Gość: K.Bochir IP: *.gazetaolsztynska.pl 12.03.02, 12:10 Denerwuje Cię stan olsztyńskich dróg? Porozmawiaj o tym na czacie z Pawłem Jaszczukiem, szefem olsztyńskich drogowców. Środa, 13 marca, godz. 11 chat.w-m.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XVZ Re: Stan olsztyńskich dróg! IP: 62.233.149.* 12.03.02, 12:16 oooooo konkurencja zaprasza na forum (gazetaolsztynska)..... czyz nie dziwne ale mniejsza z tym - czy ta rozmowa coś zmieni???????? bo mi sie wydaje że nie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Stan olsztyńskich dróg! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:09 Czemu sie dziwisz? ;) Mam wrazenie ze GO bardzo usilnie stara sie rozbujac swoj portal. I prawde mowiac, niezle im wychodzi :o) A co do ich obecnosci tu, to czasem mam wrazenie ze czesciej tu zagladaja niz Redakcja GW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Stan olsztyńskich dróg! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 17:10 > "Denerwuje Cię stan olsztyńskich dróg? Porozmawiaj o tym na czacie z Pawłem > Jaszczukiem, szefem olsztyńskich drogowców. Środa, 13 marca, godz. 11" Wygląda na to, że Paweł Jaszczuk chce zaprezentować swoje lub bardziej wybitnych fachowców opinie na temat stanu układu komunikacyjnego Olsztyna. Wybacz drogi przyjacielu, ale opinie tych ludzi naprawdę mnie nie interesują. Już pokazali, co potrafią. Bardziej by mnie interesowała informacja o eliminacji tego typu nieudacznictwa w działaniu włodarzy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Stan olsztyńskich dróg! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 18:08 A kogo nie denerwuje stan olsztyńskich dróg? Jak na czat pójdą wszyscy zainteresowani, oj, to kilka serwerów padnie ... Cała nadzieja, że chociaż komórki będą działać. Odpowiedz Link Zgłoś