Dodaj do ulubionych

Małkowski do sądu. Koniec śledztwa w seksaferze

IP: *.147.56.31.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.11, 20:09
Najwyższa pora, żeby Bałtroczyk wystąpił z orędziem domagającym się kary dożywocia dla Małkowskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: aloha Ekshibicjoniści IP: *.olsztyn.mm.pl 01.02.11, 22:05
      Ekshibicjoniści obłudnicy-rozpustnicy-gwałciciele do pierdla. Pozbyć się w końcu eunuchów nie tylko politycznych, którzy interes zamiast w portkach mieli w języku. A język nie był sztywny a "mientki". Tacy obłudnicy-rozpustnicy-gwałciciele chcieli wylizać wszystko i chcieli, żeby im lizano. Ale obłudników-rozpustników-gwałcicieli wydymano z wszystkiego. Jednak dymanie im się podoba, więc wciąż chcą być dymani na afiszu - ekshibicjonizm dymany, zboczenie, afiszosexualizm, nekropolitsexualizm - jakby nie zwał, pasuje jak ulał.
      • Gość: eliza162 Re: Ekshibicjoniści IP: *.barczewo.macrosat.pl 02.02.11, 11:21
        Czego ma dotyczyć ta wypowiedź? Bez sensu
    • Gość: skryba Małkowski do sądu. Koniec śledztwa w seksaferze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 01:36
      "Przypomnijmy, że postępowanie w sprawie tzw. olsztyńskiej seksafery ciągnęło się od blisko trzech lat. Zaczęło się w styczniu 2008 roku".

Pan dziennikarz ma kłopoty z liczeniem do 12. Jeżeli śledztwo zaczęło się w styczniu 2008 a skończyło aktem oskarżenia na początku lutego 2011, to nijak nie jest "od blisko trzech lat", tylko ponad 3 lata
    • Gość: Libero Małkowski do sądu. Koniec śledztwa w seksaferze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 09:17
      Pan dziennikarz i tak - jak na Wyborczą - sporządził rzetelne wypracowanie, choć oczywiście nie uniknął manipulacji pisząc o dwóch opiniach biegłych, a nie podając ich upublicznionych ogólnie treści. Pierwsza opinia była nie tylko "niewystarczająca", ale niekorzystna dla "ofiary", de facto korzystna dla podejrzanego o popełnienie gwałtu. Dlatego prokuratorzy z Białegostoku zwrócili się do biegłych z Krakowa o drugą ekspertyzę, która potwierdziła pierwszą, warszawską. Samo oskarżenie nie jest jeszcze wyrokiem, z czego zdaje sobie sprawą prokuratura, która zrobiła swoje, a o resztę niech się martwi sąd. Po uniewinnieniu Małkowskiego prokurator umyje ręce i powie: "To nie ja, to sąd".
      • Gość: F Re: Małkowski do sądu. Koniec śledztwa w seksafer IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.02.11, 09:21
        A co ty powiesz po skazaniu Czesława M.?
    • competent Czy Czeslaw Malkowski wie,co to honor? 02.02.11, 09:36
      Bo jesli wie,w co mocno watpie,to powinien na najblizszej sesji Rady Miasta w Olsztynie zlozyc rezygnacje z piastowania mandatu radnego.Przedstawicielem spoleczenstwa w samorzadzie lokalnym nie powinien byc bowiem czlowiekiem oskarzonym w procesie karnym,zwlaszcza o tak ohydne przestepstwo.Odrazajace w kazdej spolecznosci,zwlaszcza europejskiej...
      Ja nie przesadzam winy Malkowskiego.Od tego jest niezawisly sad.Sprawa moze trwac znowu rok albo nawet dwa/bo po wyroku skazujacym Malkowski bedzie na pewno sie odwolywal,a po uniewinniajacym,odwola sie prawdopodobnie oskarzyciel/.W kazdej cywilizacji czlowiek powazny rezygnuje z zaszczytow,aby ewentualny wyrok skazujacy nie osmieszal i Rady Miasta i ratusza i ludnosci stolicy wojewodztwa.Wspolczuje tez olsztynskim biskupom i proboszczowi katedry,bo dali sie wciagnac w smierdzaca i smutna sprawe.Zamiast mszy dla poszkodowanych kobiet wymyslili msze dla potencjalnego gwalciciela,bo niedawno wlasnie przekazal miliony na rzecz kosciola.Z naszych podatkow i bez naszej zgody.Juz myslal o ew.wpadce i ew.pomocy.Od Pana Boga?
      • Gość: com Re: Czy Czeslaw Malkowski wie,co to honor? IP: *.internetia.net.pl 02.02.11, 09:44
        ...niezłe popaprane cioty w tym mieście...miasteczku
      • Gość: F Re: Czy Czeslaw Malkowski wie,co to honor? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.02.11, 09:45
        Masz rację. Człowiek oskarżony o gwałt nie powinien pełnić funkcji radnego! Myślę, że radni sami powinni zadbać o oczyszczenie swych szeregów. Nadszedł właściwy moment.
        • Gość: do F Re: Czy Czeslaw Malkowski wie,co to honor? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.02.11, 10:33
          głupiś
    • maciejka_04 Małkowski do sądu. Koniec śledztwa w seksaferze 02.02.11, 09:55
      Nie bronię Czesława M., ale wy którzy jesteście przeciw niemu, pamiętajcie że i wasza kochanka może oskarżyć was o gwałt.
    • Gość: robert9998 Małkowski 2 dzień/członek PO morderca cisza IP: *.plock.mm.pl 02.02.11, 10:06
      GW nie jest obiektywna to wiemy.
      Małkowski jest już drugi dzień maglowany przez wszystkie media, jak na zamówienie. Uważam że Małkowski za czyny których się dopuścił i będzie skazany przez sąd wtedy nie na średnią karę ale 15 lat jak przewiduje kk.
      Ryszard C był członkiem PO zamordował pisowca media wiedziały że tak było. Najważniejsze nie szkodzić panu premierowi Tuskowi i jego PO.
    • Gość: Olsztynianka Olsztyniacy wspierają Przedyenta Małkowskiego IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.11, 15:15
      Mieszkańcy Olsztyna nie wierzą w oszczercze oskarżenia, wiedzą że prawda wyjdzie na jaw i Pan Prezydent Małkowski zostanie uniewinniony w sądzie!
      • Gość: moher Re: Olsztyniacy wspierają Przedyenta Małkowskiego IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.02.11, 15:20
        Więcej nawet - na sali sądowej pojawi się sam Archanioł Gabriel z ognistym mieczem i zabierze Pana Prezydenta prosto do nieba, do grona Świetych Męczenników.
        • competent A "olsztynianka"najbardziej wspiera.Razem z kolega 02.02.11, 15:43
          I bardzo zaluje,ze to nie ona chadzala na wieze z zalosnym Czeskiem M.
          My.Olsztyniacy.Czyli ja i kolega.
          • Gość: czytelnik Cenzura w "Gazecie Olsztyńskiej" IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.02.11, 17:29
            Warto zajrzeć na forum "Gazety Olsztyńskiej". Cenzor powycinał tam wszystkie wpisy przeciwko oskarżonemu o gwałt Czesławowi M., natomiast zostawił te, z których można się dowiedzieć, że zgwałcona to "k...":
            olsztyn.wm.pl/35337,Byly-prezydent-Olsztyna-Czeslaw-Malkowski-oskarzony-o-gwalt.html
            Gazeta zawsze wierna Czesławowi ciekawe czy pójdzie z nim na dno w razie wyroku skazujacego.
            • competent Re: Cenzura w "Gazecie Olsztyńskiej" 03.02.11, 10:05
              Niestety,to koniec wiarygodnosci polskojezycznej niemieckiej gazety,ktora - nie wiem dlaczego - nadal nazywa sie Gazeta Olsztynska.Nie dziwi mnie jej sprzedaz w ostatnich miesiacach,oscylujaca w granicach kilkunastu tysiecy egzemplarzy.Zostali przy niej tylko przywiazani do tytulu emeryci i rencisci.W regionie jej sprzedaz jest najnizsza w historii.Juz nawet znikneli uliczni sprzedawcy gazety,bo pies z kulawa noga nie chcial jej kupowac.Teraz jedzie tylko na ogloszeniach.
              A pamietam czasy,jak GO sprzedawala ponad sto tysiecy gazet dziennie,a w weekendy nawet 150 tysiecy.Ale wtedy to byl powazny dziennik,choc dookola byla komuna.Oglaszam pogrzeb tej kiedys zasluzonej dla regionu gazety.
              • Gość: gość Re: Cenzura w "Gazecie Olsztyńskiej" IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.11, 11:50
                Popieram i podpisuję się obiema rękami.
      • Gość: hihi Re: Olsztyniacy wspierają Przedyenta Małkowskiego IP: *.olsztyn.mm.pl 02.02.11, 17:54
        Gość portalu: Olsztynianka napisał(a):

>prawda wyjdzie na jaw

Prawda już wyszła na jaw, wszyscy widzieliśmy to zdjęcie ;)
        • Gość: SwirosławK jakie zdięcie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.02.11, 19:29
          ja nie widziałem żadnego zdjęcia wiec czemu łżesz ze wszyscy?
    • Gość: shk Re: Małkowski do sądu. Koniec śledztwa w seksafer IP: *.play-internet.pl 03.02.11, 01:34
      wyobraźcie sobie,że macie wrogów.Jednemu np.zamknęliście dużą dyskotekę,a drugiemu rozebraliście biurowiec w centrum.Ci wk.kolesie zrzucają się po 500 tyś zł. za wykończenie was.Są tak wk. że nawet specjalnie się nie kryją,że dadzą milion za wykończenie was. I traf akurat chce, że jednej babce "nie chytrusce" całkowicie bezinteresownie niezwiązanie z tym milionem przypomina się, że gwałciliście ją w godz. od 8-15 tej ok 3 lata temu, tzn. dzwoniła do was umawiała się na dupczenie i następnie przychodziła do was robiła la...ę lub tradycyjnie na biurku,a gwałcenie polegało na tym,że nie potrafiła odmówić. A gdy już was posadzono w pierdlu to ta pokrzywdzona kupuje sobie po miesiącu za 600 tyś. mieszkanko,bo sobie przypomniała,że trochę sobie zaoszczędziła gotówki z urzędniczej pensyjki. oczywiście fakty i osoby w opowiadaniu są całkowicie fikcyjne i tylko przypadkowo pokrywają się z prawdziwymi wydarzeniami. A to czy niewinny będzie siedział czy nie to zależy,ale najmniej zależy od jego niewinności.
      • Gość: gość Re: Małkowski do sądu. Koniec śledztwa w seksafer IP: *.olsztyn.mm.pl 03.02.11, 11:54
        Mogl swego "pana 'na postronku prowadzić,dziś nie miałby klopotów,ja pamiętam to jego zachowanie jak sprowadził kilka samochodow z policjantami ktorzy całą noc opilnowali by właściciel sam tego nie zrobił,ściągnął wszystkie media,taki byl dumny,a za co panie Małkowski takie zachowanie.Nadmieniam nie jestem z tej firmu,ja to wszystko widziałam.Wstyd,wstyd,my ci już podziękowaliśmy.
        • Gość: ola Re: Małkowski do sądu. Koniec śledztwa w seksafer IP: *.centertel.pl 30.05.11, 10:27
          to prawdziwy facet z prawdziwą buławą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka