fukus1 24.11.06, 22:34 Witam, będę wkrótce w Olsztynie, czy ktoś może mi polecić jakiś dobry sushi bar. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troll29 Re: Sushi 24.11.06, 22:45 znam jeden bar po ktorym bedzie dobrze "sushic" ;) a tak na powaznie, w olsztynie nie uswiadczysz tego zjawiska Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Sushi 24.11.06, 22:45 najlepszy jest w dzielnicy Zato-yama, ale oczywiscie jest ich wiele rowniez w okolicach Staro-ginawa, tam , gdzie gra sie w pachinko i gdzie mozna znalezc najlepsze hotele kapsulkowe, ktore sa szczegolnie polecane wszystkim mieszkancom Elblaga na delegacji w Olsztynie. ja, swojego surowego , solonego sledzia spozywam najchetniej na lawce w parku Kuso-cinada . Mejii . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:24 Chodzi Ci o dawny park Cinu- partyjnodo? Też se-jadam tam na bosaka. Jest też bar między aresztem a halą Gwardii... "Yama-chama". Niestety coś słabo czynny ostatnio :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:18 Niestety, w Olsztynie nie ma takiego miejsca gdzie mozna zjesc sushi. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rem Re: Sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:28 Kicerman na Przysani Na Dąbrowszczaków u "chińczyków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokpik Re: Sushi IP: *.ols.vectranet.pl 25.11.06, 08:25 Wolę schabowego, nie jestem snobistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Sushi IP: *.olsztyn.mm.pl 25.11.06, 13:56 Po schabowym czasem jeszcze bardziej suszi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokpik Re: Sushi IP: *.ols.vectranet.pl 25.11.06, 21:34 Zmieniły się czasy. Kto dziś pamięta kaszankę i pasztetową albo salceson w kondomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kronos Re: Sushi IP: *.ols.vectranet.pl 25.11.06, 21:37 A jak po nich sushiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushimi Re: Sushi IP: *.olsztyn.mm.pl 26.11.06, 01:19 Też na Rynku Starego MIasta - restaurcja rybna (choć jej nie lubię), a na wynos u Lipki, ale tam trzeba zamawiać z wyprzedzeniem (o ile się nie mylę). Odpowiedz Link Zgłoś