Gość: mola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 22:19 W najbliższy poniedziałek, 5 maja znów Uwaga o Małkowskim. A tak na marginesie, ponoć wieszał się w areszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ooo Re: Uwaga o Małkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 15:28 Wieszał się? Jeszcze zostanie męczennikiem i świętym na koniec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki nieobecny Re: Uwaga o Małkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 16:37 tak tylko chciałem poprawić sobie image, pozdro z wyjazdu w sprawach służbowych do Białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Uwaga o Małkowskim IP: *.ols.vectranet.pl 02.05.08, 18:01 Ktoś bardzo dobrze poinformowany. I jak tu wierzyć, że nie był to starannie uknuty spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojejkujejku Re: Uwaga o Małkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 18:15 aha. no to aha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Uwaga o Małkowskim IP: *.olsztyn.mm.pl 04.05.08, 23:15 Nie wieszajcie CJM - trochę przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Uwaga o Małkowskim 04.05.08, 23:23 Jestem za granica i nie wiem co sie dzieje z Malkowskim. W katedrze odrawiali Msze za jego intencje. Kobiete widzialem w telewizji ktora chciala zamowic msze w intencji kobiet, niby poszkodowanych przez niego. Zlozyla apelacje w Kurii Biskupiej. Jak to sie skonczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Uwaga o Małkowskim IP: *.olsztyn.mm.pl 05.05.08, 20:24 Specjalnie czekałem przed TV i... nic nie było. To już jest jakaś skrajnie naciagana i przeciągana sprawa. A tak na marginesie, ciekawe jak media zareagowały by, gdyby się okazało, że CJM nie winny. Jest to na siłę odgrzewana sprawa. Gdzieś tu wyczytałem, że CJM niedługo wychodzi, no bo i słyszałem, że sprawa się wogóle nie klei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Uwaga o Małkowskim IP: *.ols.vectranet.pl 05.05.08, 22:39 Naprawdę? Oj, byłoby niezłe jajo. Żeby za romanse wsadzać do więzień...Zabrakłoby cel w więzieniach. Sprawa niewątpliwie naciągana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Czesiu wracaj ! IP: *.ols.vectranet.pl 06.05.08, 06:37 I rozpędz to POpaprane towarzystwo.Olsztyn tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Czesiu wracaj ! 06.05.08, 07:52 Seks przeciez nie jest grzechem ani przestepswem. Oby Malkowski dalej rzadzil Olsztynem. Duzo dla miasta zrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
mmascarpone Re: Czesiu wracaj ! 06.05.08, 10:55 Dużo dla miasta? To siedź dalej za granicą i żyj złudzeniami.Seks,romanse to żadne przestępstwo,nie wiadomo jak było z gwałtem,ale jedno jest pewne: malkowski to hipokryta. Lubi seks,OK,ale po co te zapewnienia że nigdy nie zdradził żony,to chodzenie po kościołach? Odpowiedz Link Zgłoś