Gość: Kaaram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:48 Był już ktoś? Jakie wrażenia? Dobra kuchnia? Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 100%olsztyniak Re: Restauracja Pod Samowarem IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 31.01.11, 15:42 Sam jestem ciekawy.No i jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100%olsztyniak Re: Restauracja Pod Samowarem IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 31.01.11, 15:42 Tez jestem ciekaw.No i jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mix Re: Restauracja Pod Samowarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 01:21 Jedzenie bardzo smaczne, zwłaszcza kuchnia rosyjska. Kucharza sprowadzili z W-wy. Ceny w normie jak na hotel czterogwiazdkowy Odpowiedz Link Zgłoś
reasercher Hotel "Dyplomat" nie ma jeszcze zadnej gwiazdki 01.02.11, 09:47 Te cztery nadal sobie sam,tak jak "Manor",ktory rowniez nie ma zadnej gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Restauracja Pod Samowarem IP: *.olsztyn.mm.pl 21.02.11, 13:39 Byłem ostatnio i dostałem niestety surowe małże, dodatkowo zupa Ucha nie smakowała jak prawdziwa zupa rybna, bardziej jak rosół warzywny. Wystrój bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument Mnie "Pod Samowarem" nie smakowalo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.11, 13:46 A zaplacilem,jak to sie mowi,jak za zboze.Juz tam nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Mnie "Pod Samowarem" nie smakowalo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 13:57 Kuchnia średnia - cena bardzo wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek J. Re: Mnie "Pod Samowarem" nie smakowalo... IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 23:49 Ja też byłem i ceny są bardzo dostępne i jedzenie dobre!! Jak Cię nie stać to idz do Sphinxa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: Restauracja Pod Samowarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 00:14 W starym "Samowarze" ponoć pedały z całego miast sie spotykały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość79 Re: Restauracja Pod Samowarem IP: *.play-internet.pl 24.02.11, 22:53 Na plus menu inne niż wszędzie , małże wyśmienite , kaczka bardzo dobra !! Dziwne malowidła na suficie! Na pewno wrócę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.G Re: Restauracja Pod Samowarem IP: *.play-internet.pl 28.02.11, 00:39 Byłam z mężem w Walentynki , totalne zaskoczenie jeśli chodzi o menu , gdzie indziej w Olsztynie tego nie ma. Jadłam krem z truflami i łososia, a mąż sernik z koziego sera i cielęcinę. Lokal opuściliśmy bardzo zadowoleni , smacznie wydane pieniądze!! Odpowiedz Link Zgłoś