Dodaj do ulubionych

Oj Gazeto ,Gazeto !!!

IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.05, 23:28
W sobote o 21.37 zmarl NAJWIEKSZY POLAK XX-XXI WIEKU
o 22:36 w Gazecie /wyd. Olsztynskie/ zadnego slowka na ten temat.
Wstyd dla regionu olsztynskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wezcie przyklad z Krakowskiej delegatury GW .!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Camil Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.04.05, 23:30
      I kto ma jeszcze watpliwosci ze :
      Olsztyn to okropna wiocha ????????????????????????
      • Gość: mamut Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.sympatico.ca 02.04.05, 23:54
        I w tej okropnej wiosce kiedys Karol Wojtyla byl biskupem...

• Gość: :( Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 01:55
          Oj, słoniątko, sloniątko przedpotopowe! Papież ci się z Prymasem pomylił, a
          Kraków z Olsztynem. To które miasto w końcu jest okropną wioską według ciebie?
          • Gość: mamut Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.sympatico.ca 03.04.05, 06:27
            he he he, no moze racja.. byl w koncu na wyprawie kajakowej na Lynie jak sie
            dowiedzial ze zostal biskupem... fakt faktem pozostaje ze ta "wiocha" jednak
            byla w jakis tam sposob zwiazana z ta historyczna postacia jaka jest Jan Pawel
            II.. a jego wizyta w tym miescie byla historycznym wydarzeniem dla tego
            miasta.. i w mojej pamieci mocno sie utrwalila..

• Gość: mamut Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.sympatico.ca 03.04.05, 06:30
              a propo... ja tylko tak w sprostowaniu dla poprzedniego forumowicza - wcale ale
              to wcale Olsztyna nie uwazam za "wioche" tym bardziej straszna.. Kocham to
              miasto..

czuwaj
              • Gość: sud Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 08:31
                Camil. Zgódźmy się, że Olsztyn to wiocha i skończmy z Twoimi cierpieniami.
                Rozumiem, że cierpisz, jak nie możesz znaleźć najmniejszego powodu do
                stwierdzenia wioskowatości Olsztyna.
                Kazdy normalny człowiek informacji ogólnokrajowych i ogólnoświatowych szuka na
                głównej stronie GW (adresu nie podaję, może znasz), a nie na stronach
                regionalnych. Rozumiem, że przejrzałeś wszystkie strony regionalne GW i tylko na
                olsztyńskiej nie było żadnej informacji? I na tej podstawie stwierdzasz
                wioskowatość Olsztyna.
                Zrobiłem to za Ciebie. Przejrzałem wszystkie strony regionalne GW dziś rano. I
                chcę Cię poinformować, że wg Twojego kryterium wioskami (stwierdzonym o 23:28)
                są Białystok (nic nie napisano o śmierci Papieża), Częstochowa (informacja o
                01:38), Gorzów Wlkp. (nic), Katowice (0:28), Kielce (2:00), Lublin (00:58), Łódź
                (23:55)Opole (nic), Płock (nic), Poznań (00:56), Radom (nic), Rzeszów (00:49),
                Szczecin (nic), Toruń (nic), Trójmiasto (nic), Warszawa (23:40), Wrocław
                (00:26), Zielona Góra (nic).
                Z wioskowatości wyłamał się Kraków (23:00).
                W olsztyńskiej GW informacja ukazała się o 00:17.
            • Gość: Camil Re: Oj ... Mamut,mamut.................... IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.05, 10:36
              Mamut ,Mamut znowu bzdury wymazujesz.
              I te nieudolne proby tlumaczen....
    • Gość: Fred Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.h.pppool.de 03.04.05, 08:32
      Nie wiem jaka gazete ty czytales.

Ale zobacz na glowna strone.

www.gazeta.pl/0,0.html
      Od wczoraj aktualne artykoly.

A ze regionalna strona Gazety o tym nie wspomina , to inna sprawa.

Mimo to Olsztyn nie jest dla mnie dziura tylko zupelnie fajne Miasto posrod
      lasow i jezior.

Camil nie wiem gdzie w Niemczech mieszkasz i czy Twoja regionalna gazeta tez od
      razu zareagowala.
      W moim miasteczku tez bily dzwony.

Pozatym co tam wypisywac w takim momencie.

Ten smutek nie wyrazisz w slowach.

I daj troche czasu olsztynskim redaktorom. Napewno napisza o ostatniej wizycie
      papieza w Olsztynie.
      • Gość: Camil Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.05, 10:49
        Kochni !!!
        Prosze zrozumcie iz nie chodzi mi o jakies oczernianie takze mojego Olsztyna !!!
        Chodzi o to iz szukacie zawsze jakichs innych gorszych przykladow w sensie
        "zobacz inni sa jeszcze gorsi,glupsi,brudniejsi,biedniejsi,powolniejsi itp"
        Nie tedy droga - to moje zdanie.
        A co do GW i stron regionalnych to wybaczcie ,ale mnie ciagnie w pierwszej lini
        do miasta gdzie jestem w domu i wszystko co sie z zyciem w nim wiaze mnie
        interesuje .Mimowoli zyjemy w XXI wieku i aktualizacja stron internetowych
        (jezeli takowe sie posiada) nastepuje z poslizgiem Max. jednej godziny (to
        i tak duuza przesada)
        Nie wymagam akceptacji ,lecz zrozumienia mego podejscia do tematu .
        Co daje nam posiadanie internetu ,kiedy wiadomosc o bezposrednim skazeniu
        nuklearnym zostanie ogloszona z poslizgiem 3 dniowym ?!
        Nie obrazam nikogo,nigdy nie mialem tego typu intencji.
        • Gość: sud Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 11:39
          Powtórzę to co napisałem wcześniej.

Camil. Zgódźmy się, że Olsztyn to wiocha i skończmy z Twoimi cierpieniami.
          Rozumiem, że cierpisz, jak nie możesz znaleźć najmniejszego powodu do
          stwierdzenia wioskowatości Olsztyna.
          Kazdy normalny człowiek informacji ogólnokrajowych i ogólnoświatowych szuka na
          głównej stronie GW (adresu nie podaję, może znasz), a nie na stronach
          regionalnych. Rozumiem, że przejrzałeś wszystkie strony regionalne GW i tylko na
          olsztyńskiej nie było żadnej informacji? I na tej podstawie stwierdzasz
          wioskowatość Olsztyna.
          Zrobiłem to za Ciebie. Przejrzałem wszystkie strony regionalne GW dziś rano. I
          chcę Cię poinformować, że wg Twojego kryterium (stwierdzonym o 23:28) wioskami
          są Białystok (nic nie napisano o śmierci Papieża), Częstochowa (informacja o
          01:38), Gorzów Wlkp. (nic), Katowice (0:28), Kielce (2:00), Lublin (00:58), Łódź
          (23:55)Opole (nic), Płock (nic), Poznań (00:56), Radom (nic), Rzeszów (00:49),
          Szczecin (nic), Toruń (nic), Trójmiasto (nic), Warszawa (23:40), Wrocław
          (00:26), Zielona Góra (nic).
          Z wioskowatości wyłamał się Kraków (23:00).
          W olsztyńskiej GW informacja ukazała się o 00:17.
          • Gość: ciekawy Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 12:06
            A gdzie sie wczoraj ukazala aktulana informacja o odwolaniu spektakli
            teatralnych i niektorych popoludniowych imprez na miescie ? Wiele imprez
            odwolano juz z rana. Na stronach GW w Olsztynie zadnej informacji nie bylo.
            • Gość: mamut Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.sympatico.ca 03.04.05, 19:01
              Ja sadze ze nawet dziennikarze potrzebuja troche czasu zeby ochlonac i zlozyc
              mysli aby ulozyc w miare ukladny tekst zwiazany z jakakolwiek informacja.. tym
              bardziej jesli mowa o Janie Pawle.. Wiem ze napewno wielu z nich mialo juz po
              czesci ulozone jakies tam teksty.. ale nie sadze aby ktos chcial byc posadzany
              o jakakolwiek niedokladnosc jesli mowa jest o takiej postaci jaka byl Karol
              Wojtyla, i dziennikarze napewo staralis ie zlozyc cos na miare postaci.. a
              pospiech nie wskazany.. a co do ludzi.. nie sadze zeby pierwsza ich mysla
              bylo..biec do komputera i klikac w klawiature.. Co do Camila to faktycznie
              niech mu bedzie.. Olsztyn to wiocha.. ja natomiast sie urodzilem w tej wiosce,
              spedzilem tu wspaniale lata dziecinstwa i mlodosci i kocham te wioche..
              • Gość: Fred Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.h.pppool.de 03.04.05, 19:38
                Mamut ... ja tez kocham te wioske :))

I przebaczam olsztynskim redaktorom gazety, ze po dowiedzeniu sie o smierci
                papieza , nie od razu sie rzucili na komputer , zeby kazdemu Olsztyniakowi to
                oglosic w necie co sie stalo. Chociaz kazdy i tak juz wiedzial co sie
                wydarzylo. A w takim momencie , chyba i tak niewielu Olsztyniakow siedzialo
                przy komputerze wpatrywajac w ekran i czekajac na to co redaktorzy
                olsztynskiego wydania gazety , napisza o tak waznym wydarzeniu.

Camil "poklickaj" sobie niekiedy na glowie ...
      • Gość: Camil Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.05, 20:07
        Fred .
        "PRAWDE "czytalem .
        • Gość: Fred Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.h.pppool.de 05.04.05, 22:25
          Moze kiedys "Prawde" czytales.

A teraz co? BILD Zeitung ?
    • Gość: Klakson Re: Oj Gazeto ,Gazeto !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 23:10
      Camil... sorry ale w kościele nie było kompa... tam zajmowałem sie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka