Dodaj do ulubionych

olsztyńskie puby

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 18:46
Chciałabym zapytać, w których olsztyńskich pubach najfajniej spędza się wolny
czas oraz co sądzicie o takim pubie jak Bohema?
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 16:37
      miło ale drogo,najlepiej idz do klubu u Koobry-klub eNka,tam jest super,byłam
      przetestowałam...
      • mika_1 Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 23:08
        To w końcu wiadomo, ile tam piwo kosztuje???
    • Gość: Spacz Re: olsztyńskie puby IP: *.wne.uw.edu.pl 12.03.03, 17:32
      Olsztynskiej Bohemy to tam nie ma...
      • Gość: ak Re: olsztyńskie puby IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.03.03, 23:12
        Koobra, czym gościsz (jakim piwkiem) ?
        • Gość: koobra Re: olsztyńskie puby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 23:15
          żywiec z nalewaka po 4 zł a ostatnio coraz lepszy czarny specjal tez nalewak po
          3.5 zł
          • mika_1 Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 23:21
            A coś na zagrychę ;)???
            • lutogniew Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 23:22
              Do piwa?? ;]
              Lutognieeeew.
          • Gość: ak Re: olsztyńskie puby IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.03.03, 23:29
            Przetestujemy na żywca.
            • mika_1 Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 23:31
              No dobra - może nie na zagrychę, a do pochrupania.... Jest tam coś???
      • angela-rt Re: olsztyńskie puby 12.03.03, 23:44
        Gość portalu: Spacz napisał(a):

> Olsztynskiej Bohemy to tam nie ma...

A co lub kto jest?? Byłeś? Widziałeś?Poczułeś atmoswerę?Ja byłam i czułam się
        tam lepiej niż w Bohemie gdzie albo wielkie ściski,albo nafumfolone
        towarzycho!!!
        • Gość: Spacz Re: olsztyńskie puby IP: *.wne.uw.edu.pl 13.03.03, 14:05
          Chodzilo mi o Boheme, bo ta mi zupelnie sie niepodoba. zaduzo tam ludkow w
          stylu: zabiore panne do bohemy, bo piwo drozsze niz gdzie indziej. Cfaniaki.
          • angela-rt Re: olsztyńskie puby 13.03.03, 16:37
            A to sorki nie zrozumiałam,wybaczysz???:)) Bohemy szczegolnie olsztyńskiej tam
            nie ma i nafumfolenie jak mowiłam..to moze do eNki,trzeba koobrze rozruszać
            klubik,a moze to być miejsce spotkań nie tylko rajdowcow i sympatykow,ale także
            forowiczow..pozdrawiam;))
            ;-)angi
            • ol4 Re: olsztyńskie puby 13.03.03, 17:51
              To gdzie siedzi w takim razie olsztynska bohema jak w Bohemie jej nie
              ma??????????
              • angela-rt Re: olsztyńskie puby 13.03.03, 18:12
                Ciezko powiedziec,nazwa lokalu w tym przypadku do niczego nie zobowiązuje,a
                gdzie przebywa olsztynska Bohema?Kiedyś w słynnym DŚT,potem troche w
                Teatralnej,a teraz nie mam pojęcia,dawno nie rzucił mie sie w oczy człowiek
                ktorego mozna zaliczyć do bohemy a tym bardziej olsztyńskiej-pozdrawiam
                ;-)angi
                • mika_1 Re: olsztyńskie puby 14.03.03, 00:11
                  Olsztyn...Bohema olsztyńska??? Coś takiego w ogóle istnieje??
                  • angela-rt Re: olsztyńskie puby 14.03.03, 09:21
                    no mam wątpliwości i to wielkie,dawno takowej nie ma:((
                    • mika_1 Re: olsztyńskie puby 14.03.03, 21:40
                      Ciekawe co się z nią stało?? Powyjeżdżała, czy nigdy jej nie było??
                      • Gość: rita Re: olsztyńskie puby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:42
                        Przepraszam dziewczyny, czy wiecie , że being toczy tam cegiełkę - zróbcie jej
                        miejsce i godnie przywitajcie
                        • angela-rt Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 20:20
                          Gość portalu: rita napisał(a):

> Przepraszam dziewczyny, czy wiecie , że being toczy tam cegiełkę - zróbcie
                          jej
                          > miejsce i godnie przywitajcie

Mika to w Krakowie siedzi,ale ja przywitałam:))
                          ;-)angi
                      • angela-rt Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 20:18
                        Była kiedyś była,ale czsy juz nie te.Nie wiem czy niektorzy pamietają taką
                        kobietę co chodziła po Olsztynie w dziwnych kapeluszach mowili na nią PANI
                        WIOSNA:))
                        • mika_1 Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 21:40
                          O proszę, to może sie teraz znowu pojawi, bo w końcu wiosna idzie...
                          Rita - a ja w Krakowie, więc niestety cegły nie witałam:( Ale już ją sobie obejrzałam na zdjęciu... A może podeślą nam ją do Krakowa, podpisy złożymy i odeślemy???
                          • angela-rt Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 22:33
                            jak przyjedziesz do Olsztyna zajdz do eNki i podpisz sie,cegla bedzie czekać na
                            forowiczow:)
                            • mika_1 Re: olsztyńskie puby 16.03.03, 23:51
                              OK - nie omieszkam:) Jak się będę wybierać - dam znać:)
                              • Gość: oso Re: olsztyńskie puby IP: *.tvk.tpsa.pl 17.03.03, 22:27
                                A przyjmie się dzień św.Patryka?
                                • mika_1 Re: olsztyńskie puby 17.03.03, 22:43
                                  Myślę, że każda okazja jest w stanie się przyjąć;) Więc czemu nie dzień św.Patryka? Zawsze można i za Zbigniewa i za Patryka:)
                                  • Gość: rita Re: olsztyńskie puby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 22:47
                                    i za kamyczek , który będzie wkrótce cegiełką - czym popijacie ?
                                    • Gość: being28 Re: olsztyńskie puby IP: *.icpnet.pl 17.03.03, 22:52
                                      W czym to chyba wiesz:)))
                                      U mnie popularny jest browar Krotoszyn:)))
                                      • Gość: rita Re: olsztyńskie puby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 22:58
                                        a browar Żywiec ?
                                        • Gość: being28 Re: olsztyńskie puby IP: *.icpnet.pl 17.03.03, 23:01
                                          Zywiec raczej nie, w Poznaniu to raczej lech itp. Krotoszyn dobry bo tani:)))
                                          I lepszy od Koenigera z Biedronki:)
                                          • Gość: rita Re: olsztyńskie puby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 23:04
                                            u nas najtańszy jest Kundersztyn - takie piwko ale nie wim z jakiego browaru
                                            dobranoc being - pilnuj głazu !!!!!!
                                            • mika_1 Re: olsztyńskie puby 18.03.03, 01:43
                                              No, za kamyczek to trzeba podwójnie:) I jeszcze raz za tipsy beinga, co to je sobie pozrywał chcąc oskubać kamyczek... I jeszcze raz za nasze pomyslne wpisy czy też podpisy, i jeszcze za Patryka i za Zbyszka.... I już się trochę chyba zakręciłam... Dobranoc więc;)
                                    • angela-rt Re: olsztyńskie puby 18.03.03, 22:23
                                      Gość portalu: rita napisał(a):

> i za kamyczek , który będzie wkrótce cegiełką - czym popijacie ?

My wczoraj popijaliśmy Tyskim,ale i Specjal wraca ostatnio do łask bo poprawił
                                      sie jego smak,Żywiec popularny,Lech na rowni z Zywcem,Tatra zaczęła robić
                                      kariere i podlewać gardła co niektorych-Olsztyńskie smaki,a zapomniałam o
                                      Okocimiu niektorzy to preferują,ale ostatnio mniej....
                        • Gość: Hella Wiosenka IP: *.chello.pl 18.03.03, 09:16
                          "Wiosenka"!!! mieszkała na Zatorzu
                          • Gość: spacz Re: Wiosenka IP: *.wne.uw.edu.pl 18.03.03, 14:41
                            Gość portalu: Hella napisał(a):

> "Wiosenka"!!! mieszkała na Zatorzu

Jezeli mysle o tej samej kobiecie to czesto odwiedzala kortowo, kupujac w
                            spozywczaku za 3 tysiaki wode kolonska na miejscu :-) a w ksiegarni o nikogho
                            nie proszona cytowala Inwokacje z PT. Ciekawa postac.
                            • angela-rt Re: Wiosenka 18.03.03, 17:38
                              Z tego wynika ze to juz nie bohema,chociaz jakaś egzotyka
                            • Gość: Hella Re: Wiosenka IP: *.chello.pl 19.03.03, 17:09
                              Gość portalu: spacz napisał(a):

> Gość portalu: Hella napisał(a):
                              >
                              > > "Wiosenka"!!! mieszkała na Zatorzu
                              >
                              > Jezeli mysle o tej samej kobiecie to czesto odwiedzala kortowo, kupujac w
                              > spozywczaku za 3 tysiaki wode kolonska na miejscu :-) a w ksiegarni o nikogho
                              > nie proszona cytowala Inwokacje z PT. Ciekawa postac.
                              To była chyba połowa lat 80tych. Wiosenka była kiedyś wykładowcą w Kortowie
                              (podobno ) a potem zachorowała na schizofrenię. (jeśli mnie pamięć nie
                              zawodzi). Mieszkała na Gagarina - teraz to chyba Sybiraków. Apropos - komu
                              podpadł Gagarin, że pozbawili go ulicy?
                              • ol4 Re: Wiosenka 19.03.03, 22:06
                                Bardzo dobrze ze wylecial w kosmos. Sybiracy bardziej zasluguja na ta nazwe.
                                • Gość: Hella Re: Wiosenka IP: *.chello.pl 20.03.03, 10:27
                                  ol4 napisał:

> Bardzo dobrze ze wylecial w kosmos. Sybiracy bardziej zasluguja na ta nazwe.

To nie Stalin tylko Gagarin, zasłynął jako kosmonauta a to, że był zza
                                  wschodniej granicy to jedyny jego grzech
    • Gość: misza30 Re: olsztyńskie puby IP: *.tvk.tpsa.pl 21.03.03, 16:56
      Chyba w zadnym z Olsztyńskich pubów nie ma wentylacji, poza papierosowym dymem
      odór piwa i czegoś jeszcze.. w bohemie za malo przytulkni, ale może być.
      • Gość: wiktor Re: olsztyńskie puby IP: *.matras.pl / 192.168.3.* 21.03.03, 17:26
        Chyba najpierw trzeba zobaczyc a potem oceniac wszystko sie zmienia bylem
        ostatnio na dworcu i nie poznalem pizzeria prawdziwa nowa i piekna
        cos wspanialego
    • Gość: sari Re: olsztyńskie puby-Journal Cafe IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 10:04
      Kiedyś najfajniejsze w mieście miejsce do posiedzenia i pogadania. Kameralne, z
      pysznymi drinkami i swoistą atmosferą. Zaczęło się psuć latem ubiegłego roku,
      powolna obsługa, drinki odbiegajace smakiem i składem od oryginałów, za głośna
      muzyka. Ostatnio odstrasza zbyt hałaśliwe towarzystwo panów, którzy nie umieją
      się zachować w tak małym pomieszczeniu. Piszę to tylko dlatego, że X m-cy temu
      polecałam ten lokal-niestety juz nie, wręcz odradzam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka