Dodaj do ulubionych

Kanjpy w Olsztynie

IP: *.*.*.* 10.11.01, 16:58
Ktore sa fajne a ktore siermiezne?
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 22:13
      A chodzi Ci o knajpy do wypicia piwa, czy do zjedzenia czegos?
      Jesli chodzi o pierwsze, to moimi ulubionymi sa "Carpenter's" i SARP. Z
      drugich: Diavolo i... eee... Diavolo :)
      Najmniej lubianych nie podam, bo nie chce byc wredny ;)
      • Gość: jd Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 22:49
        Jeśli Stsromiejska jeszcze żyje, to ja głosuje na Staromiejską
        • Gość: ARNOLD Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.studio.tpi.pl 11.11.01, 13:34
          Czy sa obecnie jakies G E J O W S K I E knajpy w Olsztynie.
          • Gość: jd Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 14:49
            Arnold, to tak jakby pytać, czy są jakieś knajpy dla łysych w Olsztynie, albo
            dla dziewic, albo dla sypiajacy z małżonkami dwa razy w tygodniu, itd... Czyli
            pytanie jest głupie
            • Gość: detritus Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 20:56
              Pytanie nie jest glupie, bo sa knajpki szczegolnie upatrzone przez srodowisko
              kochajacych inaczej. Nie wiem, czy dobieraja je sobie ze wzgledu na ksztalt
              siedzen czy tez z innych wzgledow - i nie slyszalem o takowych w Olsztynie.
              • Gość: Oleslaw Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.*.*.* 12.11.01, 12:16
                Hm widze ze watek "kanjpy" zdecydowanie wygral z watkiem "knajpy" :)))

Generalnie wydaje mi sie ze b. duzo knajp przybywa na Starowce i to jest
                pozytywne. Jescze jakis czas temu w weekendy bylo tam po 22.00 cicho i
                spokojnie, a teraz pelno ludzi!
          • Gość: Ewa Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 18:02
            Jesli chodzi o knajpy na starowce to hmm Sarp,Zoom,Desperado(mozna se pospiewac)
            :)) hmm aby potanczyc to Flesz,a tak szczerze to polecam kluby studenckie:))
            mozna i dobrze wypic i sie niezle zabawic:)(Rakor,Agros,Andro)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka