Gość: Olka IP: *.cable.ubr02.stav.blueyonder.co.uk 11.06.09, 12:19 Moi drodzy nie wiem co mam zrobic ,zeby zapomiec kogos kogo kocham i bylam z nim 4 lata rozstalismy sie bo nie ukladalo sie nam dluzej a nie ma po co ciagnac czegos czego nie sensu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ds Re: Placz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 13:25 czas - upływający czas wyleczy rany - nie prędko ale wyleczy - 3maj sie dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Placz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 19:48 Słusznie!czas leczy rany,ale stare przysłowie mówi:od czego zachorowałaś tym sie lecz!proponuje flircik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie płacz Re: Placz IP: *.chelmno.mm.pl 11.06.09, 23:28 Musisz zająć się czymś. Zacznij uprawiać jakiś sport,poczytaj dobrą książkę. Nie słuchaj romantycznych piosenek nie oglądaj wspólnych zdjęć. Zmień fryzurę i jedz czekoladę. Powodzenia napewno znajdziesz nową miłość,a jeśli ta jest silna to może jeszce wasze drogi się zejda nigdy nic nie wiadomo. Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Placz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 16:22 napisz do admina on lubi taką dziecinadę może cię przytuli nie jesteś pierwsza ani ostatnia co jest w takiej sytuacji i każdy sobie z tym radzi i te osoby nie są takie dziecinne żeby zaraz opisywać to na forum.TO FORUM OPANOWAŁA BANDA DZIECIAKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: Placz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:25 trzymaj sie dzielnie.wiem co czujesz-wiem jakie to uczucie gdy nie moze sie byc z kims kogo sie kocha. ja tez nie jestem z facetem ktorego kocham z tym ze u mnie jest tak ze wiem iz on mnie tez kocha a nie mozemy byc razem bo oboje jestesmy w stalych zwiazkach z innymi partnerami.jak masz ochote to wyplacz sie ile mozesz a napewno poczujesz jakas tam ulge no i znajdz sobie jakies zajecie lub spotkaj sie ze znajomymi zeby nie myslec o tym co cie trapi. i nie zwracaj uwagi na glupie pisanie ze to jest dziecinne bo wcale tak nie jest jesli masz ochote sie wyzalic na forum to zrob to,ja kiedys tez tak zrobilam i poczulam sie lepiej.pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Placz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.09, 22:08 aż się posikała tak jej się dobrze zrobiło.ŻAŁOSNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Placz IP: 80.51.140.* 12.06.09, 22:56 skąd ja to znam sam przeżyłem podobną historie.Trzymaj się Olka głowa do góry nie warto zadręczac się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Placz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 22:53 Wyobraż sobie że Ja wyszłam za mąż za chłopaka którego krótko znałam,teraz tego żałuję!Jest Mi bardzo żle z nim On nie jest taki jak na początku nie zwraca uwagi na to na tamto nie mogę się z nim dogadać!Nigdy nie robi tego co ja pragnę zawsze myśli o sobie!Jesteśmy po ślubie 4 lata i nie mamy dziecka bo On twierdzi że jestem jeszcze młoda ja mam 25lat na co więc czekać?Pragnę mieć dziecko może ono zmieni coś między nami zbliży nas do siebie!!!Ok 5 lat temu rozstałam się z chłopakiem chodziłam z nim 7 lat! ja odeszłam.A czemu?Teraz wiem że miałam za dobrze!Odbiło mi!On też ma już żonę,jestem ciekawa czy jest z nią szczęśliwy?Myślę o nim w dzień i w nocy,tęsknie za nim KOCHAM GO!Po tylu latach nie mogę o nim zapomnieć!Próbowałam ale nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też zakochana Re: Placz IP: 188.33.76.* 14.06.09, 12:03 Też kogoś kocham,kogoś kto jest miłością mojego życia i muszę o nim zapomnieć...........:(((((((((( Mijają miesiące i póki co nie jest mi lepiej,ale wierze,że mimo,że nie zapomnę,to czas uleczy ranę w moim sercu,a przynajmniej ją zabliźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Placz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:17 Ja nigdy o nim nie zapomnę nigdy nie przestanę kochać!Odeszłam a teraz żałuję ciekawa jestem czy On też tak o mnie myśli i tęskni za mną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjf Re: Placz IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 21:21 płacze razem z Tobą haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Placz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 23:06 Ja płaczę co noc a łzy myje mi deszcz i kocham ten ból zbyt mocno Cię chcę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: Placz IP: 94.254.169.* 16.06.09, 00:20 :((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: Placz IP: 89.231.150.* 20.06.09, 16:08 o boze czarna rozpacz.....nie ten autobus to nastepny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: Placz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 16:14 Widzisz nie tylko Ty masz takie problemy :) Szukałaś pocieszenia, a tu Patrz ! Kącik złamanych serc się zrobił. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guaranina Re: Placz IP: 89.231.151.* 20.06.09, 19:56 ja byłam z kimś ok 2 lat. rozstanie mnie bardzo bolało gdyż zabawiał się z innymi. czas mnie wyleczył a złość jaką w sobie miałam wyładowałam podczas biegania. polecam. kondycja Ci się poprawi a i zrobisz coś dla ciała ;D BEDZIE DOBRZE! :) tylko nie szukaj teraz pocieszenia bo mozesze skrzywdzić kogoś... daj sobie czas! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Placz IP: 89.231.150.* 21.06.09, 22:48 znajdz sobie nastepny obiekt zainteresowania to ci przejdzie....facet jest jak autobua zawsze bedzie nastepny....pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):) Re: Placz IP: *.chelmno.mm.pl 22.06.09, 20:19 Nie warto płakać.Uwierz mi.Przyjdzie kiedyś czas,który wynagrodzi Ci WSZYSTKO.Musisz wziązć swoje życie w swoje ręce bo nikt tego za Ciebie nie zrobi!!! Odpowiedz Link Zgłoś