Gość: jd IP: *.acn.waw.pl 11.04.07, 23:38 Choć nat czeka na atrakcje, a zgodnie z kojącą postawą bpkw, choć należy być rozsądnie czujnym tak jak radzi rita. Ale dzis można iść spać. Zobaczymy w jakiej Polsce się obudzimy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Odwołuję alarm 11.04.07, 23:41 hehehe , w takim razie śpimy spokojnie jak alarm odwołany jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snu ;)))) gdzie spojrzysz jabłuszko pełne snów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Odwołuję alarm IP: *.acn.waw.pl 11.04.07, 23:42 Kto śpiewał? Mieczysław Wojnicki. Niedawno zmarł. Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Odwołuję alarm 11.04.07, 23:47 Gość portalu: jd napisał(a): > Kto śpiewał? Mieczysław Wojnicki. Niedawno zmarł. > Dobrej nocy. Oczywiscie,ze Wojnicki. Spiewal tez znakomita " Piosenke z mojego przedmiescia" "Nie dla mnie, sezamy ulic.... " Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odwołuję alarm 12.04.07, 20:41 media.putfile.com/Radosc-o-poranku-41 Jak dobrze wstać skoro świt jutrzenki blask duszkiem pić .... I jak tam po nocce ? Czy obserwatorium nasze dalej ma działać ? ;) Ale jak już spiewacie to nie zapomnijmy o kultowej piosence Czerwonych Gitar - Wróćmy nad jeziora - już chyba sezon na to. Jak zrozumiałam, to idzie nowe, a innych już czas na boczne tory odstawić ;) To idzie młodość, młodość, młodość i śpiewa...... my ze spalonych wsi, my z głodujących miast..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Odwołuję alarm IP: *.acn.waw.pl 12.04.07, 20:42 Na razie jeszcze żyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odwołuję alarm 12.04.07, 20:45 Myslę, że się wszystko uspokoi. I wszystko do normy wróci. Wiecie , że zmarł dzisiaj Kurt Vonnegut – mistrz czarnego humoru, jeden z największych amerykańskich pisarzy i jednocześnie jeden z najchętniej czytanych. Odchodzi stara wiara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Odwołuję alarm IP: *.acn.waw.pl 12.04.07, 20:49 Tak, rita, trochę ich ostatnio naodchodziło, a będzie raczej jeszcze gorzej. Ale kiedyś całkowicie i ostatecznie się przejaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odwołuję alarm 12.04.07, 20:54 Grechute trochę przeżyłam, on miał wyjątkowy głos i piosenki. I tak nagle odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odwołuję alarm 12.04.07, 20:57 jd, a ni przypasował by Ci ten wątek. Właśnie zamierzam odpisać, ale o duszy narodu radzieckiego mało co wiem. A już o dumie ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38446&w=60628168 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Odwołuję alarm IP: *.acn.waw.pl 12.04.07, 20:58 On trochę odfrunął w złe rejony na starość. W przeciwieństwie do Tadeusza Nalepy, który jak się zdaje pozostał urzekająco normalny aż do końca. Teraz muszę na trochę stąd zniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Odwołuję alarm 12.04.07, 21:02 Tak Nalepa i Mira Kubasińska odfruneli Kiedy byłem, kiedy byłem małym chlopcem hej ! Wylansował największy przebój "Anna" Poświęcił się bluesowi, nazwany został -'ojcem chrzestnym bluesa' i Bluesowi był wierny do końca. Pamiętajmy, ze jego dziełem było: "Na drugim brzegu tęczy" "Kiedy byłem małym chłopcem" "Gdybyś kochał, hej" "Poszłaby za tobą" Potem tworzył solo. Odpowiedz Link Zgłoś