Gość: akant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 19:11 Jak Wam się podoba przyszła I-sza Dama RP. Słyszałem taką propozycję, aby Kaczor wydzierżawił na 5 lat obecną I-szą Damę. Może to poprawić Jego image. Bo ze swoją to nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DAR~~ Re: I-sza Dama RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:59 HE HE, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: I-sza Dama RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:44 A ja, choć nie znoszę PiSu, uważam że powyższe wpisy to podłość. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: I-sza Dama RP 01.11.05, 23:57 No co chcesz, jest piękna jak ciemna, długa noc grudniowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: I-sza Dama RP 02.11.05, 00:43 a moze bys tak spojrzal na swoja dame najpierw, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: I-sza Dama RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 01:03 kretyński wpis nie popisałeś się popatrz na mamusię i co? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: I-sza Dama RP 02.11.05, 13:17 Powtórzę się • Re: Żona Kaczyńskiego lustroo 18.10.05, 14:17 + odpowiedz Uroda nie jest najważniejsza, bo przemija... Najważniejsze jest to co w głowie i w sercu. A naśmiewaniem się z kogoś pokazujemy swoje prawdziwe ja. Czasem okrucieństwo i niektóre nawet "niewinne" żarciki mogą się stać dla obgadywanego koszmarem. Czy chcielibyście aby i was obgadywano? Przecież nikt sobie urody ani głosu nie wybiera. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś