Gość: Oleslaw IP: *.*.*.* 10.11.01, 16:58 Ktore sa fajne a ktore siermiezne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: detritus Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 22:13 A chodzi Ci o knajpy do wypicia piwa, czy do zjedzenia czegos? Jesli chodzi o pierwsze, to moimi ulubionymi sa "Carpenter's" i SARP. Z drugich: Diavolo i... eee... Diavolo :) Najmniej lubianych nie podam, bo nie chce byc wredny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.acn.waw.pl 10.11.01, 22:49 Jeśli Stsromiejska jeszcze żyje, to ja głosuje na Staromiejską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARNOLD Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.studio.tpi.pl 11.11.01, 13:34 Czy sa obecnie jakies G E J O W S K I E knajpy w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 14:49 Arnold, to tak jakby pytać, czy są jakieś knajpy dla łysych w Olsztynie, albo dla dziewic, albo dla sypiajacy z małżonkami dwa razy w tygodniu, itd... Czyli pytanie jest głupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 20:56 Pytanie nie jest glupie, bo sa knajpki szczegolnie upatrzone przez srodowisko kochajacych inaczej. Nie wiem, czy dobieraja je sobie ze wzgledu na ksztalt siedzen czy tez z innych wzgledow - i nie slyszalem o takowych w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.*.*.* 12.11.01, 12:16 Hm widze ze watek "kanjpy" zdecydowanie wygral z watkiem "knajpy" :))) Generalnie wydaje mi sie ze b. duzo knajp przybywa na Starowce i to jest pozytywne. Jescze jakis czas temu w weekendy bylo tam po 22.00 cicho i spokojnie, a teraz pelno ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Kanjpy w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 18:02 Jesli chodzi o knajpy na starowce to hmm Sarp,Zoom,Desperado(mozna se pospiewac) :)) hmm aby potanczyc to Flesz,a tak szczerze to polecam kluby studenckie:)) mozna i dobrze wypic i sie niezle zabawic:)(Rakor,Agros,Andro) Odpowiedz Link Zgłoś