Dodaj do ulubionych

Gimnazja w Olsztynie

IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.04, 15:52
Jestem z gim. nr 8 . W szkole jest spoko . Są fajni ludzie no i nauczyciele
też w miarę. Z wyjątkiem pani Tatulińskiej, która ma napady złości np: na
plastyce kiedy moja koleżanka oddała jej pracę to pani T. pognitła ją,
porwała i wyrzuciła do kosza...... Szkoda jeszcze że nnie zna się na sztuce
tylko na technice ( wykształacenie - techniczne)!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ullcia Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.hamburglan.sprint.pl 08.05.04, 23:23
      chodze do gim, 9 jest spoczko
    • Gość: mArTkA Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.piorunek.pl 28.05.04, 15:08
      siemka jestem z gim nr 5
      fajno w tej szkole....( towazystwo) bo niektozy nauczyciele dołują...
    • Gość: Rodzic ucznia "13" Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 27.06.04, 11:32
      Nie widzę w wykazie Gimnazjum nr13 przy ul. Żurawskiego.Rozumiem,że nastąpiło
      to tylko poprzez przeoczenie,albo brak podstawowej wiedzy w tym temacie osoby
      wprowadzającej dane na tą stronę
      • Gość: 321 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 19.10.04, 23:10
        bo to zalosna szkola dla marginesu.
        • Gość: Uczennica gim.7 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 09.06.05, 18:36
          Ok... To moze teraz ja cos dopowiem :)
          Jestem z gimnazjum nr 7 i zaluje tego bardzo...
          W tym gimnazjum z boku budynku urzadzili nawet palarnie i nie tylko
          ćpaja,pala itd...
          W tej szkole obowiazuje zasada wchodzenia do budynku z tylu od strony boiska
          natomiast przodem wchodza tylko nauczyciele pedagodzy itd...
          Jednak prawie zawsze przy drzwiach wejsciowych dla uczniow stoi pelno chlopakow
          i lasek na jeden raz i pluja na klamki ... Uczniowie skarza sie ze nie maja
          mozliwosci wejscia do wlasnej szkoly jesli klamki sa oplute przez tych chorych
          ludzi!!! Nie masz wyboru....musisz dotknac tego obrzydlistwa i otworzyc bo jak
          inaczej sobie poradzisz? :/ wiem co to bylo kiedy bylam w najmlodszej klasie i
          nie zycze tego nikomu innemu... Ja jednak sobie radze poniewaz jestem w
          najstarszej a wiadomo ze starszych osob dzieciaki sie boja... wiec jesli
          zobacze ze jest cos nie tak kaze im to zetrzec a jak nie to wylizac hehe :P
          jednak to dziala! wycieraja i prtzepraszaja ... widzialam jak traktuja dzieci z
          mlodszych klas smieja sie i wpatruja czy sobie poaradza wkroczylabym do akcji
          ale jednak spieszylam sie bardzo i nie zdazylabym na autobus..
          Opluwanie klamek to jest tylko jedna z wielu tradycji chorych ludzi z tego
          gimnazjum...
          Nie staram sie was nagatywnie nastawic do tej szkoly ale nie radze zapisywac
          sie do tej szkoly nawet jesli jestes z tego regiou..postaraj sie dostac do
          innej ale napewno nie do tej szkoly...
          Drodzy rodzice weżcie pod uwage moja wypowiedz, wiem co pisze i wiem co
          przezywalam bedac w 1 czy 2 klasie :/
          • Gość: uczennica nr 7 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.05, 19:22
            niezgadzam sie stoba co do pewnej sprawy bo ja np chodze do 1 klasy i jeszcze
            nie zauwazylam zeby ktos oplowal klamki czy znencal sie nad mmlodszymi ta
            szkola niejest taka najgorsza moja siostra miala bardzo wysoka srednia w
            podstawowce niedostala sie do 4 chodzila do 7 i z 7 poszla do najlepszego
            liceum w olsztynie bardzo dobrze zdala mature i teraz studiuje poprostu nie
            mozna okazywac ze sie ich bosz moze jestem taka pewna bo znam wiekszosc
            tych "chorych ludzi " ale jeszce nie widzialam zeby sie ktos nad kims znencal
            szkola jest nawet fajna a jeszce teraz te kamery... 9chetnie z toba pogadam na
            gg moj nr to 8793069 odezwij sie
            • Gość: Uczennicanr7 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.160.234.197.olsznet.ec.pl 11.09.06, 14:48
              A mi się w 7 podoba.Jestem teraz w III klasie.Cieszę się,że przyszłam tu a nie
              gdzie indziej...Bo mam wspaniałą klasę i nauczycieli.Może i prawda z tym
              opluwaniem klamek...Raz się natrafiłam >fu< Ale więcej już nie,bo chyba sobie
              odpuścili.No i że palą...Ale chyba nie ma ani jednego gima,gdzie nie palą;/

7 rox! :)
          • lilith155 Gimnazjum numer 7 08.07.06, 17:22
            Ok... a wiec pozwólcie ze teraz ja sie wypowiem... W tym roku skonczylam
            Gimnazjum numer 7 i rowniez bardzo sie z tego ciesze... Zgadzam sie z
            wypowiedzia tej uczennicy,W 7 gimnazjum wiekszosc osob(raczej chlopcow) nie
            zdawala do nastepnej klasy i wlasnie ci uwazaja sie za niewiadomo kogo... Co do
            opluwania klamek kolezanka ma racje i niech nikt z 7 nie zaprzecza ze tak nie
            jest...wiele razy spotkalam sie z opluwaniem klamek,drzwi uczniom mlodszych
            klas. Gdy tylko dostalam sie do gim 7 i rozpoczelam tam nauke chodzilam do klasy
            z pewnym chlopakiem W tej chwili mam wakacje i juz wiem gdzie ide do szkoly a
            ten chlopak nadal jest w 1 klasie a dlaczego? bo jak wiekszosc przepraaszam za
            wyrazenie młotow z tego gimnazjum wola sobie kpic z nauczycieli i cały rok sobie
            olewac i palac papieroski w palarni. Do dzisiaj zastanawiam sie po co w 7
            kamery? skoro i tak nikt nie pilnuje porzadku w tej szkole? nawet z zewnatrz
            budynku sa kamery ale po co? Przeciez moi znajomi papili przy nich papierosy i
            co..? i nic... W klasach nie tylko w mojej do nauczycieli zwraca sie slowami :
            Ty piz... Ty szma... Ty dziw... Co Ty mi Tu bedziesz mowila? jakas reakcja? nie
            ma !!! do pedagoga.. no ok a pedagog powie tylko(juz nie raz to slyszalam gdy te
            słowa byly kierowane do kolegow): nie rob tego wiecej wiem ze Cie na to stac i
            tak za kazdym razem
            Nie polecam!!!! Rodzice prosze przemyslcie to co napisalam ja i osoba poniezej
            zastanowcie sie bardzo dobrze zanim wyslecie swoje dziecko do tej szkoly..
            Pozdrawiam...
            • Gość: OJOJOJ Re: Gimnazjum numer 7 IP: *.olsztyn.mm.pl 07.10.06, 17:27
              ALE WY JESTESCIE DZIWNI!!! W SIÓDEMCE NIE BYŁO AZ TAK ZLE.SKĄCZYŁAM TE
              GIMNAZJUM W TYM ROKU I DOSTAŁAM SIĘ DO NAJLEPSZEGO LO W OLSZTYNIE! NAUCZYCIELE
              SĄ SPOKO Z NIELICZNYMI WYJATKAMI A CO DO OPLUWANYCH KLAMEK TO JA NIGDY NIE
              SPOTAKAŁAM SIĘ Z TAKIM ZJAWISKIEM!PALĄ TAK JAK WSZEDZIE.I NA PEWNO NIE WSZYSCY
              UCZNIOWIE TEGO GIM TO DEBILE!!!POZDRO:)PAMIETAJCIE,TO DO JAKIEGO GIM CHODZICIE
              NIE BEDZIE BRANE POD UWAGE PRZY PRZYJMOWANIU DO SZKOŁY ŚREDNIEJ!! WYBIERAJCIE
              SIÓDEMKE!!!
            • Gość: uczennica gim7 Re: Gimnazjum numer 7 IP: *.ols.vectranet.pl 12.02.08, 20:05
              lilith155 - nie przesadzaj. ja teraz chodze do siódemki i z czymś takim sie
              nie spotkałam. Nawymyślałaś i to aż za wiele . Twój kolega nie mógłby chodzić
              teraz do pierwszej klasy a ty już skończyć gimnazjum bo by go przenieśli . A co
              do pedagogów nie zwracają się z takimi tekstami jak podałaś . Owszem są w szkole
              tacy ludzie a właściwie młodzież którzy sie wulgarnie zachowują w stosunku do
              nauczycieli ale to nieliczni . I naopowiadałaś jakiś głupot. Gim 7 to dobra
              szkoła jeśli się chce uczyć a jeśli się wszystko olewa to każde gimnazjum jest złe.
              • jmel Re: Gimnazjum numer 7 26.04.12, 20:51
                jestem nauczycielem... ale nie w tej szkole. Czytam i trudno dać mi wiarę, że nauczyciele na coś takiego przyzwalają. Takie odzywki do nauczycieli (skracanie dystansu, znieważanie i zniesławianie) podczas pełnienia przez nich obowiązków funkcjonariusza publicznego są ścigane z urzędu. Nauczyciel ma obowiązek zgłosić to na Policję. Skutki są takie, że sprawą zajmuje się sąd. Od 1 I tego roku uczeń trafia do MOW (dawniej poprawczak). Bardzo zaostrzyły się przepisy. Nauczyciele jesteście takimi samymi funkcjonariuszami jak Policja. Nie bójcie się działać zgodnie z prawem. Jeden przykładnie ukarany uczeń, a reszta zaczyna was szanować.
          • Gość: uczeń gim7 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 16:01
            Nie wiem, dlaczego czepiaz się gim.7? Szkoła jak szkoła, może to ty nie wiesz
            czego chcesz?Super laska się znalazła - zrób coś sama a nie tylko odstraszaj
            innych. Kto chce, ten jest ok wszędzie.Gim.7 jest super.
            • Gość: uczeń13 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.07, 16:19
              słuchaj stary z tego co widze to ty jesteś nieuk to niebedzie nikt
              bral twojej wypowiedzi pod uwagę bo nawet pisać nieumiesz
              cytuje :"czepiaz"
        • Gość: belka Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 28.07.07, 21:15
          Ty jesteś żałosny, ciekawe na jakiej podstawie osądzasz szkołę?
          • Gość: mała Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.03.11, 00:43
            Do pizzy plują w Olsztynie zamawianej na telefon !!!! www.pizzerie.olsztyn.pl/
        • Gość: Paweł uczeń gim 13 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 14.12.07, 16:06
          HAHAHAHAH Ludzie!!! wszyscy myślą że gim 13 to najgorsze gim
          ponieważ pokazali raz film jak sie bili ???Ludzie gadają różne
          rzeczy a nawet niemają dowodu że tak jest !!!! Toci, którzy twierdzą
          że jest to złe gim to żal mi ch !!! A tak pozatym jeśli ktoś chce
          się uczyć dobrze to będzie sie uczył dobrze nawet w najgorszym
          gimnazjum a jeśli niechce to mogą być nawet niewiadomo jak mili
          nauczyciele i gimnazjum najlepsze a on itak niebędze sie dobrze
          uczył.I jeszce trochę o poziomie poziom w 13 niejest wcale taki
          niski ponieważ same 5 i 6 niewchodzą do dziennika trzeba na nie
          zapracować a nauczyciele też nieprzymykają oka na oceny tylko też
          wymagają.
      • Gość: gimnazjum numer 13 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 12.04.05, 14:47
      • Gość: gimnazjum numer 13 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 12.04.05, 14:48
        gimnazjum numer 13 nie jest przy ulicy żurawskiego tylko przy ulicy JEZIOŁOWICZA
        (o ile dobrze pamiętam jest to jeziołowicza 3)
        • Gość: GIMNAZJUM NR 15 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:47
          SŁUCHAJCIE LUDZISKA IDZCIE DO GIMNAZJUM NR 15 TAM JEST TAKI LUZ JA SIE PRZEZ 3
          LATA NIC NIE UCZYŁAM MAM 50 PKT Z EGZAMINU I NA LUZIE SE ZDAŁAM WPRAWDZE Z
          HUJOWYMI OCENAMI ALE TO NIC WKU..AJĄCY NAUCZYCIELE ALE ROBICIE OLEWKE I PO
          SPRAWIE TO JEST W GUTKOWIE WPRAWDZE W KOZICH PAŁACH A LE OPŁACA SIE BO JAK JUZ
          MÓWIŁAM NIE TRZA SIE UCZYC HEHE ALE TYSZKIEWICZ TO SUKA UWAZAJCIE NA NIĄ BO
          JEST POJE..A I MOZE WAS USADZIC WIECIE NIEODSC ZE TO RUDE TO JESZCZE CHAMSKIE
          TRZYMCIE SIE POWODZENIA:)
          • Gość: absolwentka!!! Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:16
            ja wcale nie żałuje że sie tam uczylam!!!!tyszkiwicz też była bardzo spoko!!!
            zawsze 2 u nie miałam!!!wcale suka to nie jest!!! i nie pie..glupot!!!!!
            przyzwyczaiłam sie do tej nidużej szkoły,kazdy kazdego znał i było zajebiście!!!
            a i zadupie to też nie jest!! JAK MASZ COŚ DO TYSZY TO JEJ SAMA TO POWIEDZ A
            NIE TU NA NIĄ PIRDOLISZ!!!SZMATO TY!!!! MOJEGO BYLEGO GIMNAZJUM NIE BEDZIESZ TU
            OCZERNIAC BO BYLO NAJZAJEBISTSZE NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I TO
            TYLE......:///
    • Gość: MATKA Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 20:04
      BRAKUJE GIMNAZJUM NR 13NA PIECZEWIE, JAKBY NIE ISTNIALO A PRZECIEZ MOJA CORKA
      DO NIEGO UCZESZCZA. PROSZE O UZUPELNIENIE DANYCH.
    • Gość: Rodzic ucznia "13" Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 19.07.04, 15:56
      I co z tego że wyraziłem swoją opinię,kiedy i tak nikt z osób odpowiedzialnych
      za prowadzenie strony jej nie czyta.Przypomina mi to "beton"-ten z najgorszych
      lat komuny,czyli "beton partyjny". Widzę,że obowiązuje tutaj zasada "głosowali
      jak chcieli-wybrali kogo trzeba".największewgo chyba w Olsztynie gimnazjum nr
      13 jak nie było,tak nie ma.Tylko współczuć takiemu majstrowi od prowadzenia tej
      strony!
      • Gość: lili Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 20.04.06, 17:35
        do jakiego gim ma isc..tyle jest tego ze nie wiem ...
    • Gość: Ja Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 03.08.04, 11:47
      Widzę, że nie wszystkie szkoły umieściliście na swojej stronie. Gdzie jest np.
      Ginmazjum Nr 17? Wiem, że jest takie w Olsztynie.
      • Gość: Matka Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 02.09.04, 20:13
        Wkrótce najprawdopodobniej czeka mnie przeprowadzka do Olsztyna. Mam syna w
        wieku gimnazjalnym, w związku z czym szukam informacji która ze szkół w tym
        mieście jest najlepsza. Z góry dziękuje za jakies wieści na powyzszy temat.
        • edico Re: Gimnazja w Olsztynie 02.09.04, 21:40
          Najlepszego gimnazjum w Olsztynie, to chyba jeszcze nie ma. Wolałem uczyc
          absolwentów 8-klasowej szkoły podstawowej, niż aktualnych gimnazjalistów. Nie
          wiem, czy przy aktualnej kondycji władz miasta mozna w tym zakresie snuć
          jakiekolwiek miraże :((
        • Gość: Uczeń Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:56
          cool szkoła to np. gimnazjum nr 12 a z lepszy gdzie pryjmują ze srednią 5,5
          albo i wyżej chodzę to 12 i jest spoks !
          • Gość: uczen999 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.banita.pl 22.08.08, 21:57
            wcale nie przyjmuja do dwunastki z taka srednia przyjmuja od 4.0
        • Gość: kikis Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 19.10.04, 23:12
          2 i 4 sa dobre; 7,8,9 w miare, OMIJAC 13-stke. w 2 i 4 jest spory poziom, ale
          jest sporo marginesu, lecz gdzie go nie ma?
          • Gość: Ilog Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:10
            7 wcale nie jest gimnazjum w miarę. Jest dobrym gimnazjum. Sama tam chodzę i
            uważam, że jest bnaprawde świetne. I nie mówię tego jako przeciętny uczeń.
            Mówię to jako uczennica ze średnia 5.5 i wynikiem testu po podstawówce 40.
            • Gość: Alla Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 06:49
              hihihihi
              Poczekaj na swój ważniejszy do test... do liceum.
              To będzie miarodajniejsza ocena tej szkoły.
            • Gość: Karina Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 23.07.07, 12:43
              ja będe chodzić do 7.Nikt z mojej byłej klasy tam nie pójdzie.Za to idę tam na
              profil taneczny.
        • Gość: JA Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:03
          Zapraszam do Gimnazjum nr 6 w Olsztynie - dobra szkoła
        • Gość: ja Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 01.03.08, 18:24
          Zdecydowanie Gimnazjum nr 3. Jedyna szkoła XXI wieku, świetnie wyposażona.
          Stawia jednak warunki: bardzo dobre świadectwo ukończenia szkoły podstawowej. W
          końcu najlepsza szkoła dla najlepszych
          • Gość: znawca Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.04.11, 22:55
            Akurat. Połowa dzieci czyli 500 osób w Gim nr 3 w Olsztynie to słaba młodzież z rejonu. A nie najlepsi. Proszę wejść na stronę szkoły. Średnie podane dla kilku klas spośród ok 26-27. Dlaczego?
        • Gość: iwan Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.03.11, 00:44
          SKANDAL !!! Zobaczcie do której pizzy plują w Olsztynie zamawianej na telefon !!!! www.pizzerie.olsztyn.pl/
    • Gość: Agnieszka Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 25.09.04, 19:28
      Ja rowniez jestem z gim. 8.Pani Tatulinska(cebula) ma czasem takie odchyly, i
      nie wiem dlaczego dyrekcja jeszcze ja trzyma w tej szkole.
      • Gość: monika [...] IP: *.ols.vectranet.pl 26.09.04, 18:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: krzysiek Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 11:18
      Czemu nie ma tu gimnazjum nr 13 ??
      • Gość: b1 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 19.10.04, 23:09
        bo to szkola lumpow i marginesu?
        • Gość: spoko Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 22.10.04, 20:35
          13 jest takim samym gimnazjum jak wszystkie inne a pod wieloma wzgledami jest
          13 po prostu najlepsza (siatkarze, nauczyciele, dodatkowe zajecia) Złą opinie
          probują jej zrobić sfrustrowane czubki. Az mi ich szkoda ale co robic? Pewnie
          sa wsciekli bo ich do 13 nie przyjęli :))
          • Gość: alla Do Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:33
            Najlepsze jest Gimnazjum Nr 3 na Kołobrzeskiej. Jest tylko jedno ale...
            Małkowski ograniczył nabory do tego gimnazjum (było za dużo chętnych).
            Przyjmują tylko uczniów z rejonu. Niektórzy radzą sobie w ten sposób, że
            meldują swoje pociechy u kogoś kto w rejonie GIM nr3 mieszka. I to jest "wolny
            rynek" w olsztyńskim oświatowym wydaniu ;)))
            A spytaj się jeszcze, czemu GIM nr 3, tak "boli" Małkowskiego i Karpowicza ;))))
            • Gość: Ilog Re: Do Matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:03
              Gimnazjum numer 3 najlepsze??? 3 nie jest najlepsza. Najlepsza jest 2 i 4.
              • Gość: matka Re: Do Matki IP: 62.29.133.* 22.01.07, 20:46
                Najlebsza jest 3!!! Tam chodzi moje dziecko i nie zamieniłabym tej szkoły na
                żadną inną. Super! Gratulacje Panie Dyrektorze i całe grono pedagogiczne! Może
                tylko to liceum przy to niewypał.... poziom kiepski.... tam już moje dziecko
                nie pójdzie
                • Gość: Pati Pomocy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:41
                  Błagam pomóżcie. Jestem w szóstej klasie i totalnie nie wiem gdzie iść a mama ciągnie mnie do 13. Strasznie nie chcę isc do 13 bo sie boje i watpie czy jest tam dobry poziom nauczania. Słyszałam same najgorsze rzeczy o tym gimnazjum. Mam dobre oceny i nie chcem sie zmarnowac tam a z drugiej strony nie chcem dojezdzac daleko do szkoly!!!
                  • Gość: .. Re: Pomocy!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 08.01.08, 15:43
                    to moze zloz podanie do innego gim.. w olsztynie jest troche tych dobrych szkol
                    (np. 2,3,4, akademickie)

ja jestem w 1 kl. w gim4 i jest naprawde fajnie.. :)

a to ze dojezdzam to nic zlego :P

PzdR. 3maj sie.. :)
                • Gość: mbn Re: Do Matki IP: *.banita.pl 22.08.08, 22:03
                  mamusia chyba nad pisaniem musi pocwiczys!!! i to niby pisala mama
              • Gość: lolo Re: Do Matki IP: *.banita.pl 22.08.08, 22:01
                ale 3 jest zaraz po 2 i 4
            • Gość: Puszek Co do Gim.nr 3 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.04.09, 19:25
              Proponuję zlikwidować kilka gimnazjów i młodzież dać do najlepszego G-3.Wszyscy
              będą super.Tyle że przeciętnych nie wezmą,bo jakie z nimi można zrobić sukcesy?
              • Gość: gość Re: Co do Gim.nr 3 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.03.11, 17:59
                Najlepszych gimnazjów nie ma. Każde ma swoje plusy i minusy. A to akurat jest przeładowane, po 3 osoby w ławce. Ciekawe czy to takie miłe?
        • Gość: belka Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 28.07.07, 21:18
          Tylko lump i margines mógł tak napisać hehehe
    • Gość: Kinia Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 13:12
      Gimnazjum nr. 11 jest najlepszym gimnazjum w Olsztynie. Mamy dużą, w bardzo
      dobrym stanie oraz dobrze wyposarzoną sale gimnastyczną i super nauczycieli,
      którzy zawsze nam pomogą. Ze wszytkimi problemami możemy sie zwrócić do nich!
      SERDECZNIE ZAPRASZAM DO NASZEJ SZKOŁY !!! pozdrawiam KINIA ;)
    • Gość: KINIA Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 13:19
      GIMNAZJUM NR 11 jest najleszym gimnazjum w OLSZYINIE!!! mamy sale gimnastyczne
      w dobym stanie i dobrze wyposarzone!! nauczyciele są super i zawsze można na
      nich liczyc, zawsze Ci pomogą!! POZDRAWIAM całą KLASE IId z GIMAZJUM NR 11.
      KINIA ;)
      • Gość: skaterka Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:27
        Chciałabym wiedzieć czy gimnazjum numer 11 w Olsztynie ma swoją strone
        internetową... Ponieważ byłam tam w tę sobotę, czyli 28.05 br. na konkursie
        zapaśniczym, szukałam teraz w/w strony jednak coś mi nie wychodzi...jak istnieje
        taka to bardzo proszę żeby mi ktoś ją podał...z góry serdecznie dziękuje!!
      • Gość: uczen Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:59
        Szkola jest ok!!!ale jest beznadziejna atmosfera ludzie wcale nie sa tacy
        sympatyczni,a nauczyciele sa czesto niesprawiedliwi wiem cos o tym bo jestem w
        tej szkole drugi rok i zawsze mialem swiadectwo z paskiem ale niektorzy
        oceniali mnie zbyt surowo!!!Pozdrowinka dla Pani Genowefy Ficek i Jadzi!!!
      • Gość: marek gim11ol KINIA NIE MASZ RACJI... JESTES ZAKLAMANA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:07
        Nasz szkoła by była fajna gdyby nie było kilku osób, którzy uwarzają się za
        pępki świata> tak jak osoby z Twojej klasy: Zośka, Kinga, Dzika i inne, Anka i
        Olka z 3D. a takze niektorych nauczycieli!!Szkola w tamtym roku była inna a
        teraz zeszła na psy... bo łażą jakieś ohhydne, grube pasztety a uważają sie za
        laski!!MI SIE WY NIE PODOBACIE, BO JESTESCIE NUDNE I SZTUCZNE I PSUJECIE
        REPUTACJE SZKOLY.
      • Gość: Guślarz Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:58
        I po co ta afera? Nasza szkola yest the best i tyle.
    • Gość: ojciec Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:54
      zawsze jest dylemat: czy do 2 lub 4 gdzie dociskają śrubę i w ten sposób oceny są takie sobie, czy do innego, gdzie poziom jest taki sobie a oceny wysokie. Więc kto ma wiksze szanse trafić do dobrego liceum: ten z dobrego gimnazjum z kiepskimi ocenami czy ten z kiepskiego gimnazjum ze średnią 6,0?
      A może w ocenie szkł najlepszy byłby ranking wg średniej z egzaminu gimnazjalnego - tylko gdzie go szukać?
      • Gość: Asia@ Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 17.11.04, 21:32
        ja chodze do gim 4 i wcale nie uwa|am |e tu jest niewiadomo jak trudny poziom.
        po prostu ucznoiwie sa bardziej zdolni niz w innych szkolach i tyle. Jezyki
        obce sa tu na bardzo niskim poziomie (nie polecam), a niektorzy nauczyciele
        wcale nas nie ucza, nic nie tlumacza, a potem robia megatrudne sprawdziany, nie
        mowie ze tak jest u wszystkich nauczycieli, bo wielu jest bardzo fajnych.
        • Gość: Patrycja Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:47
          Od pewnego czasu szukam jakiegoś w miarę dobrego gimnazium ale do tej pory nie
          znalazłam nic ciekawego na ten temat.
          Chciałabym się dowiedzieć od kogoś kto może chodzi do gim.nr.5 jak tam jest???
          Bardzo bym prosiła aby ktoś się tym zainteresował i poświęcił chociaż tę
          chwiilę żeby mi napisać coś o tym gimnazium:)Interesuje mnie poziom, wymagania,
          nauczyciele oraz atmosfera a i czy robi9ą tam tego okropnego KOTA???
          proszę kogoś o odpisanie:)
          POZDRAWIAM
          • ja281 Re: Gimnazja w Olsztynie 26.03.06, 15:23
            Jako nauczyciel liceum mogę Ci polecić Gimnazjum nr 5,uczniowie, którzy z niego
            przchodzą, są dobrze przygotowani do nauki w liceum (a zdarza sie to coraz
            rzadziej)
      • luna37 Re: Gimnazja w Olsztynie 18.11.04, 21:40
        a może raczej ranking wg tego co potem robią absolwenci takiego
        gimnazjum....potem czyli po pierwszym roku naki w szkole
        ponadgimnazjalnej....okazałoby sie że niewiele ....
        • Gość: wisnia Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.dip.t-dialin.net 25.12.04, 23:53
          Prosze poweidzcie mi, od kiedy sa gimanzja w Olsztynie? I ile lat uczycie sie
          do matury?
          Sama nie mieszkam juz w Olsztynie i gdy mieszkalam, to znalam tylko liecea.
          Chodzilam do gimanzjum w Niemczech i gymnazium trawo 3 lata. Mature zdawalam w
          czterech przedmiotach. Szkola podstawowa trwala 10 lat.
          Pozdoro Ela
        • Gość: ;-) POMOCY!! IP: *.ols.vectranet.pl 03.12.07, 21:17
          Mam wielki dylemat. Jestem teraz w szóstej klasie i nie wiem do jakiego
          gimnazjum iśc. Mam do wyboru gim.2 gim.3 i gim.4 Nie wiem która wybrac!! Wiem
          tyle że w każdej ze szkół jest dobry poziom nauczania.
          Boję się,że w gim. 4 będzie wyścig szczurów. O gim. 2 to praktycznie nic nie
          wiem. O gim. 3 trochę... Proszę niech ktoś kto chodzi lub chodził do któregoś z
          tych gimnazjów niech napisze coś o gim. 2,3 lub 4, na mojego maila
          pati.9378@gmail.com
          Chcę zalety i oczywiście też wady :) . Z góry thx ;-)
      • Gość: MK Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.03.05, 23:32
        W zeszłym roku najwyższą średnia z egzaminu gimnazjalnego miała dwójka. Tak
        przynajmniej kojarzę z gazet. A zapytać trzebab by było w OKE w Łomży.
        • Gość: Alla Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:31
          Czemu CKE w Łomży a nie nasze kuratorium? Czyżby kuratora nie obchodziło, jak
          szkoły przez niego nadzorowane wypadają na egzaminach ogólnopolskich, w
          porównaniu do szkół w innych województwach?
          Zapewne kurator wie jak wypadają olsztyńscy uczniowie w konkursach i
          olimpiadach ogólnopolskich. Wstyd i żenada.
        • Gość: znam się Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.03.11, 18:01
          Tak 2 na Małłków najlepiej wychodzi co roku. Ale klimat szkoły jest byle jaki. Wiele klas jest w piwnicy. Ważne aby dziecko było w dobrej klasie, a jakie gimnazjum to drugorzędna sprawa.
    • Gość: bodzio Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 12.01.05, 19:39
      gimnazjum 8 jest najlepsze
      • Gość: ktoś Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.05, 18:26
        mam nadzieję że innego zdania o 8 jak tylko te najlepsze to nie masz.... :)
        • Gość: marta Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 01.03.05, 17:35
          skończyłam gim.13 i moge spokojnie stwierdzić że jest to świetne gimnazjum
          zarówno pod względem towarzystwa jak i nauczycieli, którzy są wymagający ale za
          to bardzo sympatyczni i bardzo fajni. jak chodziłam do tej szkoły to jej nie
          doceniałam ale teraz kiedy ją skończyłam żałuje że już do niej nie chodze.
          naprawde jest super. a to że ma opinie jednej z najgorszych nie jest prawdą.
          wielu jej absolwentów podejrzewam że 3/4 poszła do liceów: 5 czy 1. ja chodze
          np. do piątki i wszyscy z mojej byłej klasy też tu chodzą. z innych klas
          podostawało sie wiele do 1,4 czy 6 a to też o czymś świadczy. dziękuje za uwage
    • Gość: uczennica gim13 Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 12.04.05, 14:46
      gimnazjum numer 13 jest świetne!!! szkoła spoko, nauczyciele są fajni, nie ma
      takiego którego bym nie lubiła, atmosfera wszkole jest przyjazna. jest też -i to
      jest super- podział niektórych klas : osoby które lubią w-f chodzą do klasy
      sportowej , jest klasa brytyjska w której jest powiększona ilość godzin języka
      angielskiego, jest klasa o poszerzonej ilośći godzin niemieckiego, są dwie klasy
      dyslektyczne w których są osoby którym jest sie troszke trudniej uczyć i wtych
      klasach dla ułatwienia jest max.15 osób,a jak komuś żadna z tych klas nie
      odpowiada to są też zwykłe klasy które sie wyróżniaj a niczym szczególnym.
      kiedyś jak ja miałam iść do tej szkoły to sie mówiło że tam sie ciągle biją
      ,palą i jetst niebezpiecznie.wtedy nie byłam pewna czy tam pójść. ale ciesze sie
      że do niej chodze bo to wszystko okazało sie nieprawdziwe. szkoła jest czysta,
      ma duże szerokie korytarze,są kamery. jest naprawdę spoko! :D zapraszam
      serdecznie to jest najlepsze gimnazjum. nauczyciele są bardzo
      fajni!!!!
      • Gość: anitka333333@wp.pl Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 16:06
        w zupelnosci zgadzam sie z uczennica gim13. wogle to macie tu mojego maila.
        gimnazjalisci z 13 zaprzaszam do pogadania. anita z 2 klasy.
      • Gość: Julia Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.08.12, 13:42
        Witam ! Ja za rok mam iść do gimnazjum i wszyscy mówią że to najgorsza szkoła że już gim nr 9 jest lepsze . Koleżanka siostry tam chodziła mówi że ta szkoła to czysta patologia więc nie odważę się tam iść dziękuję !
    • Gość: Floras Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:36
      A gdzie gimnazjum nr. 13 im. Huberta Wagnera? Jeziołowicza 2.......<-
    • Gość: Gostek Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 01.05.05, 14:28
      Gimnazja w Olsztynie są zaje fajne!
    • Gość: DeSpErAtKa Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 19:16
      No oprócz gimnazjum nr 13 nie zamieściliście również troche mniej znanego
      gimnazjum nr 101 przy ulicy Artyleryjskiej 8.Jeśli juz ktoś coś pisze to niech
      najpierw dowie się wszystkiego dokładnie na jakiś temat a nie tak na odpie..
      • Gość: etka Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:44
        Z chamstwem spotkacie sie wszedzie bez wyjatku ale poziom na pewno jest
        najlepszy w 2 i 4 tam tez mozna spotkac najciekawszych ludzi ,spedzic fajnie
        czas w gimnazjum

znam 7 chodzil tam moj brat ,twierdzi ze czesc nauczycieli jest w porzadku
        ale ,staraja sie podobno panowac nad zgraja beznadziejnego towarzystwa ale przy
        takiej masie cudem byloby gdyby dopilnowali kazdego miejsca tak jak opluwanych
        drzwi

narzekaja na informatyke gdzie graja tylko w gierki i siedza na GG jak w
        wiekszosci szkol zreszta ,podobno szkola jest po remoncie i wyglada lepiej
        aha mowil ze w bibliotece pracuje kobieta wyrwana rodem z czasow lat 70 tych
        podbno koszmar

ja wybralam 3 pomimo licznych klas

etka
        • asiunia14 GIMNAZJUM NR 4!!!!!!!!!! 01.07.05, 18:14
          W tym roku skończyłam GIMNAZJUM NR 4. Jest to szkoła, która od wielu lat ma
          najlepsze wyniki co do egzaminu gimnazjalnego.
          Porównując z innymi szkołami np. Gimnazjum nr 13 dostaliśmy o wiele GORSZE
          oceny niż oni. I dlatego oni dostają się do lepszych liceów a my do gorszych
          Dla porównania:
          koleżanka z 13 miała 62 punkty zegzaminu gim i średnią 5,5
          ja miałam 93 punkty i średnią 5,00 ledwo co dostałam....
          gdzie tu sprawiedliwość???!!!!
          W Gim nr 4 najlepsza jest MATMA!!! nauczyciele wymagający ale bardzo dobrze
          uczą!!!! superrr, za to języki obce są na dennym poziomie...
          • Gość: Tommalla Re: Gimnazjum nr 4!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 21:16
            Też tam chodzę i nie powiem- chwalę sobie szkołę ;]. Matma jest na bdb poziomie,
            język polski (przynajmniej z moją p. profesor] jest też dobrze prowadzony. Co do
            języków obcych to nie odstają od inny szkół publicznych (jak wszędzie, angielski
            jest do kitu). Ogólnie szkołę polecam. Można wynieść dobre wzorce, bo
            nauczyciele starają się nas na ludzi wychować ;]
          • Gość: . o czworce IP: *.204.28.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.04.12, 08:44
            wlasnie chodze do tego gimnazjum i BARDZO mocno zastanawiam sie czy sie nie przeniesc: "wycieczka integracyjna" w 1 klasie to parogodzinny wyjazd(jednodniowy oczywiscie, przeciez dyrektorka na wiekszy nie pozwoli) parenascie km od olsztyna na grilla, wyscig szczurow, slabe towarzystwo, bardzo duzo szarych, nudnych i w ogole niekreatywnych ludzi, zadnych wyjsc typu kino, teatr itp., zalezy na jakich nauczycieli trafisz ale ja np. z matmy trafilam na takiego ze mam wrazenie ze jestem coraz gorsza a nie lepsza, dyrekcja siedzi tam juz chyba z parenascie lat i blokuje wszystkie pomysly zmiany szkoly na lepsze. jako chyba jedyne gimnazjum w oln mamy lekcje w testy gimnazjalne, bo oczywiscie dyrektorka nie chce nas zwolnic do domu a wielu nauczycieli nie ma wiec wychodza sytuacje ze mamy pare lekcji i to jeszcze zastepstw ;/ NIE POLECAM i nie idzcie do tego gimnazjum, no chybaze chcecie spedzic nudne 3 lata kojarzace sie jedynie z nudnym i nieciekawym wkuwaniem. ta super opinia o gim 4 to tylko wyniki testow, a liczy sie tez atmosfera i klimat ktore w tym gimnazjum sa na prawde beznadziejne
      • Gość: mama Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:24
        sprawdź dokładnie: gimnazjum "Stojedynka" i nie mieści się już na Artyleryjskiej
        8 tylko na Mroza 25.
    • Gość: laa Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:57
      i ja mialam podobnie:) Jestem wlasnie z 13. Na swiadectwie mam srednia 4,9 a
      wynik z egzaminu 88 Moja kolezanka z 8 miala duzo slabszy wynik z egzaminu a
      srednią wyzsza.I co z tego wynika?
    • Gość: STOMILOWIEC Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.08.05, 22:13
      Te Gimnazjum mieści się na Pieczewie!!!
      • Gość: Ola Re: Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.09.05, 22:05
        Chodzi o to, że właśnie zaczęłam klasę szóstą i mam dylemat co do gimnazjum. A
        w sumie, jakie wybrać? Może i przejmuje sie tym na zapas, ale ja na prawde nie
        mam pojęcia! Uczę się dobrze, można powiedzieć, że nawet bardzo dobrze, ale nie
        wiem. Miałam iśc do gimnazjum nr.8 ale słyszałam, że to szkoła na niskim
        poziomie. Do dwójki za to nie chcę iść, bo za duże wymagania. 3 za to przyjmuje
        chyba tylko z rejonu, a do 13 nie chcę iść, bo słyszałam wiele nie dobrych
        rzeczy o niej. Chociaż jestem z rejonu. Pasuje mi też 12. Która jest
        najbardziej odpowiednia?
        • Gość: absolwent Re: Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.09.05, 21:16
          serdecznie polecam 13-stke Chodziłem do tej szkoly 3 lata i nie uświadczyłem
          żadnej większej zadymy, czy chamstwa w nadmiernym poziomie. Te wszystkie
          opowieści o 13-stce są wyssane z palca. W rankingu gminazjów w Olsztynie
          (według obiektywnego źródła, jakim są wyniki egzaminów gimnazjalnych) 13-stka
          znalazła sie na 5 miejscu, zostawiając w tyle między innymi 9 i 8. Nauczyciele
          są bardzo mili, no i co najważniejsze są dobrzy w tym co robia. Szkoła może
          poszczycić sie laureatami olimpiad przedmiotowych na szczeblu wojewódzkim,
          posiada dobrze rozwiniętą baze sportową, siatkarze z 13-stki zakwalifikowali
          sie do ćwierć finalu mistrzostw Polski. Serdecznie polecam tą szkołę! Egzamin
          zdałem na 85 punktów, przy średniej 4,9 uczę sie teraz w LO I i jeśli chodzi o
          poziom wiedzy, to jest on porównywalny z kolegami z gim 4 czy 2.
        • Gość: anitka333333@wp.pl Re: Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:50
          ja uwazam ze 13 jest wporzo!
        • Gość: uczennica gim13 Re: Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.gdynia.mm.pl 13.02.08, 20:43
          dziewczynko nie masz sie nad czym zastanawaic skoro jestęs z rejonu
          naprawde to co słyszałaś to plotki.w gim 13 nie dziej sie nic
          złego.kiedy bedzisz szła odejdą niektorzy to juz wogole.dyrektorka
          jest superowa naprawde nie obawaij sie. nie masz czego.jest bardziej
          spokojie niż w przedzkolu.
