Dodaj do ulubionych

Vectra - dzielenie lacza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:30
Witam, od przyszlego weekendu bede mieszkal u znajomego jako sublokator. Ma on
internet w Vectrze i jest zupelnie zielony jesli chodzi o sprawy zwiazane z
informatyka wiec pomysl jak i realizacja projektu pod nazwa "dzielimy lacze"
jest na moich barkach. Pytanie wlasciwe - czy ktos z was dzieli lacze z vectry
poprzez router wifi? jesli tak to przez jaki? jakies problemy z konfiguracja
wystepuja czy dziala bez zarzutow? Z gory dziekuje wszystkim za wszelkie
informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szogun Re: Vectra - dzielenie lacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 09:03
      up
      • Gość: MarcinKa Re: Vectra - dzielenie lacza IP: 89.108.214.* 08.10.08, 13:39
        Biorac pod uwage cene routera(ok.100zl) na tak krotki czas nie
        oplaca sie.Polecam Ci zakupic modem w play- placisz 69 zl plus 9
        zeta aktywacja i masz bezprzewodowy, ktory testujesz 7 dni i potem
        mozesz zwrocic
        (oddaja 69zł)calkowity koszt to 9 zl ktorych play nie zwraca.Ja tak
        zrobilem i bylem zadowolony, zadnych problemow a lacze 5 GB smiga.A
        co do Vectry to slyszalem ze wykrywaja takie "nielegalne"
        podlaczenia.Pozdrawiam
        • Gość: * Re: Vectra - dzielenie lacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:20
          Mówisz o tym?
          web.playmobile.pl/pl/internet/oferta/index.html
          • Gość: MarcinKa Re: Vectra - dzielenie lacza IP: *.mobile.playmobile.pl 08.10.08, 20:29
            tak,dokladnie
            • Gość: * Re: Vectra - dzielenie lacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:43
              Dotarli do mnie z własną ofertą i jestem w trakcie rozważania, gdzie tu jest
              haczyk w stosunku do abonamentu TPSA. Z pozoru wygląda to zachęcająco, chociaż
              niepokoi mnie miesięczny limit transferu, którego nigdy nie mierzyłem.
              • Gość: do MarcinaKa Re: Vectra - dzielenie lacza IP: *.ols.vectranet.pl 09.10.08, 15:15
                A co po 7 dniach ? Zamawiasz co 7 dni od nowa ? Przecież człowiek nie napisał,
                ze potrzeba mu na króciutko.
                • Gość: uu Re: Vectra - dzielenie lacza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 15:21
                  może zadzwoń do nich i spytaj czy możesz dołączyć router i już, ja mam w domu
                  neta z multimedii mi powiedzieli ze mogę zakładać router bez problemów.
                  • Gość: ciekawy Re: Vectra - dzielenie lacza IP: *.ols.vectranet.pl 10.10.08, 19:51
                    No i jak, Szogunie ? Dzwoniłeś do Vectry ? Wiesz już wszystko ?
                    • Gość: Jaguara Re: Vectra - dzielenie lacza IP: *.ols.vectranet.pl 11.10.08, 12:26
                      opowiadaj, bo mam vectre i po podlaczeniu routera w stanie WAN pisze mi same
                      zera, czyli nie pobiera IP od dostawcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka