Gość: korol141 IP: *.ols.vectranet.pl 05.06.08, 22:28 A cóż to pan Żyliński nie ma zajęcia tylko siedzi na forum i wypuszcza nowe wątki? Jest sprawa do załatwienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Żyliński Re: Żyliński ma misję IP: *.olsztyn.mm.pl 06.06.08, 04:09 Nie mam misji, szlag mnie trafił i tyle!!! Boisz się mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex-man Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:52 to ty walisz w gacie, ----------- wiciuwicz.wrzuta.pl/audio/xKeQicLLdo/polskie_kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Żyliński ma misję IP: *.olsztyn.mm.pl 10.06.08, 22:01 Szykuje się przetasowanie w "olsztyńskim establishmencie", więc już i Żyliński w pełnej gotowości, i Lorenz. Już czuwają, już krążą. Lada moment pewnie zlecą się następni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaxon Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:14 szykuje się przetasowanie w "olsztyńskim establishmencie", A czy w Olsztynie takie coś jest jak "establishment" ? Toż to same prymitywne trutnie, które myślą, że są władcami prawie świata. Nie mogę na te gęby już patrzeć - tępe to to, mające cel: jakby tu jeszcze wsadzić na stołek swoich kuzynów, leniwe, liczące na przekręty z publiczną i unijną kasą, cynizm aż sie wylewa z każdego fałszywego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maek Żyliński Re: Żyliński ma misję IP: *.olsztyn.mm.pl 10.06.08, 23:36 A jakiż ja etablisch, czy cus, nic nie chce od Was:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrzędnik Re: Żyliński ma misję IP: *.ols.vectranet.pl 11.06.08, 06:47 No właśnie, jeszcze tylko te trupy polityczne potrzebne są Olsztynowi.Brrrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 01:03 nekrofiów ci u nas dostatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undertaker Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 01:04 nekrofilów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Żyliński Re: Żyliński ma misję IP: *.olsztyn.mm.pl 10.06.08, 23:31 Ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 03:48 proca.pl/pokaz/2206/sad_zakazal_dzis_w_polsce_topless__idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza z Iławy Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 11:41 Chce być po Głażence ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSz Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 02:32 Gdzie się podział nasz Mesjasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: Żyliński ma misję IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.08, 06:14 Pozdrawiam JSz Widzę, że spać nie możesz, tak Cię zaintrygowały moje wpisy. Cieszy mnie to. Powody chwilowej przerwy są dwa. Pierwszy to taki, że czekam na nr 10 Debaty online. Wywiad w Gazecie Olsztyńskiej już czytałem. Dziennikarskie pytania fachowe, odpowiedzi na miarę "cnót" Wiceprezydenta:-( Drugi podam w następnym poście, bo to świat zupełnie innych ludzi, niż świat władzy naszego miasta. Jeśli nazywasz to mesjanizmem, niech i tak będzie. W coś trzeba wierzyć. Olsztynowi jest potrzebne "wybawienie". Poczytaj wszystkie wątki forumowiczów. Pozdrawiam Marek Żyliński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: Żyliński ma misję IP: *.olsztyn.mm.pl 21.07.08, 06:41 Powód drugi. Re: wspomnienia "ekstremistów" z Warmi i MazurIP: *.olsztyn.mm.pl Gość: Marek Żyliński 21.07.08, 06:20 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 22:58 O tak. Skompromitowana eskadra zabiera się do ratowania Olsztyna :)) Przypomnij sobie sukcesy Szmita na tym polu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:56 sranie marmurem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 15:34 Z niecierpliwością wyczekuję na listonosza - to jedyna osoba która mnie odwiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenor Re: Żyliński ma misję IP: *.ols.vectranet.pl 06.12.08, 23:59 facet żałosny pisze sobie dziennik. o kupach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knoch Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 22:11 A ten Żyliński to kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porzeczka Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 06:17 przyjął pozycję misjonarską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipówka Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 18:36 coś się zamknął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 12:47 proca.pl/pokaz/2206/sad_zakazal_dzis_w_polsce_topless__idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 01:03 Czemu nie zastartuje na prezydenturę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Żyliński ma .. IP: *.olsztyn.mm.pl 07.12.08, 20:40 nie piłeś wypij. nie piłeś, nie pisz. jak piłeś to nie pisz tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Żyliński ma misję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 14:24 www.youtube.com/watch?v=uX3SlQl078Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś