Gość: jana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:56 Czy ktos zna dobrego specjaliste od chorob tarczycy? Bardzo prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenapilat Re: endokrynolog? 26.11.03, 18:43 Polecam Ci panią doktor Joannę Kuczyńską-Kos, naprawdę fajna babka, konkretnie mówi o chorobie i nie zbywa pacjenta kilkoma słówkami. Przyjmuje prywatnie na Kościuszki, w poniedziałki i czwartki od 17:00. Możesz też zgłosić się do niej do szpitala miejskiego,ale tam jest kolejka. Ja leczę się od marca 2002 i to jest moja 3. lekarka w Olsztynie, przyznam że sprawdziła się zasada "do trzech razy sztuka". POZDRAWIAM I ŻYCZĘ ZDRÓWKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: endokrynolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 19:23 > Polecam Ci panią doktor Joannę Kuczyńską-Kos, naprawdę fajna babka, Nieee, proszę, tylko nie to!!! Tylko nie to!!! Przestrzegam wszystkich przed tą osobą, jeżeli chcecie byc zdrowi. Jeszcze gdyby bylo bez tej impertynencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: endokrynolog? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 18:21 Naprawdę? A mi się wydała taka w porządku. Możesz coś więcej na ten temat, bo mi bardzo zależy na zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: endokrynolog? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 18:53 Urszula Tarasiewicz- przyjmuje w poradni przy Szpoitalu Wojewódzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: endokrynolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:50 Leszek Frąckowiak- lekarz (dobry) z ludzką twarzą.Nagrodzony przez Kwaśniewską. Odpowiedz Link Zgłoś