mascote 18.06.08, 19:19 Witam , poszukuję pola namiotowego na Mazurach , takiego by bez obawy z dziećmi przyjechać. Możecie coś polecić ? Może jakieś www , gdzie można pooglądać . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szukacz Re: Pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 09:18 Najbliższy Olsztyna (Warmia) to kamping w Dywitach www.dywity.com.pl/index.php?menu=4&jezyk=pl&id= Inne w okolicy www.domwarminski.pl/content/view/235/353/ nad jezirem Gim :) Mazury ale na granicy z Warmią www.mazurygim.pl/Foto/index.html Między Ostródą a Olsztynem – Stare Jabłonki www.starejablonki.pl/agroturystyka/pokoje.html www.starejablonki.pl/agroturystyka/camping.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 14:15 Jest jeszcze coś w wsi Pluski nad jeziorem Pluszne www.pluski.webiz.pl/oferta.html W razie niepogody niedaleko jest aquapark aquapark.olsztyn.pl/main.php?fid=114&pg=2&pg2=21&id_lang=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mascote Re: Pole namiotowe 19.06.08, 17:03 Hehe , wygooglować to ja też potrafię ;) , chodziło mi o takie sprawdzone pola n. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 17:53 Nie ma za co. Gim, Pluszne i jeszcze Wulpińskie to moje ulubione jeziora w okolicy Olsztyna. Stare Jabłonki już ponad sto lat temu stały się wakacyjną miejscowością dla mieszkańców ówczesnego Olsztyna i Ostródy. Kamping w Dywitach zbiera sporo dobrych opinii. No to miłego googlowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mascote Re: Pole namiotowe 19.06.08, 18:37 No właśnie Stare Jabłonki , jest tam takie pole namiotowe Pod Sosnami . Warto tam się zatrzymać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Pole namiotowe IP: 82.160.207.* 17.08.08, 09:58 ja z rodzina jezdze do Piaseczna kolo Lidzbarka Welskiego,Jest tam pole namiotowe jak również możliwość wynajęcia przyczepy campingowej(my akurat jezdzimy ze swoją).Jeziorko jest niewielkie otoczone lasami,woda jest tam bardzo czysta.Na polu znajduje sie wc,prysznic,bar i sklep.www.twojepiaseczno.p Polecam jezdzimy tam z dziecmi od kilku lat.Jest spokojnie a w razie czeo mozna zglosic np.halas.Pole po godz.22 dla osob nie zameldowanych jest zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś