yadol 28.08.10, 18:29 gdybyś wiedział gamoniu jak niewiele czasu zostało już pisowi to pisałbyś z tego swojego adsl bez przerwy, ale ty mało wiesz menelu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan_sld Re: leniwy kecaw 28.08.10, 18:40 NIewiele to zostalo nam kasy w portfelach. Dzieki PiS, PO czy SLD. Jest sens spierac sie ktory zlodziej byl gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubp niewiele czasu zostało tobie jabol IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 19:53 a potem hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: niewiele czasu zostało tobie jabol 28.08.10, 21:02 tym się menelu różnisz ode mnie, ostrogotka,edico, obera, privusa, fana_sld i jeszcze kilku piszących tu przyzwoitych ludzi (pozdrawiam), że my się logujemy, odpowiadamy za swoje słowa, ty natomiast chociaż wiemy , że piszesz również pod nikiem kecawa , jesteś tchórzem , zwykłym obszczymurem prostym, zwykła kurew jesteś, straszysz mnie prokuratorem a ja wprost nie mogę się doczekać tej sytuacji bo ciebie menelu też poznamy, czekam, bo takie goowna jak ty trzeba utylizować przy pomocy właśnie prokuratury jeżeli nie ma innego sposobu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: leniwy kecaw IP: *.olsztyn.mm.pl 28.08.10, 21:44 Może naprawdę nie ma czasu.To podobno nauczyciel.Poziom umysłowy jaki ma widać więc pewnie przygotowuje już teraz przemówienie powitalne dla uczniów.Uczniom i ich rodzicom bardzo współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: leniwy kecaw 07.09.10, 14:07 a to kecaw gamoniu na pożegnanie www.youtube.com/watch?v=YOQNMsGDe0I&feature=player_embedded#! nie jesteś sam i nigdy nie będziesz kiedy poznasz słowa tej piosenki takich przychlastów jest więcej jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob. z takimi obesrańcami kecaw nie gada IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.10, 19:54 nareszcie zmądrzał Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: z takimi obesrańcami kecaw nie gada 08.09.10, 20:26 cioto kecawie nie pisz z adsl , do obrzygania to już nudne, życzę ci abyś śmiało mógł patrzeć w lustro , masz jedno życie a zbiera cię teraz na wymioty kiedy patrzysz na siebie Odpowiedz Link Zgłoś