Gość: aaaa IP: *.barczewo.macrosat.pl 12.04.13, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Osiedle Mazurskie Re: Niezwykła historia króla olsztyńskich Cyganów IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.13, 22:48 Głupi matole zastanów się zanim coś naPiSzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Znalem Zbyszka z jak najlepszej strony... 13.04.13, 10:24 Byl prawdziwym czlowiek:madrym,sprawiedliwym i stale zajetym.Goscinny,jak malo kto.Przewidujacy.Sprawiedliwy.Niech Ci ziemia lekka bedzie,szanowny kolego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Cygan to cygan IP: 37.228.58.* 13.04.13, 10:36 Znasz w ogóle tych ludzi, że wypisujesz takie bzdury? Zmarł człowiek, wypadało by się opanować. Najlepiej wszystkich wrzucić do jednego worka i strugać pyskatego w komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxa Re: Cygan to cygan IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.04.13, 13:30 Tak. Znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Cygan to cygan IP: *.centertel.pl 13.04.13, 14:41 Chyba nie zbyt dobrze, może rozwiń temat źródła ich dochodu, skoro taki jesteś obeznany i już o tym wspomniałeś pod artykułem o śmierci członka czyjejś rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxa Re: Cygan to cygan IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.04.13, 16:02 Napisałem "dochodu" a nie dochodu. Najpierw skończ podstawówkę, żeby zrozumieć pismo pisane. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxa Re: Cygan to cygan IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.04.13, 16:06 Ty odpowiedz mi. Co cyganie (wszyscy razem wzięci i z osobna) zrobili dla Polski i Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Cygan to cygan IP: *.olsztyn.mm.pl 13.04.13, 17:34 Jedyne co przychodzi mi na myśl to pytanie po co wypisujesz takie rzeczy pod tego typu artykułem? Naprawdę nie rozumiem, ale na sensowną odpowiedź nie liczę, pytanie jak najbardziej retoryczne. Podstawówkę już dawno skończyłam, cudzysłów nie jest mi obcy, możę cię zaskocze. Dla mnie również koniec dyskusji, "prawdziwi polacy" nie zachęcają do wymiany zdań. Żeganm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Niezwykła historia króla olsztyńskich Cyganów IP: 37.228.58.* 13.04.13, 10:39 Kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Niezwykła historia króla olsztyńskich Cyganów IP: *.olsztyn.mm.pl 13.04.13, 21:11 W imieniu moim i mojej rodziny proszę rodzinę zmarłego o przyjęcie naszych kondolencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Kwas Niezwykła historia króla olsztyńskich Cyganów IP: *.olsztyn.mm.pl 14.04.13, 01:13 Rolandzie, Tobie i Twoim bliskim najszczersze wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś