Gość: Gość IP: *.olsztyn.mm.pl 04.07.07, 18:04 Witam,czy zna może ktoś z Was jakiegos psychologa z Olsztyna,ktory przyjmuje prywatnie,albo gdzie mam w internecie szukac,bo niczego nie mogę znalezc.Dziękuje z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dana Re: Psycholog IP: 88.156.63.* 04.07.07, 20:04 jakiego psychologa szukasz? NI TEZ SPECJALIZUJĄ SIE W PROBLEMACH. MAM KILKA NAMIARÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:49 Ten wątek był już kilka razy na tym forum. Sprawdź w wyszukiwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.07, 22:42 Najchętniej to bym chciala takiego ,który zajmuje się parami,ale jak masz jakiegoś dobrego na indywidualne porady to daj namiar-najlepiej mężczyzne...Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liko Re: Psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:48 Ten wąek był poruszany wielokrotnie. Wpisz sobie w archiwum forum "dobry psycholog" czy "psycholog" i wyskoczy Ci kilkadziesiąt postów na ten temat i kilka namiarów na najlepszych psychologów w Olsztynie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Psycholog IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.07, 15:16 P.Dolinski z Komendy Wojewodziej Policji-bardzo dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liko Re: Psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 09:35 Potwierdzam. Naprawił moją znajomą, która szukała psychologa (na forum zresztą) jakiś czas temu. Przyjmuje zdaje się gdzieś w Gutkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Psycholog IP: 88.156.63.* 08.07.07, 10:42 pan jacek Doliński- psycholog, mediator tel 5336638 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:43 A co wy z tym Dolińskim. Są też inni i to całkiem nieźli. Mój znajomy chodził do takiej kobiety - takie jekieś dziwne nazwisko i całkiem sobie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Irka - Muza Re: Psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:10 Pytanie było o dobrego psychologa. No to podają namiar na dobrego psychologa. Akurat ten jest im znany i jest według nich bardzo dobry i skuteczny. Nie rozumiem skąd Twoje zecietrzewienie? Jeśli znasz innego to podaj namiar na innego. W ten sposób odpowiesz na post osoby poszukującej dobrego psychologa. - Podałam Ci instrukcję działania forum, żebyś nie miał pretensji do ludzi o to, że się powtarzają w swoich postach :) Odpowiedz Link Zgłoś