Dodaj do ulubionych

Lidzbark aktorami stoi

16.05.02, 20:52
podobno z lidzbarka wywodzi sie wielu aktorów ?Ostatnio jednego widziałem w tv
podczas meczu artyści kontra tvn
Obserwuj wątek
    • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 17.05.02, 10:05
      Owszem jest ich kilku, z tym że ja bym ich aktorami nie nazywał.
      • Gość: Lu Re: Lidzbark aktorami stoi IP: *.telenergo.pl 17.05.02, 15:14
        Ale mimo wszystko może jakieś nazwiska...?
        • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 17.05.02, 17:11
          Szwedes i Jakimowicz
          • faciu Re: Lidzbark aktorami stoi 17.05.02, 20:47
            .... oraz Arnold Schwarzeneger....
            • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 17.05.02, 20:59
              no i ten murzyn czarny W.Snipes
              • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 18.05.02, 10:13
                koobra napisał(a):

> no i ten murzyn czarny W.Snipes

i ta żółta Chinka ......... kurka zapomniałem nazwiska.
                • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 21.05.02, 21:25
                  jest też niejaki Dziejek w Klanie gra ,znany aktor
                  • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 22.05.02, 15:39
                    Kogo gra w tym klanie bo nazwisko nic mi nie mówi?
                    • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 22.05.02, 23:08
                      to nie nazwisko tylko ksywa z ogólniaka w klanie gra kolesia ktory pracuje w
                      Agencji reklamowej,chodzi z parasolką,taki mały czarny ,kiedyś miał kitkę w tym
                      klanie,teraz nie wiem bo dawno nie oglądałem,cały czas wygłasza jakieś kwestie
                      typu czy wiecie ile procent dzieci jest molestowanych i takie tam
                      • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 24.05.02, 20:04
                        No niestety nie kojarzę. Baaaaaaaaaaardzo dawno tego nie oglądałem.
                        • faciu Re: Lidzbark aktorami stoi 26.05.02, 21:12
                          No co Ty ze wsiś ??... Klanu nie oglądzasz ???
                          • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 27.05.02, 19:46
                            No co TY, ten klan to jak sekta. Uzależnia.
                            • faciu Re: Lidzbark aktorami stoi 28.05.02, 13:43
                              Raczej jak setka.......wykrzywia ryj..
                              • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 30.05.02, 19:38
                                no tak ruska wóda a takiej pewnie macie po dostatkiem,ale jak schłodzić to da
                                rade
                                • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 31.05.02, 10:54
                                  Dlaczego mamy mieć ruskiej wódy pod dostatkiem?????
                                  • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 31.05.02, 17:29
                                    blisko granicy i te sprawy
                                    • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 01.06.02, 07:35
                                      Problem w tym że ja do Lidzbarka to mam z 450 km.
                                      • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 01.06.02, 19:17
                                        no to kawałek drogi..
                                        • yhwh Re: Lidzbark aktorami stoi 03.06.02, 10:00
                                          ale tez blisko granicy:)
                                          • Gość: otho Re: Lidzbark aktorami stoi IP: 217.97.141.* 03.06.02, 10:46
                                            Ale nie ruskiej. No i czy tak blisko? Hmmmm.
                                            • yhwh Re: Lidzbark aktorami stoi 03.06.02, 14:29
                                              alez blisko, blisko
                                              my tez mamy blisko granicy, tani alkohol i calkiem tanie folijki tam daja
                                              a i knedle calkiem niezle :)
    • Gość: Andy Re: Lidzbark aktorami stoi IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.4.4.* 03.06.02, 11:16
      Krzysztof Daukszewicz przez kawał czasu mieszkał pod Lidzbarkiem, zdaje się w
      Sarnowie.
    • mika_1 Re: Lidzbark aktorami stoi 08.01.03, 23:31
      Jeśli chodzi o Dziejka, to nie jest to ksywka z ogólniaka. Ona powstała już w
      podstawówce. Mówcie, co chcecie,ale "artystą" to on był od dziecka. A jeśli
      chodzi o jego osiągnięcia aktorskie, to i tak coś "zawalczył". Inni, którzy
      wyszli z Lidzbarka wcześniej też pozostawali "ahtorami", tylko że jakoś ich nie
      widać. Ja tam trzymam za niego kciuki, bo to zawsze był fajny kumpel:-)
      A jeśli chodzi o innych, to jeszcze Kaczor i Leon.
      • Gość: Lu Re: Lidzbark aktorami stoi IP: *.telenergo.pl 09.01.03, 12:06
        mika_1 napisała:

> A jeśli chodzi o innych, to jeszcze Kaczor i Leon.

Jaki Leon? Zawodowiec?
        • mika_1 Re: Lidzbark aktorami stoi 09.01.03, 20:17
          "Średni" Leon - rocznik chyba '79.Jest niezły - ma angaż w Starym w Krakowie
          • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 15.01.03, 23:31
            a Zazio ?
            • mika_1 Re: Lidzbark aktorami stoi 16.01.03, 23:06
              Podobno się przyuczał, ale nigdzie go nie widziałam. Popytam, niedługo jadę do
              Lidzbarka :-)
              • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 17.01.03, 20:24
                Zazio uczy sie w szkole w krakowie jest juz na 3 roku chyba ostatnio 5 miesiecy
                temu miał rolę w kręconej nowej wersju Starej Baśni ,mika skoro znasz dziejka i
                leona ja ich tez znam to na bank moją Żonę znasz ,ja jestem z olsztyna ,ale ona
                jest z Lidzbarka :)podejrzewam że jesteś w jej albo moim wieku
                • mika_1 Re: Lidzbark aktorami stoi 17.01.03, 23:56
                  No to Zazio sie chyba trochę pogubił, bo Średni Leon chyba rok temu skończył
                  szkołę. A swoją drogą, nie spotkałam go jeszcze, a spotykam tu tylu ludzi z
                  Lidzbarka, że aż dziwne... Z Dziejkiem chodziłam do jednej klasy przez 8 lat:-
                  )....
                  • Gość: angela Re: Lidzbark aktorami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.03, 14:43
                    Zaziorek uczył sie najpierw w Olsztynie w studio teatralnym,a potem zdał do
                    Krakowa i dobrze sobie radzi,Wojtka Leona nie widziałam w tv i kinie ale
                    słyszałam ze sobie w teatrze znakomicie radzi,Dziejek walczy jak lew i tez nie
                    zginie zagrał w dobrym filmie pt. "W Kongo ja sie urodziłem'(chyba taki
                    tytuł),a w Klanie pewnie dorabia sobie..Szwedes szybko skńczył w programie typu
                    teleturniej i reality,a Kaczora (Przemka) widziałam w Żółtym szaliku-grał syna
                    Gajosa,pewnie siedzi w Warszawce w jakimś teatrze.i kto mi powie że Lidzbark
                    aktorami nie stoi?
                    • mika_1 Re: Lidzbark aktorami stoi 20.01.03, 00:38
                      Przypomniało mi się - Leonek pokazał się w tv w reklamie - chyba rynien, ale
                      poznałam go głównie po głosie - dziwnie wyglądał w tv ;-)
                      • koobra Re: Lidzbark aktorami stoi 20.01.03, 11:51
                        Leon gral w reklamie dachowek ,a dziwnie wygladal poniewaz na wymogi spektaklu
                        w ktorym gral mial dziwna fryzure i zarost(chyba)-to ta reklama gdzie turyste w
                        gorach udaje i pyta gorala czy ma sie na slonce czy na deszcz...smieszny w tym
                        byl i taki NIEDOPOZNANIA-tylko do ZAKOPANEGO:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka