Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 11:13 to normalna trucizna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ravendom Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije 25.06.08, 13:13 Cieszymy się, że zechciałeś się z nami podzielić tą Prawdą Najwyższą. Dziękujemy za oświecenie nas wieloma szczegółami i tajnikami przygotowywania, jak to nazwałeś, "tzw. mleka". Mam nadzieję ujrzeć jeszcze jakieś Twe wykłady naukowe w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf23 Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.gprs.plus.pl 25.06.08, 21:06 Chyba fusion-PET'em co najmniej prześwietlałeś krowie wymiona. Może opublikuj w "Nature", "Science", na "Przemysł Mleczarski" nie trać nawet sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 12:30 pij mleko, bedziesz kaleką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 16:32 picie więcej niż dwóch szlanek dziennie osłabia nerki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technolożka Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: 37.157.196.* 04.08.12, 17:13 bzdurna mitologia nie poparta żadnymi rzetelnymi badaniami laboratoryjnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadetta Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 09:45 Moim zdaniem mleko jest żle tolerowane przez wegaterian, sama jestem wegetarianką i nie mogę pić mleka. Na sam widok jakoś mnie odrzuca. Ale produkty typu jogurty, kefiry jem i dobrze trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz2010 Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije 20.01.12, 15:51 Zgadzam się. Śmierdzi niewypłukaną ścierką i w ogóle. Ale co zrobć, gdy się nie ma własnej krowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MajaOlsztyn Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.olsztyn.mm.pl 14.01.14, 20:12 www.majaolsztyn.pl Sprzątanie jednorazowe lub stałe mieszkań, domów, garaży i biur. (Olsztyn i okolice) - Pranie i czyszczenie wykładzin, dywanów i tapicerki meblowej - Odkurzanie podłóg, dywanów, wykładzin, wycieranie kurzu z powierzchni mebli, drzwi, parapetów, grzejników - Froterowanie/nabłyszczanie podłóg - Mycie podłóg oraz powierzchni przeszklonych (lustra, drzwi, witryny) - Sprzątanie kuchni i sanitariatów (dezynfekcja i odgrzybianie parą wodną) - Mycie okien - Prasowanie Zadzwoń i zapytaj o szczegóły! 724-015-851 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? tzw. mleko, a nie mleko IP: *.ols.vectranet.pl 26.06.08, 04:36 Zatem nie piszesz o mleku tylko czymś innym czego nie potrafisz nazwać. Trudno, zdarza się, nie każdy wszystko co widzi potrafi wyjaśnić lub nazwać. Ja wiem jak się robi poprostu mleko bez "tzw." i dlatego nie silę się na tak wyszukane komentarze jak Twój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 12:56 www.youtube.com/watch?v=SBBFTpTMUbc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dercz Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 17:36 Polska to kraina mlekiem płynaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sourage Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:59 Kryzys gospodarczy, zwolnienia, podwyżki cen, a sera za napletem przybywa z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Reczko Pij mleko, będziesz kaleką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 12:28 integra.xtr.pl/teksty/PijMleko.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubi China milk scandal widens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 16:11 www.reuters.com/news/video?videoId=90954&videoChannel=1&refresh=true Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nellie How It's Made: Milk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 22:08 www.youtube.com/watch?v=kIbVwE5zb1Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak Skarga z 1987 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 13:38 Skarga z 1987 roku: Poprosiłam o mleko z żółtym kapslem, ale ekspedientka nie chciała mi go sprzedać, tłumacząc, ze jest to mleko jutrzejsze, z jutrzejszą datą na kapslu. Proszę mi wyjaśnić, dlaczego mleko w dniu 3 maja datowane jest na 4 maja i czy ekspedientka mogła odmówić mi sprzedaży tego mleka - Halina Mikołajczyk. Wyjaśnienie kierowniczki: Mleko tłuste z żółtym kapslem dostarczane jest w południe i jednocześnie jest awansem na dzień następny. Proszę przyjść jutro, a będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: 174.34.141.* 08.03.09, 14:31 poszła baba po mleko i dostała z bańki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A to nie jest... Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:08 ... ten sam kolega, co pisał tak o mięsie i jeszcze tam czymś? Obrzydzacz-hobbysta? Odpowiedz Link Zgłoś
1.pablo Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije 25.03.09, 12:31 Mazury 7 cudem natury! GŁOSUJCIE NA MAZURSKIE JEZIORA W PLEBISCYCIE NA ŚWIATOWY CUD NATURY!! POKAŻMY SIĘ W ŚWIECIE, U NAS JEST NAJPIĘKNIEJ! POŚWIĘĆCIE TROCHE CZASU BO NAPRAWĘ WARTO! www.mazurycudnatury.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re:do nawiedzonego Pablo IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.06.09, 12:59 Rzygać mi się chce już na ten twój spam, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manager biedronki Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 01:23 tak tak leszcze, od jutra promocja chipsów w biedronce będą w szalonej cenie 1,79 za paczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluge Więcej wapnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:17 serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51186,3693119.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornel Re: Więcej wapnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:37 Daliśmy się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 21:06 Odbiegając od tematu, ale nie za bardzo... Używa ktoś z was cukru w kostkach do słodzenia kawy, herbaty? No to gratuluję, wlewacie w siebie najgorszy szmelc, który spada z lini produkcyjnych przy pakowaniu, który jest dosłownie zamiatany spod taśmy, prasowany, no i mamy piękny cukier w kostkach. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stulejarz Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 23:46 tylko tatowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.06.09, 12:56 Faktem jest, że mleko uzyskane od krowy jest tylko surowcem z którego otrzymuje się mleko konsumpcyjne, maślankę, masło i wiele innych rzeczy. A wymiona po zmieleniu świetnie wypełniają parówki i serdelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.kimsufi.com 05.07.09, 20:53 Mnie osobiście mleko służy i nie zamierzam przestawać go pić. Kiedyś ludzie pili mnóstwo mleka i nie mieli problemów zdrowotnych takich jak teraz. Ponadto mleko ma wiele cennych wartości odżywczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yga Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 19:57 dobre dla ciebie jest to, co czujesz, że jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KE Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.cal.pl 22.09.09, 14:57 Nasza cywilizacja dobrobytu stworzyła miliony produktów w kolorowych opakowaniach - wystarczy wejść do pierwszego lepszego sklepu - jakieś zielone kisiele, 150 rodzajów chrupek, 1378 rodzajów ciasteczek i tony innych pizdryków, które nie mają nic wspólnego z odżywianiem. Całe działy w supermarketach "poświęcone" są produktom na bazie mleka - ale czy to jest MLEKO? Czy nawet czyste, bez żadnych dodatków mleko w kartoniku to jest jeszcze MLEKO? To sterylnie czysta biała ciecz, która przestała byc mlekiem, kiedy wybito wszystkie zarazki razem z witaminami, a potem (ponieważ mleko ma byc zdrowe) dodano sztuczne witaminy i inne składniki. A poza tym, żaden ssak w naturze nie pije mleka po odstawieniu od mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybiotyk Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.centertel.pl 13.10.09, 20:00 Rosjanie nie chcą pić wiadomosci.onet.pl/2059738,12,rosja_ostrzega_polskich_dostawcow_mleka,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.com 03.12.09, 13:48 przegląd literatury antymlecznej www.noni.com.pl/pacjent_nalogi3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.vectro.com 18.12.09, 23:03 funny how quick the milk turns sour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 17:46 www.sfora.biz/Tak-kantuja-cie-na-mleku-serach-i-miesie-a14512 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.prothost.com 21.03.10, 11:28 mogę mleko pić litrami, ale słyszałam że skandynawowie nie mogą, bo nie mają jakiegoś enzymu trawiennego, a więc jest to raczej problem genów niż zamiłowań kulinarnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a2 Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.xantron.fastwebserver.de 02.08.10, 12:32 www.wiemcowybieram.pl/main.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porschatt Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 16:05 Rano kupiłem półlitrową fantę i zostawiłem w rozgrzanym samochodzie, bo zapomniałem zabrać. Chyba nie muszę mówić, jak gorąca się zrobiła przy obecnej pogodzie za oknem. Po paru godzinach przypomniałem sobie o fancie i wstawiłem do zamrażalnika, żeby maksymalnie szybko schłodzić, zapomniałem i zrobiła się kostka lodu. Teraz odmrażam w temperaturze pokojowej. Wypilibyście to? Boję się, że dostanę megasraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 09:22 ciekawe jak to mleko "robią", wie ktoś, a jak robia wędliny i z czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jak powstaje tzw. mleko, widziałem, nie pije IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 10:05 mój kot mleka nie ruszy, omija z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Co powiecie o mleku w.....proszku IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 10:19 mozna pić ? Odpowiedz Link Zgłoś