Dodaj do ulubionych

Stan olsztyńskich dróg!

IP: *.gazetaolsztynska.pl 12.03.02, 12:10
Denerwuje Cię stan olsztyńskich dróg? Porozmawiaj o tym na czacie z Pawłem Jaszczukiem, szefem
olsztyńskich drogowców. Środa, 13 marca, godz. 11

chat.w-m.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: XVZ Re: Stan olsztyńskich dróg! IP: 62.233.149.* 12.03.02, 12:16
      oooooo konkurencja zaprasza na forum (gazetaolsztynska)..... czyz nie dziwne
      ale mniejsza z tym - czy ta rozmowa coś zmieni???????? bo mi sie wydaje że nie
      Pozdrawiam
      • Gość: detritus Re: Stan olsztyńskich dróg! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:09
        Czemu sie dziwisz? ;)
        Mam wrazenie ze GO bardzo usilnie stara sie rozbujac swoj portal. I prawde
        mowiac, niezle im wychodzi :o)
        A co do ich obecnosci tu, to czasem mam wrazenie ze czesciej tu zagladaja niz
        Redakcja GW ;)
    • Gość: Ed Re: Stan olsztyńskich dróg! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 17:10
      > "Denerwuje Cię stan olsztyńskich dróg? Porozmawiaj o tym na czacie z Pawłem
      > Jaszczukiem, szefem olsztyńskich drogowców. Środa, 13 marca, godz. 11"

Wygląda na to, że Paweł Jaszczuk chce zaprezentować swoje lub bardziej
      wybitnych fachowców opinie na temat stanu układu komunikacyjnego Olsztyna.
      Wybacz drogi przyjacielu, ale opinie tych ludzi naprawdę mnie nie interesują.
      Już pokazali, co potrafią. Bardziej by mnie interesowała informacja o
      eliminacji tego typu nieudacznictwa w działaniu włodarzy miasta.

• Gość: pioter Re: Stan olsztyńskich dróg! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 18:08
      A kogo nie denerwuje stan olsztyńskich dróg? Jak na czat pójdą wszyscy
      zainteresowani, oj, to kilka serwerów padnie ... Cała nadzieja, że chociaż
      komórki będą działać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka