Gość: hwesta IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 18:46 Chciałabym zapytać, w których olsztyńskich pubach najfajniej spędza się wolny czas oraz co sądzicie o takim pubie jak Bohema? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 16:37 miło ale drogo,najlepiej idz do klubu u Koobry-klub eNka,tam jest super,byłam przetestowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 23:08 To w końcu wiadomo, ile tam piwo kosztuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacz Re: olsztyńskie puby IP: *.wne.uw.edu.pl 12.03.03, 17:32 Olsztynskiej Bohemy to tam nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: olsztyńskie puby IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.03.03, 23:12 Koobra, czym gościsz (jakim piwkiem) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koobra Re: olsztyńskie puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:15 żywiec z nalewaka po 4 zł a ostatnio coraz lepszy czarny specjal tez nalewak po 3.5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: olsztyńskie puby IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.03.03, 23:29 Przetestujemy na żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 23:31 No dobra - może nie na zagrychę, a do pochrupania.... Jest tam coś??? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 23:44 Gość portalu: Spacz napisał(a): > Olsztynskiej Bohemy to tam nie ma... A co lub kto jest?? Byłeś? Widziałeś?Poczułeś atmoswerę?Ja byłam i czułam się tam lepiej niż w Bohemie gdzie albo wielkie ściski,albo nafumfolone towarzycho!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacz Re: olsztyńskie puby IP: *.wne.uw.edu.pl 13.03.03, 14:05 Chodzilo mi o Boheme, bo ta mi zupelnie sie niepodoba. zaduzo tam ludkow w stylu: zabiore panne do bohemy, bo piwo drozsze niz gdzie indziej. Cfaniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: olsztyńskie puby 13.03.03, 16:37 A to sorki nie zrozumiałam,wybaczysz???:)) Bohemy szczegolnie olsztyńskiej tam nie ma i nafumfolenie jak mowiłam..to moze do eNki,trzeba koobrze rozruszać klubik,a moze to być miejsce spotkań nie tylko rajdowcow i sympatykow,ale także forowiczow..pozdrawiam;)) ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: olsztyńskie puby 13.03.03, 17:51 To gdzie siedzi w takim razie olsztynska bohema jak w Bohemie jej nie ma?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: olsztyńskie puby 13.03.03, 18:12 Ciezko powiedziec,nazwa lokalu w tym przypadku do niczego nie zobowiązuje,a gdzie przebywa olsztynska Bohema?Kiedyś w słynnym DŚT,potem troche w Teatralnej,a teraz nie mam pojęcia,dawno nie rzucił mie sie w oczy człowiek ktorego mozna zaliczyć do bohemy a tym bardziej olsztyńskiej-pozdrawiam ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: olsztyńskie puby 14.03.03, 00:11 Olsztyn...Bohema olsztyńska??? Coś takiego w ogóle istnieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: olsztyńskie puby 14.03.03, 09:21 no mam wątpliwości i to wielkie,dawno takowej nie ma:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: olsztyńskie puby 14.03.03, 21:40 Ciekawe co się z nią stało?? Powyjeżdżała, czy nigdy jej nie było?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: olsztyńskie puby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:42 Przepraszam dziewczyny, czy wiecie , że being toczy tam cegiełkę - zróbcie jej miejsce i godnie przywitajcie Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 20:20 Gość portalu: rita napisał(a): > Przepraszam dziewczyny, czy wiecie , że being toczy tam cegiełkę - zróbcie jej > miejsce i godnie przywitajcie Mika to w Krakowie siedzi,ale ja przywitałam:)) ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 20:18 Była kiedyś była,ale czsy juz nie te.Nie wiem czy niektorzy pamietają taką kobietę co chodziła po Olsztynie w dziwnych kapeluszach mowili na nią PANI WIOSNA:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 21:40 O proszę, to może sie teraz znowu pojawi, bo w końcu wiosna idzie... Rita - a ja w Krakowie, więc niestety cegły nie witałam:( Ale już ją sobie obejrzałam na zdjęciu... A może podeślą nam ją do Krakowa, podpisy złożymy i odeślemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 22:33 jak przyjedziesz do Olsztyna zajdz do eNki i podpisz sie,cegla bedzie czekać na forowiczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 23:51 OK - nie omieszkam:) Jak się będę wybierać - dam znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oso Re: olsztyńskie puby IP: *.tvk.tpsa.pl 17.03.03, 22:27 A przyjmie się dzień św.Patryka? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: olsztyńskie puby 17.03.03, 22:43 Myślę, że każda okazja jest w stanie się przyjąć;) Więc czemu nie dzień św.Patryka? Zawsze można i za Zbigniewa i za Patryka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: olsztyńskie puby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 22:47 i za kamyczek , który będzie wkrótce cegiełką - czym popijacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: olsztyńskie puby IP: *.icpnet.pl 17.03.03, 22:52 W czym to chyba wiesz:))) U mnie popularny jest browar Krotoszyn:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: olsztyńskie puby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 22:58 a browar Żywiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: olsztyńskie puby IP: *.icpnet.pl 17.03.03, 23:01 Zywiec raczej nie, w Poznaniu to raczej lech itp. Krotoszyn dobry bo tani:))) I lepszy od Koenigera z Biedronki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: olsztyńskie puby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 23:04 u nas najtańszy jest Kundersztyn - takie piwko ale nie wim z jakiego browaru dobranoc being - pilnuj głazu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: olsztyńskie puby 18.03.03, 01:43 No, za kamyczek to trzeba podwójnie:) I jeszcze raz za tipsy beinga, co to je sobie pozrywał chcąc oskubać kamyczek... I jeszcze raz za nasze pomyslne wpisy czy też podpisy, i jeszcze za Patryka i za Zbyszka.... I już się trochę chyba zakręciłam... Dobranoc więc;) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: olsztyńskie puby 18.03.03, 22:23 Gość portalu: rita napisał(a): > i za kamyczek , który będzie wkrótce cegiełką - czym popijacie ? My wczoraj popijaliśmy Tyskim,ale i Specjal wraca ostatnio do łask bo poprawił sie jego smak,Żywiec popularny,Lech na rowni z Zywcem,Tatra zaczęła robić kariere i podlewać gardła co niektorych-Olsztyńskie smaki,a zapomniałam o Okocimiu niektorzy to preferują,ale ostatnio mniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Wiosenka IP: *.chello.pl 18.03.03, 09:16 "Wiosenka"!!! mieszkała na Zatorzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacz Re: Wiosenka IP: *.wne.uw.edu.pl 18.03.03, 14:41 Gość portalu: Hella napisał(a): > "Wiosenka"!!! mieszkała na Zatorzu Jezeli mysle o tej samej kobiecie to czesto odwiedzala kortowo, kupujac w spozywczaku za 3 tysiaki wode kolonska na miejscu :-) a w ksiegarni o nikogho nie proszona cytowala Inwokacje z PT. Ciekawa postac. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosenka 18.03.03, 17:38 Z tego wynika ze to juz nie bohema,chociaz jakaś egzotyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: Wiosenka IP: *.chello.pl 19.03.03, 17:09 Gość portalu: spacz napisał(a): > Gość portalu: Hella napisał(a): > > > "Wiosenka"!!! mieszkała na Zatorzu > > Jezeli mysle o tej samej kobiecie to czesto odwiedzala kortowo, kupujac w > spozywczaku za 3 tysiaki wode kolonska na miejscu :-) a w ksiegarni o nikogho > nie proszona cytowala Inwokacje z PT. Ciekawa postac. To była chyba połowa lat 80tych. Wiosenka była kiedyś wykładowcą w Kortowie (podobno ) a potem zachorowała na schizofrenię. (jeśli mnie pamięć nie zawodzi). Mieszkała na Gagarina - teraz to chyba Sybiraków. Apropos - komu podpadł Gagarin, że pozbawili go ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Wiosenka 19.03.03, 22:06 Bardzo dobrze ze wylecial w kosmos. Sybiracy bardziej zasluguja na ta nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hella Re: Wiosenka IP: *.chello.pl 20.03.03, 10:27 ol4 napisał: > Bardzo dobrze ze wylecial w kosmos. Sybiracy bardziej zasluguja na ta nazwe. To nie Stalin tylko Gagarin, zasłynął jako kosmonauta a to, że był zza wschodniej granicy to jedyny jego grzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza30 Re: olsztyńskie puby IP: *.tvk.tpsa.pl 21.03.03, 16:56 Chyba w zadnym z Olsztyńskich pubów nie ma wentylacji, poza papierosowym dymem odór piwa i czegoś jeszcze.. w bohemie za malo przytulkni, ale może być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: olsztyńskie puby IP: *.matras.pl / 192.168.3.* 21.03.03, 17:26 Chyba najpierw trzeba zobaczyc a potem oceniac wszystko sie zmienia bylem ostatnio na dworcu i nie poznalem pizzeria prawdziwa nowa i piekna cos wspanialego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: olsztyńskie puby-Journal Cafe IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 10:04 Kiedyś najfajniejsze w mieście miejsce do posiedzenia i pogadania. Kameralne, z pysznymi drinkami i swoistą atmosferą. Zaczęło się psuć latem ubiegłego roku, powolna obsługa, drinki odbiegajace smakiem i składem od oryginałów, za głośna muzyka. Ostatnio odstrasza zbyt hałaśliwe towarzystwo panów, którzy nie umieją się zachować w tak małym pomieszczeniu. Piszę to tylko dlatego, że X m-cy temu polecałam ten lokal-niestety juz nie, wręcz odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś