 7 - nie można się poddawać! Jest ciężko i stres też robi swoje ale w końcu wam się uda:) POWODZENI trzymam kciuki:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś