Dodaj do ulubionych

BIAŁYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.12.04, 17:35
Świąt białych, skrzypiących śniegiem pod butami, pachnących choinką,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych
prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok,
by był jeszcze lepszy niż ten, który właśnie mija...

życzy

Ed
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: BIAŁYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! 23.12.04, 17:53
      jaka szkoda,że tak nie będzie.
      wszystkiego najlepszego!
      • rita100 Re: BIAŁYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! 24.12.04, 23:57
        i ja sie dołaczam
        faktycznie gorzej będzie z białością, to nie od nas zależy
        ale to drugie jednak od nas
        pozdrawiam
        • Gość: kazik Re: BIAŁYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 27.12.04, 06:53
          ciekawi mie Ed, co masz za zdanie na temat tych swiat?jak je widzisz z punktu
          twego widzenia religijnego? zycze radosci w zyciu codziennym[nie z okazji swiat]
    • Gość: Ed Re: BIAŁYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 07:24
      Pytanie nie mniej zaskakujące, co ciekawe. Wierz mi, nie mam zdania na ten
      temat. Trudno mi jest bowiem wybierać po między tradtcjami kultury
      nubbijskiej, wspomnieniami polskiej literaturyn o Kleopatrze i wartościami
      serwowanymi w bazylice św. Marka w Wenwecji. Czy sądzisz, że importowane w tej
      kwestii zwyczaje aż tak dyskredytują Światowida???

Zawsze mile widziałem Bałtyk bez sztormów. Niestety, jest to nie zależne ode
      mnie :))

Miłego weekendu w Sobieszewie :o))
      • Gość: kazik Re: BIAŁYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 27.12.04, 07:40
        raczej nie dyskredytuja,wrecz przeciwnie,horyzonty obserwacji potrafia w koncu
        znalesc wlasciwe spojrzenie na sprawe i jej wlasciwe miejsce oraz zrozumienie.
        a inteligencja osobista w tym wielce pomocna.
        • Gość: Ed Re: BIAŁYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 07:52
          Myślałem, że o tej porze już śpisz poświątecznie :))

Pozdrawiam
          • Gość: kazik Re: BIAŁYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 28.12.04, 04:48
            tak poszlem spac,ale tak jak po kolejnym,normalnym dniu.nie poswiatecznym.
            milego,kolejnego dnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka