Gość: imafraid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:52 przepraszam, kto jest ciałem doradczym? chętnie poznam nazwiska :) nie żeby wybrzydzać, rzecz jasna. po prostu chciałbym wiedzieć, bo trochę się boję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 10:05 Może i Marcinkiewicz przytula, ale OLA jest jedyna dobra promocja tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
niepokojacy Bregovic moze byc... 22.04.11, 10:22 Oby tylko nie z Krawczykiem czy Kayah. Jakis czekista powyzej domaga sie ujawnienia nazwisk doradcow szefa MOK.Domagac sie moze.Zyjemy w wolnym kraju.Ale watpie,czy to cos zmieni,bo kalendarz imprez juz zamkniety na ten rok. Ja tam wierze Marcinkiewiczowi,ze majac mniej kasy dopial cykl OLA.Zwlaszcza,ze Noce Bluesowe to najwazniejsza impreza tego nurtu w Polsce.I na nia sie najbardziej ciesze.A zapowiada sie ona imponujaco,jak w latach 80-tych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hcwarmia ola ola, sia la la ... IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.11, 11:18 dobrze, że przyjeżdżają niektóre zespoły i wykonawcy, chociażby dżem, kult i lao che. ale robienie z ola jakiegoś istotnego wydarzenia kulturalnego, to tu już bym nie przesadzał! to są zwykłe występy, koncerty, pokazy, etc. tym się kultury wśród mieszkańców nie buduje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hcwarmia a i ciekawe ... IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.11, 11:19 czy marcinkiewicz będzie smażył placki ziemniaczane na starówce w trakcie ola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 11:27 Bregovic na pewno nie jest super wydarzeniem jest to kolejna gwiazda znana 10 lat temu i tyle. Kult, Dżem, Lao Che - zespoły fajne, jednak: - Dżem - będzie na kortowiadzie - Kult - będzie w Węgorzewie - Lao Che - gra w Olsztynie mniej więcej co kwartał Zatem nie mamy nic co wyróżnia te OLA od innych imprez lub tego co mamy na co dzień Również chętnie poznam wszystkich doradców, a może nawet Gazeta zrobi z nimi spotkanie dla mieszkańców żeby poznać ich kryteria wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikitos miało być jak nigdy, jest jak zawsze... IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.11, 12:26 Jeśli to są główne koncerty OLA, to strach pomyśleć co będzie pomiędzy nimi... Collegium Musicum - lepiej późno niż wcale... Goran - na jego stronie jeszcze nic o olsztyńskim koncercie nie ma, ale to też raczej gwiazda sentymentalna A dalej już tylko gorzej: Dżem gra od kilku lat na każdym gminnym festynie: 1 maja 2011r. godz.22:00 Brzeg Scena na Placu Drzewnym 2 maja 2011r. godz.20:30 Września Scena na Rynku 20 maja 2011r. Olsztyn Scena na "Górce Kortowskiej" Kortowiada 21 maja 2011r. godz.20:30 Syców Stadion Miejski ul. Kościelna 18 3 czerwca 2011r. Police Scena przy SP nr 8 4 czerwca 2011r. godz.22:00 Świecie "Blues na Świecie" Festival Amfiteatr ul. Sienkiewicza 18 czerwca 2011r. godz.20:00 Warszwa Bielany Scena przy ul. Kasprowicza i Żeromskiego 19 czerwca 2011r. godz.20:30 Bliżyn Scena przy GOK ul. Staszica 16D 25 czerwca 2011r. godz.22:00 Leszczyny - Czerwionka Scena w Parku im. Furgała 3 lipca 2011r. godz.21:00 Mikołów Scena na rynku 23 lipca 2011r. godz.22:15 Olesno Amfiteatr przy ul. Lompy 6 sierpnia 2011r. godz.19:30 Ustroń Amfiteatr ul. Parkowa 14 sierpnia 2011r. godz.20:00 Słupsk Amfiteatr w Dolinie Charlotty 20 sierpnia 2011r. godz.21:00 Pszczyna Scena na Placu Zamkowym 21 sierpnia 2011r. godz.20:00 Lubawa OSiR ul. Łąkowa Kult - jak zawsze pewniak - ale liczby ich koncertów nawet już się nie chce zapamiętywać, a właściwie trudno je zliczyć. W lato grają w całej Polsce, więc trudno się chwalić ich koncertem Lao Che - mogliby u nas zamieszkać i tak dalej, i tak dalej.... szkoda gadać ciało w MOK to może i jest, ale raczej nie do doradzania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosenny głos Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego 2011 IP: *.olsztyn.mm.pl 22.04.11, 15:02 Ot Drodzy Olsztynianie jak Wy lubicie jak Wam Pan Marcinkowski oczy mydli. On ze swoim zespołem doradców "wyleczy" Wasze małomiasteczkowe kompleksy. A i niektórzy Państwo Radni "fachowy" głos dorzucą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100%olsztyniak Re: Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego IP: *.pool1.Croydon-GLN2000-BAS0001.orangehomedsl.co.uk 22.04.11, 17:28 Kult super!.Brakuje jednak gwiazdy ,chocby takiej jak Alison Moyet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 17:58 no ten Araszkiewicz zadał merytoryczne pytanie , nie interesuje go co będzie tylko kto za tym stoi. Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fl. Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 18:14 metropolia... miasto wojewódzkie... kupa szmalu... a OLA znowu żałosna! Prozaiczna, bidna i cienka! Składanka resztek pozarynkowej kultury na poziomie (sorry...!) Ostródy. Żadnych wykonawców naszych, miejscowych... Najwyższy czas na zmieny w MOK'u. Dziadka na emeryturę (dosyć się nachapał razem z żoną...) i dać działać młodym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Ta lista jest nie pełna... IP: *.play-internet.pl 22.04.11, 18:18 A gdzie moja skromna osoba ? To ja już nie jestem gwiazdą? Maryla R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 12:43 A gdzie olsztyńscy artyści...? Gdzie - na przykład - zespół bębnistów z Olsztynka...? Czemu OLA nie zaprosi olsztyńskich sopranistek Małeckiego...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego 2011 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.04.11, 22:19 Ciekaw jestem cen biletów i ile darmowych wejściówek otrzymają przypadkowe osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Lista gwiazd Olsztyńskiego Lata Artystycznego 2011 IP: *.olsztyn.mm.pl 27.07.11, 19:25 PILNE!!! Bardzo chętnie odkupię 6 biletów na koncert Goran'a 17.08 - każda ilość poniżej 6-ciu również mnie zainteresuje!!!! Proszę o kontakt na adres - aka.martino@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś