Gość: czytelnik IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 21:39 Wątpliwa obrończyni uciśnionych. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9888577&rfbawp=1208979388.769&ticaid=15c3d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili super star Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:44 w koncu to nastalo lidia proszczaj;) hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:44 koniec lidzi w po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talia Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:46 Bardzo mnie ta argumentacja przekonała! Wstyd PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowiec Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:50 Jestesmy z panią! Jeszcze rozwalimy ten olsztyński układ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:00 Poznali się już na Lidzi, sprawdzą jeszcze jej przekręty i wyrzucą z PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też działkowiec Re: Staroń zawieszona IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 22:20 Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:22 Prawda www.rp.pl/artykul/124925.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:25 Myślę ,że jest to koniec syczów, dąbkowskich, głażewskich, protasów itd. Nie pokonacie Jej chłopcy smutni. Teraz Olsztyn zrozumiał , że przeginacie kolesie. Układ pierdnął i się przegiął. Olsztyn to nie jest miasto idiotów, zapamiętajcie to smutasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:39 Na pewno Olsztyn to nie miasto idiotów jak uważa pani S., która skłamała w oświadczeniu majątkowym, która kłamała w "TVP Opinie" mówiąc, że nie brała dopłat unijnych co jak wykazała TVP było kłamstwem jednym z wielu którymi posługuje się ta pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Staroń zawieszona IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 22:41 I po co yad dorabiasz wielką ideologię do krętactw posłanki.Jaki układ? Słowa, słowa, słowa. A tak naprawdę to wielkie g... Ustawa o działkach, nieetyczne zachowanie wobec molestowanej, społeczny asystent, kłamstwa na antenie TV, wyrok w spółdzielni i taaaki majątek. Jako wyborca czuję się wykorzystana i oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:46 To poczuj się jeszcze zmanipulowana przez czerwono-różowy układ z olsztyńskimi mediami nz czele. Mam nzdzieję, że poczujesz się szybciej niż się tego spodziewasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:46 tak kobieto, masz racje, ja też czuję się oszukany i wykorzystany przez fałszywą i zakłamaną Lidię S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 23:03 Bardzo ci współczuję. Pomódl się za małkowskiego i procyka, oni zawsze czyści i święci. Hipokryzja święci swój dzien w nytszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Staroń zawieszona IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 23:07 Wiesz jowito, powiem krótko:Pośmiał się kocioł z garnka. Jeszcze Małkowskiemu nikt na razie winy nie udowodnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisior Re: Staroń zawieszona IP: *.gprs.plus.pl 23.04.08, 23:21 Pani Lidia Staroń do PiS. Pani Lidio zapraszamy. My też tropimy układy tak jak Pani. Co tam Platforma. Pani świetnie poradzi sobie w każdej partii. Nie ważne sztandary, ważne żeby być na górze. Pozdrawiamy Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Staroń zawieszona IP: *.ols.vectranet.pl 24.04.08, 08:42 P.Posel szkoda ze pani startowala w wyborach z listy p.o mam nadzieje ze ten klub ma coraz mniejsze poparcie a uczciwi zawsze beda na gorze jestesmy z Pania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Staroń zawieszona IP: *.olsztyn.mm.pl 24.04.08, 21:57 Jeżeli się komuś nadepnie na odcisk to reakcja nadepniętego może być nieobliczlna w skutkach.I tak się stało z Panią Poseł L.Staroń.Za dużo chce pomagać ludziom,walczy z układami,bezprawiem .To się wielu nie podoba,jej zamierzenia i działania naruszają interesy innych i dlatego dali jej "po łapkach".Z innej strony zawiść ludzi z tej samej partii tj.PO,którzy stawiają pytanie dlaczego ona jest popularna a nie ja?Na pewno taki dylemat ma pani Bublewicz,do której bym nie poszła nigdy prosić o pomoc,gdyż trudno jest ją zastać (umówić się).Do pani Staroń ludzie "idą jak w dym".Dlaczego? Ponieważ Pani Posel Staroń nigdy nie odmówiła nikomu pomocy.I tutaj jest pies pogrzebany.Pani Lidio niech Pani dalej działa tak jak do tej pory i życzę Pani dalszych sukcesów.Ja glosowałam nie na PO a na Pania Staroń,więc niech Pani mnie nie zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcy Re: Staroń zawieszona IP: *.gprs.plus.pl 25.04.08, 06:47 Szanowna Pani Posel, zyczymy Pani duzo sily i wytrwalosci. Obserwujac ta sytuacje mamy nieodparte wrazenie, ze juz kiedyz tak bylo. Czytalismy platne pomawiajace ogloszenia na Pani temat nadawane przez procyka, na klatkach naszych domow wisialy ogloszenia szkalujace Pania. Lokalne media (wowczas celowala w tym GO) codziennie donosily informacje - jaka to Pani "be", a jaki "cacy" jest procyk. Dzisiaj zmienily sie osoby, ktore za tym stoja, ale metody sa identyczne. Jak opisywalo "wprost" - Rybicki, Cichon, Sycz i Gorecki to glowni rozgrywajacy olsztynskiego ukladu. To dzisiaj za ich przyczyna lokalna telewizja i gazeta wyborcza przepuscila zmasowany atak. Klamstwo goni klamstwo i to niewazne, ze to sprostuja, ale brud i podejrzenia zostana. Chodzi o to, zeby Pani wizerunek zniszczyc. Pani Posel goraco Pania wspieramy, zyczymy duzo sily i zdrowia! I wiemy, ze tylko dzieki Pani dzialaniu jest mozliwe zahamowanie tego zalewu niegodziwosci w naszym miescie. Nie chcemy, aby spadochroniarz z Gdanska przypominal sobie o regionie tylko raz w ciagu kadencji - na wybory, nie chcemy, aby pozostali korzystajac ze swoich mozliwosci rozprowadzali miasto ukladami, a w nim panuje wszechogarniajacy marazm. Pani Posel wierzymy w Pania. I niewazne pod jakim szyldem - my glosowalismy na Pania. Odpowiedz Link Zgłoś