mika_1 21.01.03, 20:29 Jeśli chcesz, żeby było ciekawie, zabaw się z nami. Opowiedz coś o sobie, spróbujemy zgadnąć kim jesteś. Wejdź na wątek o aktorach, możesz dowiedzieć się kilku rzeczy. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Uma Re: UMA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:50 no to dosyć ciekawa propozycja...ale tak o sobie to najciezej mowic;)))Czytałam o aktorach :wiem o paru osobach np.znam Dziejka,ale jego to wszycsy znają,wiem ktory to Leon i Zaziu takich 2 co razem sie szwedali jeden mial krecone wlosy chyba???? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: UMA!!! 21.01.03, 22:13 Jeśli jesteś w podobnym wieku, co Leon i Zazio, to mnie osobiście będzie cięzko coś wymyslić. Ale, dalej, jakieś wskazówki... Czy chodziłaś do LO? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: UMA!!! 21.01.03, 22:22 ale tu sie dzieje same plotkary sie spotkały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uma Re: UMA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 08:25 nie jestem w wieku Zazia i Leona jestem starsza od nich o pare let slabo ich znam,ale do LO chodziłamskończyłam w 94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: UMA!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 10:59 ja też w 94 !!!!!tylko ze mna ta zabawa sie nie uda, bo się sama rozszyfrowalam ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: UMA!!! 22.01.03, 16:54 No to moze birda zaloguj sie ,albo zmien swoje "ja" na rzecz zabawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: UMA!!! 22.01.03, 17:01 A moze nie trzeba ja juz wiem kim jest mika, wiem kim jesteś TY mika wie kim ja jestem Ty tez to wiesz zabawa w zgadywanki dobiega końca,ale jest wiele innych tematow na ktore mozemy pogadac hi hi hi)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: UMA!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 18:06 ale ja nie wiem, kim jest mika? !!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uma Re: UMA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 18:14 A ja nie wiem kim jest mika ,birda,angela, koobra,konop i wielu innych odwiedzających to forum)))))))))))))a czy ktoś wie kim ja jestem??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: UMA!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 18:45 o, nie wiem:)))) ale zabawa to zabawa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: UMA!!! IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 18:45 o, nie wiem:)))) ale zabawa to zabawa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: UMA!!! 22.01.03, 22:57 ale Wy tajemnicze jesteście,lidzbark nie jest chyba dużą aglomeracją ,jak ostatnio byłem to nie był chyba że sie zmieniło od piątku :) znacie się pewnie tylko jak to dziewczyny kombinujecie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 Re: UMA!!! IP: *.kobierzyn.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 23:23 To proponuje - najpierw koobra dokona prezentacji własnej osoby na forum, a potem reszta he, he, he :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: UMA!!! 22.01.03, 23:39 ok nie ma sprawy 1.żonaty :) 2.28 wiosen 195 cm wzrostu (innych wymiarów nie podaję,ale drogie internautki od was oczekuję pełnego opisu :)) 3.status oficjalny oczywiście -bezrobotny 4.blondyn to już chyba wszyscy wiedzą ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: UMA!!! 28.01.03, 14:28 O nie - takiego dużego blondyna to nie znam. Usiłowałam się coś dowiedzieć, ale Mój Kolega Leon, twierdzi, że nie wie, kim Ty jesteś. Koobra, to ty taki tajemniczy jesteś! A kim jesteś z wykształcenia, czym się zajmujesz? A ja? - mam męża, - 27 lat (niedawno skończone:-)) - o boże - aż tyle!!!!!! (dopiero po napisaniu to sobie uświadomiłam!), - ok. 170 cm wzrostu, - włosy różne - teraz prawie "rodzone" czyli ciemny brąz, ale zaliczyłam już różne kolory - byłam blond, rudy, czerwony ;-), - do sierpnia pracowałam, ale się zwoniłam, bo postanowiłąm zmienić zawód, no i się uczę. To tyle, co mam do powiedzenia - angela, tylko się nie nabijaj!!!! P.S. No, ale zostałam zbita z tropu, bo weszlam na ten wątek z pytaniem do Umy, ale popytam gdzie indziej! P.S. A tak na marginesie, to właśnie mam zasiąść do dermatologii i jakoś nie mogę się zebrać, więc szukam wszystkich mozliwych zajęć, tylko się nie uczę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: UMA!!! 28.01.03, 15:43 Ja widziałam koobre na zywca i powiem Ci ze mleka duzo musiał pic bo ja przy swoim 176cm. musiałam leb zadzierac Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: UMA!!! 28.01.03, 15:57 Kurcze, ja też dużo mleka piłam (do dziś to robię), ale mi się nie udało. To niesprawiedliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuuuuu:-( Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: UMA!!! 28.01.03, 16:43 widocznie fajki po cichu paliłaś i nie uroslas Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: UMA!!! 28.01.03, 22:43 Angela! Ty przecież powinnaś wiedzieć, że ja zawsze taka grzeczna byłam, cicha i spokojna. O fajkach nie słyszałam w tym wieku, kiedy rosłam. Z tym wzrostem, to też jakieś oszukaństwo. Ja nie wiem, gdzie ten koobra ma wtyki????..... Odpowiedz Link Zgłoś