Gość: mamut IP: *.norampac.com 23.12.03, 21:56 Jako ze Ewy dostaja swoje zyczenia to nie mozemy takze zapomniec o Adamach... Najlpsze zyczenia dla Adama Slodowego.... Adama Sobczyka itp itd. I dla kazdego innego Adama.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamut Re: Zyczenia Adamom IP: *.norampac.com 23.12.03, 22:01 You are welcome. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zyczenia Adamom 23.12.03, 22:15 A Bóg zapłać zacna Panno, miło mi bardzo - buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia Adamom IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 00:05 doczekałam się ,by osobiscie pożyczyć miłym solenizantom Adamom wszystkiego najlepszego, by uświetniali to piekne forum i by zawsze dopisywał im dobry humor wraz z dobra wiarą i by kobiety były zawsze nimi zachwycone :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 00:08 Ja tylko mogę wypowiedzieć się w swoim imieniu. Dziękuję bardzo. Adaś oso Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 00:11 Oso, jesteś wspaniały, nigdy nie zapomnę co mi powiedziałeś w eNce (o dwóch najważniejszych sprawach), za to bardzo Cię szanuję, nie zmieniaj się, bo potrzeba takich ludzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 00:15 Coś Ty Inka, zobaczysz, za wspaniałego faceta to Ty wyjdziesz za mąż - czego Ci życzę z całego serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Zyczenia Adamom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 00:14 I jeszcze raz wszystkiego naj, najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia Adamom IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 00:15 ja też jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Zyczenia Adamom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 00:18 mogę jeszcze raz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 00:20 I jeszcze jeden, i jeszcze jeden, i jeszcze jeden (kurde czkawki dostałem czy co) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 00:21 Oso, jeszcze raz, buziaki gorące :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia Adamom IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 00:20 spróbuj giga jeszcze raz , bo nie widziałam tego - jak to sie robi ????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 00:22 Jezusicku - jak mi przyjemnie Ech :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia Adamom IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 00:24 przecieram oczy i nie widze buziaków - to trzeba słownie napisać ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Zyczenia Adamom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 00:25 Teraz już ostatni raz:) Dobranoc,wesołych świąt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 00:27 Oso, mam nadzieję że dostajesz co najmniej DWA prezenty - jeden imieninowy a drugi gwiazdkowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia Adamom IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 00:29 oso - dostaje od żony komputer, dlatego się tak cieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 00:30 Niby tak miało być, jednak wszystko co miałem sobie kupić, przeznaczyłem na drugi komputerek do domu i radochę z tego ma Siwa i Chłopaki - ja poczekam do 29 maja do urodzin - może wtedy cuścik skapnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 07:56 Oso – człowiek wyjątkowy, Bo co przyjdzie mu do głowy, Zaraz z tego wiersz wychodzi, Wiec on ciągle nowe płodzi. Pisz Adasiu jak najwięcej, Najserdeczniej, najgoręcej, Myśli w słowa pięknie składaj, I nam rymem opowiadaj. Gorące, imieninowe (i nie tylko) buziaczki :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 09:15 Wszystkim Adamom pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia w dniu ich święta. Szczególnie pozdrawiam Oso. Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 09:18 Oso - wszystkiego najlepszego :) P.S. - W przeciwieństwie do Was moi drodzy Forumowicze Oso dostał ode mnie prawdziwego buziaka :P Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 12:06 Oso. Wszelkiej pomyslnosci, wielkiego zdrowia i wspanialej pogody. P.S. W przeciwienstwie do soli28 nie zostaniesz obdarowany przeze mnie prawdziwym buziakiem. I to Cie pewnie ucieszy najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Zyczenia Adamom 24.12.03, 17:05 Dziękuję za wszystkie życzenia A ja życzę Wam - bo już pierwsza gwiazda na niebie Spełnienia niebiańskich marzeń I................. tu sobie wpiszcie co chcecie Odpowiedz Link Zgłoś