Dodaj do ulubionych

Zenon P.naigrywa się z Sądu

IP: *.olsztyn.mm.pl 10.06.06, 08:17
Jak zobaczyłem Zenona cykaPro w sadzie (gdzie wystepował z oskarżenia
prywatnego) to zaniemówiłem.Dzień wcześniej z uwagi na chorobę nie mogł
przyjść na sprawę w której jest jednym z oskarżonych przez Prokuraturę a na
występowanie w roli oskarżyciela w dniu następnym szybko wyzdrowiał.Jak nasz
Sąd może tolerować takie postępowanie? Przecież to jest ze strony cykaPro
demonstrowanie swojej BEZKARNOŚCI.Jacy byli oni na tej sprawie złotouści a
najbardziej Władysława W.Myślałem,że coś się w naszym sadzie zmieniło a tu
NIC,dalej po ztaremu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Podsądny Zenon P.naigrywa się z Sądu - ej chyba nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:56
      Zenon cykPro może robić takie rzeczy bezkarnie, bo to, co robi, nie ma miejsca
      w prawdziwym sądzie tylko jakieś namiastce tej instytucji! Prawdziwy sąd na
      takie rzeczy by nie pozwolił. Skoro tak się dzieje, widocznie mamy do czynienia
      z niby sądami, co zresztą było widać przez lata w O;sztynie. Co gorsza,
      niektórzy sędziwie poodchodzili a w sądzie olsztyńskim nadal bez zmian.
      • hawa1 Re: Zenon P.naigrywa się z Sądu !!!! 11.06.06, 19:42
        Sad sie sam z siebie naigrywa!!!
        Nic tak Zenka nie rozzuchwala jak b e z k a r n o s c sadu!!!!!!!!!
        Olsztynskiego sadu. W wywiadzie udzielonej GO oficjalnie sklada podziekowania
        dla pewnego wykladowcy z wydz. prawa!!!
        A to jest wlasnie prawo i sprawiedliwosc.
        • Gość: Docent Re: Zenon P.naigrywa się z Sądu !!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.06, 20:12
          Składa podziękowania dziekanowi Wydziału Prawa UWM Pikulskiemu.Pikulski w
          czasach PRL-u był komendantem tajnej szkoły SB w Warszawie chyba przy Żytniej -
          szkoła B-etki,druga była na Pradze(chociaż oficjalnie był zatrudniony gdzie
          indziej- miał po prostu papiery legalizujace)
          • Gość: Marta Re: Zenon P.naigrywa się z Sądu !!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 11.06.06, 20:22
            Też tak słyszałam o tym,że szefował tajnej szkole SB w Warszawie.Mówił mi o tym
            znjomy z Olsztyna,który pracował w tym pionie tutaj i kończył tą szkołę.Tak
            więc uważam,że poparcie dla cykaPro od byłego pracownika SB nie jest raczej
            chlubą.
          • Gość: gosc Re: Zenon P.naigrywa się z Sądu !!!! IP: *.ols.vectranet.pl 12.06.06, 10:03
            Docent napisał "dziekan wydziału prawa UWM tajnym funkcjonariuszem SB". Czy to
            może być prawda?
            • Gość: zatorzanin Re: Zenon P.naigrywa się z Sądu !!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 12.06.06, 19:48
              Cos gościu kręcisz.Przeczytałem post docenta i wcale on tam tak nie napisał jak
              ty podajesz.Napisał,że dziekan był komendantem tajnej szkoły SB w Warszawie.
              Jak mój syn studiował na tym wydziale to też coś o tym przebakiwał,cos tam sie
              o tym mówiło.To chyba dlatego Zenek P.jest w takiej komitywie z nim,podobno
              Zenek też był powiązany z tymi służbami.Może stąd się znają.Zreszta ich sprawa
              byli i sa tacy ludzie,były i są takie szkoły ,było i jest szntażowanie i było i
              jest jeszcze wiele innych rzeczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka