Gość: Panik IP: *.chelmno.mm.pl 13.06.09, 22:40 Szukam Nagrywek Hip hopowych z chełmna z starszych lat . Nawet teraźniejszych . Prosiłbym o pisanie pod numer gadu gadu 10091853 . Będe bardzo wdzięczny.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ludzie Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 14.06.09, 13:56 Ludzie dodawajcie linki... Naprawde dobry temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 14.06.09, 19:56 Sam bym posłuchał tej interferencji itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neery Re: Hip Hop w Chełmnie IP: 89.231.148.* 14.06.09, 23:21 napewno znajdziesz gdzies na skłodzie np w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMCS Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 20.06.09, 20:09 Ja mieszkam na skłodzie w 10 i niestety Cię rozczaruję nigdy z tego bloku nikt nie tworzył albo nie pokazali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neery Re: Hip Hop w Chełmnie IP: 89.231.150.* 25.06.09, 20:17 to musiałes sie wprowadzic na dniach człowieku.... bedziesz w szoku jak kiedys dowiesz sie ilu luszi tam cos dzialalo i działa do dzis.... wiem bo wpadalem tam nie raz i mam co nieco na dysku z omcs 10 prosto! a jak spotykamy sie na melanzach to freestyle z tamtąd moglyby sie smialo pokazac na koncertach naprawde wielki szacun dla DYCHY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perceivee Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 22:29 dokladnie! dajcie linka, bo nie uwierze, ze wyszli poza przecietnosc i beztalencie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 29.06.09, 23:44 wiesz szukaj raczej w starych czasach bo teraz to jest zenada jedyni ktorzy daja rade to jest eMKa i SiwySiwek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 01:19 na youtube jest dużo piosenek moralitet lewy waldas... tylko czy to hip-hopem można nazwać...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whinston Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:00 Hip-Hop Polski jest beznadziejny tymbardziej jak probują spiewać amatorzy. nie da się tego słuchać... Na wymioty mi się zbiera na samą myśl o tych bełkotach. Sorry jeśli kogoś uraziłem, ale takie jest moje zdanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al fakir Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 12:36 jesli chodzi o inne gatunki muzyczne to dzieje sie to samo ale kazdy ma swoje zdanie. Ostatnio duzy wplyw na zepsucie rapu ma Auto-Tune czyli program do modulowania głosu. Na początku brzmiało to spoko ale jak teraz słysze to nawet w muzyce reagge to krew zalewa. W sumie rapu jest w pizduu wiec kazdy cos znajdzie dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruum Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 25.10.09, 09:41 Auto-Tune nie w reggae uzywaja tylko w dancehallu i raggamuffin :) a to jest różnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.07.09, 20:49 slyszalam taka piosenke w kocie o czarnym specjalu zajefajnie chlopaki nawijali wie ktos moze co to bo z cch na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Hip Hop w Chełmnie IP: 80.51.140.* 13.10.09, 14:54 RH o tym nawijała ;p mają dużo kawałków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 24.10.09, 12:23 jajest możeta piosenka o CZARNYM SPECJALU dzieś w niecie . ? Bo bardzo chciała bym jej przesłuchac. Lub miał by ktosmośliwość wysłać mi ją na poczte ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.09, 00:58 SMIAC MI SIE CHCE ZE W GŁUPIM BRZOZOWIE POTRAFIĄ ROBIC RAP A W CHEŁMNIE MAMY BIEDE JESLI CHODZI O RAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzozowo Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 14:32 Brzozowo to wioska.ale na pewno Wldqas,kosta,Lewy,Grz sie staraja:) podziwiam ich za to.krytykujecie ich zdolnosci to sami pokazce na co was stac! Może nei zawsze im wychodzi ale od czegoś trzeba zacząc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 25.10.09, 18:27 odpisze ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawat Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.chelmno.mm.pl 28.10.09, 20:15 zapodaj poczte to dostaniesz................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panik Panik GRZ Stonoga IP: *.chelmno.mm.pl 30.10.09, 06:49 www.youtube.com/watch?v=LIk6DAbX0Wo ... << najnowszy Track... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Hip Hop w Chełmnie IP: 89.231.149.* 29.10.09, 01:36 a co powiecie o instrumentalnym hip-hopie ? ? Znam ziomka co na wolnym jechal z grudzadzem, toruniem, bydgą... wpip bitów zrobil na plyty w calej polsce... ale sie zaniedbal ostatnio... gadalem z nim to jest szansa na powrot. Ostatnie jego produkcje rozpierd_____ą na łopatki... obczajcie, że każda nutka jest w tych beatach wyprodukowana przez niego!!!!! jakies 4 beaty sa zsamplowane na tej stronce, a jego produkci mam kilka plyt w mp3!! szacun i ziomos dawaj wiecej w miasto wkoncu !!!! aaaa i linka dam wam jakiegos starego :P erni.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjU5NDMuaHRtbA== oczywiscie omcs.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eagegg Re: Hip Hop w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 22:33 pokaz jakies nowe bo te to z 2005 widze wiec amatorka. Odpowiedz Link Zgłoś