        • Gość: asiaczek Re: Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.07.09, 17:29
          idz do 13. :)
          ludzie czasami (podobniez) nie sa mili ... ale za to sa tu wysokie
          wymagania co do nauki .. przyda sie do liceum. :)))
        • Gość: dobra rada Re: Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.146.64.190.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.04.11, 21:45
          ja obecnie chodze so 3 klasy gimnazjum do 13. jezeli dobrze sie uczysz to nie radze ci isc do 13, 8, 7, ani 9 to sa najgorsze szkoly. mozesz isc tak jak pisalas do 12 ( w sumie nie wiem zbytnio jaka ta szkola jest ), ale mam znajomych, w tych szkolach i mam ogolne informacje i po prostu to najgorsze co moze byc. co do gimnazjum to wybor nie musi byc dla ciebie ciezki , bo to nie jest taka wazna szkola, tez jak chodzilam do 6 klasa szukalam odpowiedniego gimnazjum, ale jednak okazalo sie , ze praktycznie nie ma to znaczenia, bo jezeli bedziesz miala nawet w najgorszym gimnazjum dobra srednia to do kazdej szkoly sredniej sie dostaniesz, wiec sie tym nie przejmuj. chodzi tylko, o to jakie bedzie w tej szkole towarzystwo i jak bedziesz sie czula w tej szkole. ja ci radze , idz do takiej szkoly, ktora masz w miare blisko i , ktora jest w miare normalna. naprawde nie idz do 13, 8 ,7 i do 9.
      • Gość: anitka333333@wp.pl Re: Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:53
        a co masz jakies uprzedzenie. pieczewo najlepsze
      • Gość: Były uczeń Re: Brakuje Gimnazjum nr 13!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.07.11, 16:50
        W dawnych czasach w latach 90-tych, wicedyrektor tej szkoły wyrażał postawę uczciwą i ksenofobiczną. Choć była to dobra szkoła, zdarzały się rozmaite incydenty i wówczas nie było tak spokojnie, ale teraz wydaje się być lepiej, z nowym zarządem i kierownictwem. Jak każda szkoła publiczna, ta również potrzebowała i potrzebuje pieniędzy na rozwój infrastruktury. Przy jej wyborze uważałbym na zbieranie pieniędzy na rozmaite cele, zdarzali się nauczyciele techniki (np. Pan P****n), którzy zamiast wydawać pieniądze na komputery, brali sobie do własnej kieszeni.
    • Gość: CyAdAaAaA:D Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.09.05, 14:28
      JeStem Z DzIeWiATkI I UwAzAm zE To jEsT SwIEtNe gImNaZJuM, FaJnI nauCZYcIeLe,
      MiLa aTmOSfeRa. pOZnAlAM WieLu sWiEtnYCH LuDzI. oWSzEM zDarzAja sIe
      DzIEwCzYNy 'WozIDupY' Ale niE JEsT icH DUzo. ZapRAsZaM Do dZIeWiATkI! tU BuJda
      zE Ta SzkOLa JEsT SrEDNiA.. Ta SzkOlA wg MnIE Po gIm NR 2,3 i 4 JeST NaJlePSZa!
      pOZdrO Dla lUdZi z dZIeWIaTKi !
    • Gość: Marta Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.05, 19:17
      Chodzę do gimnazjum numer 6. Nie podoba mi się tam. Ciągłe bujki i groźby
      naprawdę denerwują, szczególnie jeśli jest się wzorowym uczniem.
      • Gość: xxx Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:16
        Gimnazjum nr 6 jest świetne. Tak uważam.Nigdzie nie ma tak żeby wszystkim
        pasowało.
    • Gość: Mućka Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 03.10.05, 13:58
      Ja chodzę do gimnazjum nr.2!!!
      Wybrałąm te gimnazjum ponieważ jest ono dla inteligentnychh ludzi, a ja
      posiadam swoje ambicje. Oprócz wysokiego poziomu są tu bardzo fajni ludzie.
      Nauczyciele też są w porząku i potrafią dobrze uczyć. Nigdy nie zamieniłabym
      tej szkoły na inną!!!
    • Gość: Angelika Re: powiedzcie mi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 14:45
      Chodze do szostej klasy i nie mam pojecia do jakiego gimnazjum isc :( tak mysle
      o 11 12 i 3 ale niewiem ktora jest lepsza bardzo bym chciala isc do 13 ale
      jest za daleko. napiszcie cos o tych gimnazjach plissss !!!!!!!!!!!
      • Gość: Asia Nie wiem gdzie iść! IP: *.olsztyn.mm.pl 26.03.06, 14:30
        Przeszukałam dokładnie wszystkie strony gimnazjów i nie wiem, do którego iść! Na początku chciałam iść do gim. 3, ale tam podobno przyjmują tylko z rejonu. Potem zdecydowałam się na 2, ale jest tam wysoki poziom, a mi się nie chce ciągle uczyć, natomiast do 4 chodziła moja siostra i pokłóciła się z nauczycielami, więc raczej będę miała tam od razu dzidy przez nich wystawione...
        Sama już nie wiem, poradźcie mi coś : moje gg : 9096232
        • Gość: ja Re: Nie wiem gdzie iść! IP: *.ols.vectranet.pl 01.03.08, 18:39
          Nie jest prawdą, że G3 przyjmuje uczniów tylko z rejonu. Wręcz przeciwnie- z
          całego miasta
    • Gość: . Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 26.03.06, 19:40
      .
    • Gość: beti Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:08
      gimnazium nr.11 jest super!są spoko nauczyciele którzy pomągą w karzdej sytuacji
      • Gość: zabcia Re: Gimnazja w Olsztynie IP: *.play-internet.pl 05.09.13, 14:54
        Tak myslisz mylisz sie to kakretna patola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka