kecawa Re: Dobra pizza w Olsztynie? 06.02.10, 10:51 a rogu Kołobrzeskiej i Kościuszki- jest tania i niezła a receptura ciągle ta sama od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aya Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: 109.243.50.* 17.02.10, 12:54 img64.imageshack.us/img64/8389/pizzaisthebestmedicine.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.04.10, 16:23 wiem czego nie polecę...Ravioli street. pomijając ładny wystroj wnętrza i pizzę na poziomie w granicach normy nie polecam pizzerii Ravioli street przy ulicy dworcowej. Usadzają gości na wybranych przez siebie miejscach jak w ekskluzywnej restauracji, a nie zwykłej pizzerii i na dodatek robią wielki problem jak chce się usiąść przy innym wolnym stoliku, szook!!! Sam tego doświadczyłem i byłem świadkiem dwóch sytuacji kiedy para młodych ludzi przez takie usadzanie obróciła się na pięcie i wyszła, bo nie mogła usiąść gdzie indziej. Idę odpocząć i zjeść a nie tłumaczyć dlaczego mam chęć usiąść w danym miejscu. Pizerria porażka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.04.10, 19:07 No ale jak pizza? bo to o tym wątek, a nie o krzesłach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holly sun Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 21.05.10, 00:02 ravioli street - bardzo fajny wystrój - niezły pomysł - pizza TRAGEDIA (drożdżowy placek z minimalną ilością taniego sera posypany garsteczką kiepskich dodatków) - obsługa bardzo niemiła - rozsadzanie gości - chyba komuś się w dupie poprzewracało aby to wymyślić Zazwyczaj daję pizzerii dwie szanse...ravioli streat drugiej szansy nie dam. Mój prywatny ranking 1. BarBecue (statoil) 2. Roma (Jaroty) 3. Sławna Chata (choć chyba się już zwineli :() 4. Tino (Jaroty) 5. LaGrande (tylko nie dawać mi zamiast kiełbasy parówek bo zabiję...) pozdrawiam pizzożerców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 20.07.10, 11:07 ten ser to mi bardziej jak jakis produkt seropodobny smakowal. ogolnie tak jak poprzednicy nie polecam - pizza beznajdziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 13:08 dla mnie roma najlepsza, mają najlepsze ciasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalker Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.205.133.37.mobile.internet.t-mobile.pl 20.02.24, 15:03 Ravioli street to totalny syf jeżeli chodzi o samą pizzę nie dało się zjeść masakra powinna tak wpaść jakąś kontrol bo jest masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolek Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 21:52 Jedna z lepszych pizzeria jakie ostatnio odwiedzilem w Olsztynie to restauracja Peperoni na starowce, maja tam mega pyszna pizze,prawdziwa wloska na cienkim ciescie, oprocz tego inne dania kuchni wloskiej ale ja jestem pizzozerca i to jem:)))i to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.07.10, 13:32 Jadłem wszystkie chyba w Olsztynie najlepsza jest w Italianie na Żołnierskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 17:24 polecam pizzerie BANDITOS na jarockiej!!!! Jest mega! i ten ich sos czosnkowy!! mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.10, 18:55 Lepsza najgorsza pizza niz smierdzacy kebab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: 213.251.189.* 26.07.10, 22:13 www.fakt.pl/Zrobili-z-niej-kebab,artykuly,55185,1.html wyhacz.gazeta.pl/Wyhacz/1,88542,6259829,Sto_kilo_przeterminowanej_surowki_w_tureckim_barze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.piorunek.pl 27.08.10, 02:43 Byłem dziś w tak zachwalanym przez niektórych z Was lokalu Bar becue. Muszę powiedzieć, że pizza jest dobra, nawet bardzo ale należy dodać, że jest podobna do tej robionej w "DaGrasso" czy też "Grubnym Benku". Jeśli miałbym przyznać jej pierwsze miejsce w Olsztynie- ok zgoda, ale exaequo z tą z "DaGrasso", "Grubego Benka" czy "Milano" :). Wszystkie są naprawdę dobre, a różnicę stanowi tak naprawdę cena, sosy w cenie pizzy, czy też ilość składników- czyli skądinąd rzeczy istotne i mogące wpływać na "odbiór" danego lokalu, ale chyba nie najważniejsze. Chcąc być możliwie jak najbardziej obiektywny w każdym lokalu, będąc po raz pierwszy zamawiałem margheritę (dopiero kolejne wizyty oznaczały opcje z dodatkowymi składnikami). Lokale w których miałem przyjemność spożywać pizzę to Tino, Telepizza, Milano, Gruby Benek, DaGrasso, Bar becue, Ravioli...wniosek-> w każdym z powyższych (z wyjątkiem Ravioli -> ze względu na smak i dzienw zasady z usadowieniem oraz Telepizza->ze zględu na "zaporowe" ceny )- polecam dla spróbunku zakosztowania przedmiotowej pizzóweńki. W każdym lokalu znajdziecie coś fajnego i wartego pochwały...gdybym miał się jednak pokusić o konkretne wytypowanie, byłaby to następująca trójka: 1 DaGrasso 2 Gruby Benek 3 Barbecue. Taki wybór uzasadniłbym bardzo dobrym smakiem ciasta i sera w powyższych pizzeriach (które jak wspominałem są do siebie podobne). Dodatkowo wyróżnioną trójkę charakteryzuje krótki czas realizacji zamówień, zadowalające wymiary pizz w przystępnych cenach i stosunkowo dogodne miejsca parkingowe. Zapewne nie można odmówić tego pozostałym pizzeriom, ale to charakterystyczne "coś w smaku" przekonuje mnie zwłaszcza do trzech wymienionych. Jedyne przed czym bym przestrzegał na przyszłość to bardzo sugestywne typowanie któregoś lokalu co miało miejsce w przypadku Bar Becue. Na pewno to "agitowanie" ;) przez tyle osób, było szczere i niezamierzone, ale jednoczesne negowanie pozostałych lokali (nie rzadko w niewybrednych słowach) potrafi nieco zafałszować rzeczywisty obraz. W wyniku tego szedłem do Bar Becue z góry spodziewając się "kosmosu", czegoś czego jeszcze nie jadłem, co jest zupełnie inne i totalnie dystansuje konkurencję. I troszkę się rozczarowałem bo jakiegoś szoku nie doznałem, pomyślałem owszem była dobra ale nic specjalnego...jak pisałem było to spowodowane zbyt wysoko postawioną poprzeczką- pierwsza reakcja na Wasze szczere, ale zbyt sugestywne opinie. Dopiero po pewnym czasie przyznałem że pizza była bardzo bobra, a pierwsza reakcja była trochę na przeciw wielkim zwolennikom Bar becue :). I przed tym chcałem przestrzegać -w tym piwerszym odruchu rozczarowania można kreować opinię, że ten lokal to nic specjalnego. Byłoby to krzywdzące, ale myślę że tak samo niesprawiedliwe jest pisanie, że zasadniczo poziom jednej pizzerii bardzo wyprzeda i różni się od pozostałych (a już wyjątkowo niestosowne jest chamskie obrażanie i "bojkotowanie" niektórych pizzerii). To tyle "z grubsza" :). Ps Najlepsze pizze i tak robią mamy w warunkach domowych:D...tam zawsze mamy gwarant najlepszych składników i tej "szczypty" serca. Wiem co mówię bo, że tak powiem z niejednego domowego pieca pizze jadłem:) no i śmiem sądzić, że się ze mną zgodzicie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich smakoszy pizzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.08.10, 11:37 Moim zdaniem a jadłem wszystkie pizze które są w Olsztynie najlepsza pizza która smakuje jak włoska to jest pizza Italiana ul.Żołnierska jeszcze dobra jest Peperoni na starym mieście i Patejko na Likusach. Wszystkie inne smakują podobnie gnioty z kiepskimi składnikami typu parówka, najgorsza to Dagrasso, Lagrande, Ravioli, Gruby Benek tych ostatnich nikomu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.10, 13:34 www.kciuk.pl/Juz-nigdy-nie-zjesz-zimnej-pizzy-Tak-zawsze-bedzie-ciepla-a31161 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.03.11, 00:52 Włos łonowy w pizzy www.pizzerie.olsztyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.041-176-74686e1.cust.bredbandsbolaget.se 31.08.10, 13:44 w ph kucharze notorycznie kiepują fajki w ciasto, wiem, bo pracowałem tam kiedyś jako rozwózka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Sonda - dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.09.10, 12:19 Zagłosuj w sondzie na najlepszą pizze w Olsztynie www.templariusze.tk/2823/pizza-olsztyn.php5 Na stronie znajdziesz wszystkie Olsztyńskie pizzerie w których możesz zamówić pizze na telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.chello.pl 21.09.10, 14:47 Cześć najlepsza pizza to Telepizza. Nikt nie pobije jej smaku!Jak tylko mam ochotę to sięgam po telefon i zamawiam tylko ich specjały, bo są po prostu wyśmienite!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.centertel.pl 22.09.10, 09:58 Ravioli Street super. Fajna pizza i nie smierdza mi ciuchy jak wychodze. Nie wiem o co wam chodzi z tymi stolikami. nie fajniejszego lokalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adfgh Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.10, 16:25 w ravioli street oprócz wystroju nie dostaniesz nic zjadliwego do jedzenia. kucharze sterroryzowani przez właścicieli każą płacić za wszystko co się przypali lub nie wypiecze i dlatego ukrywają gnioty i wydają je na salę tak mi przynajmniej kumpel opowiadał który tam pracował. sam jadłem tam 3 razy i za każdym razem pizza była nie wypieczona z małą ilością sera.Dobra pizza jest w lagrande. Lagrande no 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wgigp Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:02 mam podobne wrażenia i do rs nie chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.11.10, 23:41 dla mnie najlepsza pizza jaką kiedykolwiek jadłam jest w pasaro (może pasero albo pesaro) w Olsztynie. Jak się jedzie z ronda koło ch viktor (skrzyżowanie dworcowej z piłsudskiego przy tp) trzeba jechać w stronę tesco i za jakieś 600m w ciagu pawilonów handlowych po prawej stronie. Moim zdaniem pizza na serio serio godna polecenia! Ciasto grube dobrze wypieczone, duzo dodatków, w smaku super, i ceny przystępne! Za to nie polecam diavolinio na starówce! byłam tam w niedzielę z chłopakiem. On zamówił pizze ja zupę i sałatkę. Podczas zamawiania pytam się kelnerki ile gram ma sałatka- nie wie. No to pytam- duża czy mała. Duża. no to ok. Kelnerka wraca za 10min i mówi, że mojej zupy nie ma ale poleca żurek z kiełbaską i rogalikami- mówię- ok. Najpierw przynosi sałatkę co już nie wygląda najlepiej bo sałatka jest drugim daniem- ale to nie bristol więc można darować. Sałatka tak mała, że byłam zawiedziona! Gdybym wiedziała, że taka bedzie to w ogóle bym jej nie zamówiła. W smaku nie najgorsza tylko fakt- sosu dali tyle (jeszcze jakiegoś majonezowego) że czuć było głównie własnie to. I od razu przypomnial mi sie teks mojego kolegi który mowi że jak coś nie wyjdzie albo czegoś nie dają albo coś nie do końca jest świerze to sie wtedy dużo sosu daje. Ale nic. Zjadlam. Dostałam żurek. Mała porcja. W środku 3 krążki kiełbasy. Na talerzyku 4 rogaliki (wyglądały pycha!) próbuję żurek i czuje że w smaku jest to rosół z czymś białym (zabielili aby bardziej przypominało żurek) w ogóle nie kwaśne- a kwaskowate trochę powinno być. I zero gęstości. No taki rosół z mlekiem i kiełbasa -NIE zjadłam. Zabrałam się za rogaliki bo wyglądały cudnie. Rozrywam palcami a tam w środku surowe ciasto! Szok! Wydałam prawie 15 zł i nie poczułam że coś zjadłam. Za te pieniądze w innym miejscu mogłabym zjeść coś na prawdę dobrego i pożywnego. A na dodatek obsługa nie miła- jak zwróciłam uwagę że rogaliki są surowe to babka mnie zignorowała. Czytałam wiele komentarzy że polecają u nich pizze- mojemu chlopakowi też w miarę smakowala. Jeśli specjalizują się w pizzy to niech robią tylko to bo reszta im nie wychodzi! btw- najlepszy żurek jaki jadlam był w pierogarni na starówce :) mniam a jedzenie ogólnie polecam w bistro na dąbrowszczaków. Smacznie i w miarę tanio chociaz porcje mogłyby być troszkę większe. Pizza w pasaro czy jakoś tak. Polecam na prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.11.10, 23:41 Najlepsza pizza w Olsztynie zawsze była od lat koło dawnego kina Polonia. Teraz jest odnowiona, wewnątrz super wystrój przepis na pizze pozostał bez zmian S M A C Z N E G O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fart Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 02.12.10, 17:51 Jadłem pizzę w Pesaro (czy jakoś tak) i nie powaliła mnie na kolana, może dlatego że nie znoszę grubego drożdżowego ciasta. Lokal wygląda jak zapomniany przez Boga. Niezła pizza jest na nagórkach i na statoilu przy stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 11:21 Jadłem też w Pesaro i jest całkiem nie zła , mają duży wybór pizz i grubość ciasta tez jest do wyboru oraz różne wielkości pizzy nawet 50cm. Smakowała mi więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 11:27 Pizza w pesaro jedna z najlepszych jaką jadłem taką lubię polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.12.10, 17:31 Zagłosuj na najlepszą pizze w Olsztynie www.pizzaolsztyn.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 11:20 A dla mnie i tak ravioli co byście nie pisali. Ewentualnie jeszcze benek na jarotach. Reszta to g..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieslaw W poniedzialki w Tele za 5 zl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 15:54 Reszta to nieporozumienie.Np.w Alfie za podobna gosciu krzyczy 20 zlotych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: W poniedzialki w Tele za 5 zl IP: 212.34.145.* 20.04.11, 15:34 to nie pizza, to profanacja pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.07.12, 11:06 Najlepsza pizza jaką jadłem w Olsztynie, to Napoli na Dajtkach. Cienkie ciasto - świetne...Szkoda, że składników jest nieco mało...ale w smaku...świetna - przynajmniej ta ostra Rusticana - jadam ją średnio 2 razy w tygodniu (innych nie próbowałem :)) ) Jeżdzę po nią z Zatorza, więc chyba coś w niej jest. Fajna chrupiąca pizza - bardzo podobna do pizzy z dawnej diavolli ze starówki. Właśnie zamierzam zamówić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.02.13, 16:33 Nie wiesz jaką pizzerię wybrać lub nie masz adresu strony swojej ulubionej pizzeri lub restauracji wszystkie dane kontaktowe wraz z menu znajdziesz na www.gastroolsztyn.pl już teraz sprawdź gdzie zjeść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.wowrack.com 16.02.13, 20:24 Ekspedientka (nie ta sama co na poczatku) pyta sie co podac ja mowie, ze zamowilem pizze alzacka na wynos 15 min temu i wrocilem ja odebrac. Ona szuka w tym stosie i szuka okej dostalem( nie prosila o paragon). Ku mojemu zdziwieniu w domu przy otwarciu byla to calkiem inna zajeeebiscie duzo dodatkow i nagrubym ciescie. A to niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.14, 18:25 Tylko Gruby Benek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalker Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.205.133.37.mobile.internet.t-mobile.pl 20.02.24, 14:57 Sama pizza to totalny syf zamówiłem deluxe i nie dało się zjeść ponad 80zl wydane na marne bo pizza wylądowała w koszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: 46.186.38.* 22.12.10, 15:45 69 pizza w restauracji Lavender na Wilczyńskiego. Największa, 69 cm robi wrażenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.11, 22:04 Taka dobra ta pizza była że Lavender zbankrutował. hehehehee pizza tam jest gó...ana ale znajdą się łosie które polecą na wielkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.11, 00:46 Zanim dowiozą, warto zrobić samemu nawet z gotowych składników.Ponieważ nikomu się nie chce robić(ja robię:))ciasta, wystarczy kupić gotowe spody (niestety nie pamiętam z której piekarni mi podpasowały kiedyś) Sos: -koncentrat pomidorowy -cebula -przyprawy (oregano,pieprz,czosnek co kto lubi) Składniki (jak kto lubi) -pieczarki,salami,ser,kiełbasa etc...itd. Podsmażamy cebulkę,najlepiej z dodatkiem już kiełbas/boczku etc. dodajemy koncentrat + przyprawy.Podduszamy to kilka minut.Potem smarujemy spody i kładziemy co dusza zapragnie (pieczarkę surową wbrew pozorom)posypujemy serem i koniec.Gwarantuję,że ilość składników i przypraw sprawi,że odpuścicie sobie zamawianie pizzy.Oczywiście własne ciasto to, już w ogóle rewelka ale czas:) Co do zamawianych.Każda dobra jak otworzą nową pizzerie.Z czasem nie dość,że coraz gorzej to doważą letnią.Pzdr. i trochę inwencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzer-man Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.03.11, 08:34 Proszę bardzo ja robię według tego przepisu na tej stronie www.pizzerie.olsztyn.pl/ , ciasto super wychodzi do tego jest przepis na dwa sosy do pizzy pomidorowy i czosnkowy , przepis pochodzi ponoć z jakiejś pizzerii zamieścił go pizzer-man który pracował w takim lokalu. Robiłem już kilka razy według tego przepisu i pizza wyszła jak z prawdziwej pizzerii. Jest tam jeszcze sonda z której dowiecie się jaka pizzeria robi najlepszą pizzę w Olsztynie. www.pizzerie.olsztyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uy Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.03.11, 09:07 www.pizzerie.olsztyn.pl/ głosujcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.11, 22:11 nasze-smaki.pl/ tam można wybrać olsztyn i jest jakiś wybór przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: 173.213.109.* 10.12.12, 23:16 Kilka detali ważnych trzeba zastosować i będzie jak z pizzerii. Odpowiednia mąka, odpowiednie zagniatanie, odpowiednie pieczenie. Nic skomplikowanego. Doszedłem do tego metoda prób, błędów i niezliczonych nocnych zgag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.startdedicated.com 10.03.13, 10:49 Ja nie wałkuje ciasta!jak je wyrobisz to odstaw je do miski i przykryj ściereczką.Odstaw w ciepłe miejsce na ok.15 minut.Ciasto wtedy zwiększy swoją objętość.Powinno dwukrotnie.Wtedy je na blachę!!!Jest łatwiejsze do modelowania!smacznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Recenzje pizzerii z Olsztyna IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.03.13, 19:55 Recenzje pizzerii z Olsztyna olsztyn.pizzermania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 19:25 Pizza była kiedyś we Włoszech daniem dla plebsu. Z kuchni resztki dań nakładano na placek pizzy i plebs zajadał się tym. W Polsce kiedyś resztki mieszano z kapusta i tak powstał bigos. W niektórych polskich barach do dziś mieszają resztki pozostawione przez klientów i robią bigos albo farsz do pierogów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.04.11, 15:05 www.pizzerie.olsztyn.pl/ głosujcie na najlepszą pizzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzeriomanka Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.play-internet.pl 24.09.11, 18:53 polecam Pizzeria Majorka Nagorki Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatorzak Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 11:59 śmietnik robią, zostawiają zwoje ulotek, po 5 spiętych gumkami, ja od nich żadnej pizzy nigdy nie kupię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.10.11, 11:46 www.bar-becue.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wj Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: 176.31.202.* 06.12.11, 13:28 www.dzienniklodzki.pl/wiadomosci/479898,pizza-prawdziwa-ale-dodatki-nie-calkiem,id,t.html?cookie=1 jeżeli myślicie, że w olsztynie jest lepiej, to życzę smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.03.12, 11:51 Da Grasso Nie jesteśmy zadowoleni z wizyty w restauracji. - obsługa nieprofesjonalna - brudne stoliki - pizza nie mieści się na talerzu i leży na brudnym stole - dopłata za opakowanie na wynos - brak wody do kupienia [jest w menu] - obsługa niechętnie wydaje paragony + przystępne ceny + otwarty do późnych godzin w weekendy niezadowoleni klienci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.03.12, 15:33 Dla mnie najlepsza pizza jest na Nagórkach nazywa sie Majorka, pizzeriamajorka.pl/ Pyszne domowe ciasto, super atmosfera, TV, może coś zorganizują i Euro będzie można u nich obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: 200.98.197.* 14.10.13, 15:39 pod względem ciasta są chyba najlepsi w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 00:00 ja polecam calabrie. pizza pyszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.1and1.pl 20.05.12, 22:15 dobrą pizzę mają w tesco, za 5,99 zł dwie sztuki w pudełku i jest wyjątkowo smaczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 20:48 ta z tesco przypomina w smaku tą z ravioli street :) bleeee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Dobra pizza w Olsztynie? Pesaro IP: *.183.251.127.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.07.12, 09:15 Uwielbiam Pesaro na Dworcowej. Najlepsza pizza jaką w życiu jadłam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.13, 17:18 Najlepsza jest w pizzeri Diavolino, po zmianie kucharza wymiata. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palina77 Re: Dobra pizza w Olsztynie? 14.02.13, 00:12 Gdzie do pizzy w Olsztynie można dostać pikantną oliwę z oliwek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.03.13, 19:53 Recenzje pizzerii z Olsztyna olsztyn.pizzermania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzo maniaczka Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.04.13, 19:51 Moim skromnym zdaniem najlepsza pizza z pieca , to pizzeria pod nazwą bar-becue w Olsztynie. Może samo miejsce jak i okolica mało atrakcyjne, ale przecież nie liczy się otoczka, a smak. Nie ma takiej drugiej pizzy jak tam, a chyba próbowałam już wszystkie www.bar-becue.pl POLECAM i to bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Dobra pizza w Olsztynie? IP: *.centertel.pl 14.09.13, 21:36 ostrzegam przez Tele-pizzą (H. Sawickiej) - totalna beznadzieja! 36 zł płacić za 2 pseudo placki z drobną ilością dodatków - idiotyzm i złodziejstwo! jeszcze obsługa do bani - lasce bardziej się nie chciało, niż chciało! Dobre są: Milano, Bar-becue, Rawioli, Roma - przynajmniej najeść się można w dobrej cenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awers pizza IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.10.13, 18:54 Ja polecam Crazy Piramid Pizza na Jarotach. Puszyste ciasto, dużo sera oraz moc kompozycji sprawiło, że stała się ona moją ulubioną pizzerią. Myślałem, iż w "Romie" jest najbardziej syta pizza, ale się myliłem. Tutaj naprawdę można się najeść, a ceny są niskie. Odpowiedz Link Zgłoś