oso1 04.01.04, 20:06 Nowy rok, nowa dobra wiara. Czyńcie powinność Waszą, by najbliższe miesiące upłynęły nam w dobrej wierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 20:16 chyba się spóżniłam na dobrą wiarę :) oso- ale byłam wariatką na twoje życzenie - kelnerka ciebie odsługiwała i nie mogliśmy sie dowiedzieć czy jesteś prawo czy leworęczny ? A rozmowa z tobą była fascynująca - na przykład co zjesz oso - bo musimy zamówić ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 04.01.04, 22:14 Zawsze prawowyręczny, wyręczam się prawą ręką, choć i lewa strona jest aktywna (serduszko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 22:35 Serduszko puka w rytmie cza - cza Idę w sobotę na Władcę Pierścieni - wziąść poduszkę do spania ???? pozdrawiam cię giga - gdybyś zaglądła do nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Dobra wiara v.4 IP: *.norampac.com 05.01.04, 22:40 Film niezly... ale pod koniec poduszka ci sie przyda na przynajmniej 10-15 minut... Obejrzalem wczoraj "Last Samurai" dobry film iscie japonski styl i charakter filmu... az dziw ze zrobiony przez amerykanow... jesli kogos interesuje kraj kwitnacej wisni i kultura samurai to warta do obejrzenia pozycja... Lord of the Ring jest tez niezly... dobra... rozrywka... milego ogladania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 22:54 byłam na pierwszej części i przetrwałam to i drugą przetrwam tylko wychodze z tego filmu z takim mentlikiem w głowie , ze przez jakiś czas muszę dojść do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 20:28 Hej, jesteśmy razem, trzeba będzie coś pośpiewać, jeszcze tylko dam mężowi kolacyjkę i już przychodzę, własnie wszedł po wysprzątaniu i zamknięciu sklepu, ja wcześniej schodze narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 20:30 poprzedni post był do gigi :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 06.01.04, 20:54 Ej patrzę, że przydałoby się ognisko, akordeon - bałabanem zwany lub gitara, ale to już było przerabiane (z gitarą). ktoś powtorowałby na grzebieniu i przeszkadzajkach - orkiestra murowana. Wiara zaśpiewa, jak kanarki i słowiki, i dobra nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:07 Oj tak,ognisko nad brzegiem jeziorka. I ten akordeon:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:10 no cóż ognisko, myślę , że trzeba dobrej wiary, że znajdzie się ktoś w domu do ogrzania :) a jak tam syn giga i dziewczynka jego - podoba ci się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:21 U syna ok,właśnie zaczyna się uczyć(niedługo sesja) Dziewczynka miła, konkretna, lubię ją:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:24 moja też się uczy a starsza szuka pracy i wiesz co wymyśliłam, że wezmę ksiązkę telefoniczną , znajdę wszystkie biura projektów i wyślemy oferty , a nuż w dobrej wierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:31 Tak, dobrze zaplanowałaś, kto szuka ten znajduje. Życzę powodzenia Twojej córci, chociaż ciężko teraz coś znaleźć. Grunt to dobra wiara:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:36 dlatego z problemem zawitałam do dobrej wiary dużo ludzi u was teraz choruje - u mnie biorą spirytusik do herbatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:40 Ja już się wykurowałam. U mnie w pracy niektórzy kichają, ale czy to coś poważnego? Ludziska zapobiegawczo łykają różne specyfiki, narazie epidemii szczęśliwie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:49 a Krnawał jak masz zamir spędzać , chodzicie na prywatki czy tylko spotkania. Wiesz co , ja zauważyłam , ze ludzie nie są ostatnio szczęśliwi m nawet ich życzenia noworoczne to były śmieszne , bo nikt już nie wierzy w lepsze jutro, te życzenia ludzi całkiem obcych w tym roku to takie dziwne , takie z podtekstami i takie bez serca - czy zauważyłas to ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 22:01 Nie mam specjalnych planów na karnawal, ale nieraz coś wypadnie nispodziewanie. Takie imprezki bywają niezłe:) Generalnie, to wszyscy wszystkiego mają dosyć Mnie też już coraz mniej bawi(starość?) Zaraz w lutym mam serię imprez imieninowych Marii, Agaty, Katarzyny, Romana, dwa dni Roman rządzi w tym roku 28 i 29 luty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:53 Czy zauważyłas giga, że w tym roku dziwne były życzenia noworoczne składne przez ludzi , yakie były bez wiary, bez serca, a raczej drwiono, bo już nie wierzą w lepsze jutro - ja to wyczułam, wszyscy się śmiali przy składanu tych życzeń :) wysyłam drugi post poprzedni nie wszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 22:06 Tak ,teraz życzenia nawet w dobrej wierze odbierane są podejrzliwie Życzenia powinny się spełniać,a z tym coraz trudniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 22:11 wcześniej są walentynki - a Romana to dość sławne imieniny , chyba mamy Romualda na forum a twój syn jak ma na imię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 22:16 Romek to mój młodszy braciszek,a syn Wojtek 23.04 imieniny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 22:20 W dobrej wierze i dla świętego spokoju muszę opuścić ten pokój. Właśnie skończył się mecz siatki w TV i moi panowie odeszli od telewizorów. Do jutra:)Spij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 22:22 to była sitkówka, ale przegapiłam a jak w twojej rodzinie z prawkiem jazdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 07.01.04, 18:22 Wojtek z dziewczyną załapali się dzisiaj do Gazety Olsztyńskiej- Uniwersyteckiej. No Giga rosną nam nowe gwiazdy, oby w dobrej wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 18:29 Wierzę że tak się stanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:42 to i ja gratuluję, niech sie usmarują farbą drukarską na szczęście:) sałatka z selera , oprócz tarcia , co można z niej jeszcze zrobić, może z jabłkiem ja wymieszać ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 08.01.04, 18:53 A dzisiaj w Gazecie cytowany Karnawał. Uczestniczyli: 1. Ritka 2. Giga 3. Oso Ale niestety muszę to powiedzieć. Sięgamy do zamierzchłych czasów, gdzie jeszcze niedawno było wszystko ganione. Jednak- przynajmniej ja (w dobrej wierze) - na prywatkach, wieczorkach czy potańcówkach w szkole, bawiłem się wyśmienicie. Kiedyś to człowiek, cieszył się malućkimi sprawami, dzisiaj mając dobrą wiarę sądzę, że oprócz starej gwardii forumowiczów, inni również potrafią cieszyć się drobnostkami. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 20:14 Ależ jesteśmy medialni:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 09.01.04, 20:27 Do Gigi - a, no! - (to z czeskiego) Do Ritki - dobra wiara czyni cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 21:03 wszystko dobre co sie dobrze kończy, ale na dobrą wiarę warto liczyć giga - również dziękuję, zawsze będzie jak będzie byle zawsze dobrze - i ty uważaj , bo pewnego razu , kiedy nie będziesz sie spodziewała może przyjść list z Afryki i coś cię natchnie , ach podpisze sobie taki ładny ...........uważaj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 09.01.04, 21:05 W biznesie nie trzeba wierzyć, w biznesie trzeba kalkulować. A Boguś do oso: "A co Ty możesz wiedzieć o biznesie!" Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 09.01.04, 21:35 Podtrzymujcie mnie w dobrej wierze. I ja sięw końcu zmienię - rzucę palenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 21:44 poważnie, moze poczekaj jak wejdziemy do Unii - na podwyżkę papierosów, teraz sie wyżyj i pal po dwa jak Kaczorki Donaldki A pózniej zacznie się rzucanie zbiorowe na forum , ja wam pomogę i gidze też - tylko co zrobić gdy będziecie tyć ? przerwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 22:26 widziałaś giga co oso potrafi w dobrej wierze, widziałas jak pięknie wybrłam z tego - oj, giga nie spodziewałam się tego :) jutro przyjmuję teściową - tu też potrzebna dobra wiara Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 11.01.04, 12:50 Wiara czyni cuda (ostatnio dostałem pieniążki na prezent od teściowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 21:29 straciłam dobrą wiarę dla teściowej - krytykuje mnie za złe wychowanie dzieci, a krytykuje jak mówi w dobrej wierze - co mam z teściową zrobić ? I nie dała żadnego prezentu - a ja jej ugotowałam smaczny objad :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:35 Dobra teściowa nie jest zła:) Oso to ma szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 21:39 on w ogóle ma szczęście , bo i spiewać umie - ale ta żona ma raj. A teściowa niech kupi oso gitarę będzie zabawniej ;))))))))) giga - zacznij rok w pracy od przeczytania książki Mistrz i Małgorzata - tak się ubawisz - zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:40 Czytałam wcześniej, jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 21:41 teraz nie uświadczysz , żadnego mężczyzny na forum - idzie erotyka na jedynce. Oglądają twoi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 21:45 Na 1 oglądałam o 20 pierwszy odcinek polskiego serialu, syn właśnie wyszedł odprowadzić panienkę,mąż coś tam ogląda, w drugim pokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 22:03 a mąż pozwala ci tak grypsować ??? a czy sprawdziłaś rodziców dziewczyny jak proponują teściowe ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 22:06 czy kupiłas juz te penisy z czekolady ? może teściowa oso mu przyniosła taki prezent ;)))))))))) noże sola komus sprezentuje - fajny hit macie w Olsztynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:10 Cały dzień poświęciłam rodzinie, wieczór jest mój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 22:31 a ja wczoraj byłam na Władcy Pierścieni - 3.5 godziny wolności , bite siedzenie w wygodnym miejscu - po wyjściu prostowałam nogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 22:38 I jak ,warto było? Podobał Ci się film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 22:43 warto , bo byłam na pierwszej części, to szkoda byloby nie znać zakończenia. Mnie się podobał. Ale ja tak rzadko chodze do kina, ze każdy by mi sie podobał, żeby tylko na luzie posiedzieć i żeby nikt mi nie przeszkadzał - potraktowałam to jako swobodny luz w siedzeniu, a tak sie zaangażowałam, że zaczełam płakać i podziwiać bohaterów za przyjażn i ta dziwną kraine. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 11.01.04, 23:28 Gitarę mam. Harmonijkę ustną również. Ostatnio przerabiałem klarnet, ale nikt tego nie wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 21:59 ta harmonijka ustna musi być fajna - pamiętam ją z młodości - inaczej zwane organki ja lubię klaskać do rytmu lub wybijać rytm o blat stołu :) tupać nogami też potrafię No wiec jaki podkład pod dobrą wiarę wybieramy ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 12.01.04, 23:31 Taniec na stole Tańczę na stole, kieckę zadzieram... - ale to tylko dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Dobra wiara v.4 13.01.04, 09:45 a Szkoci to co??? :-) Chlopy jak deby, a ze w kratke i bez majtek.... :-) Zdaza nam sie czesto tanczyc na lawach i stolach -na szantach... najblizsze 17,01 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dobra wiara v.4 13.01.04, 12:36 Kochani, a może wystąpicie w eNce? Angela chce w nią teraz tchnąć nieco artystycznego ducha, nawet jakieś koncerty organizować. Myślę, że forumowa bohema by przyciągnęła ludzi:))) Np. Zbyszek "na Szkota";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 21:29 a może zorganizować nowoczesny slang :) ponoć jest teraz moda na to dorze wierzę w to :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Dobra wiara v.4 14.01.04, 09:46 Inka28 :-P wyjatkowo nie mam spodnicy w krate, ...a koszula, hmm... za krotka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dobra wiara v.4 14.01.04, 12:41 Zbyszek, obwiniesz się jakimś kraciastym kocem i będzie ok;) I nic się nie martw, mnie tam nie będzie, pewnie mnie b. nie puści na taki SHOW:))) Rita, możesz się spodziewać gości w piątek - czekaj w dobrzej wierze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Dobra wiara v.4 14.01.04, 13:35 JAKIMS kocem??? Ty profanie... kazdy ma swoje rodowe kolory! :-) nie moge jakiegos rodu urazic! wiesz jakie to honorne chlopy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 21:28 my będziemy mieć przecież koszulki, poco koce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 14.01.04, 22:57 Koce są na chłodne noce a koszulki kryją tajemnice No i zbyszek ma tu rację Koce? Na szkocką (kilt) spódnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Dobra wiara v.4 15.01.04, 07:31 Tak, tak... w TAKIEJ koszuli moze ktos brzydula przytuli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 15.01.04, 10:47 Zbyszek Mężczyzna nie musi być piękny Wystarczy, że ma w sobie coś... Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Dobra wiara v.4 15.01.04, 11:01 A kto Wam takich bzdur naopowiadał? Oczywiście, że MUSI!!! ;))) Zbyszek - Ty brzydul? A kto ma ksywę "Piękny"? Oso - z Ciebie taka mądrość emanuje, a mądrzy mężczyźni zawsze są przystojni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Dobra wiara v.4 15.01.04, 13:06 no wlasnie to "PIEKNY" w "" mnie niepokoi! :-) Ciekawe gdzie ja bylem gdy uroda i madroscia dzielili... pewnie na kajakach, gdzies w mazurskich krzakach... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 15.01.04, 13:44 Inka, coś Ty Moja żona nabrała się 18 lat temu i do dzisiaj cierpi. U nas ma zastosowanie przysłowie "nie szata (patrz facjata) zdobi człowieka". U Was zaś Kobitki Za twarzyczką Kociaka ukrywa się często Lwica, która i tak pożre nas z nogami. Wy dyplomatki!!! Określił to niewątpliwie ( i tu odnoszę to Was Kobitki) Fletcher Knebel mówiąc, iż „dyplomacja to sztuka głaskania psa tak długo, aż gotów będzie kaganiec”. I tak to jest niestety z nami "brzydalami" Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 15.01.04, 19:36 Zaś jutro około 20.30 wystąpi historyczne spotkanie. W eNce spotkają się Detritus i oso. Mam nadzieję, że wpadnie ktoś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 22:41 ja przypuszczam, że może być to piwko ze śliwką - tego jeszcze nie było, a może być mam nadzieję , że w dobrej wierze przyjdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 21:30 giga - na co jest to lekarstwo co Krzyś szukał - mówił, że jest chory i coś długo się nie odzywa , zaczynam się martwić i ty też leniuchujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 22:19 Nie pamiętam , ale było to coś związane z oczyszczaniem organizmu. Ja leniuchuję na całego, właśnie pożegnałam gości, jutro wolne i nie tylko jutro, wracam do pracy 26 stycznia, jak nic nie stanie na przeszkodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 22:22 czyli masz ferie - jakiś urlopik ? a po co się oczyszcza organizm ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 22:25 głównie dla dobrego samopoczucia,sama nie próbowałam a te ferie to zaległe wolne co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.04, 22:28 u mnie nic nowego, ciągłe szperanie w gazetach i intensywne czytanie, a ruch w sklepie taki , że kot by popłakał. Pustki na ulicach w dzień i w nocy. Rejon mam jakby huragan ludzi wymiótł. Jutro też rozbieram choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 do gigi 17.01.04, 00:49 No i... Giga, zostało jeszcze trochę "śliwki", a powiedz, źeby wpaść na chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 22:46 giga - dlaczego sola nie jadła śliweczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 22:49 Chyba nie znała terminu, tak myślę. Potym co czytalam to może i dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 22:57 boisz się ? trzeba było samej wdepnąć wyjeżdzasz gdzieś , czy siedzisz w wolne dni w domu - jakie plany w dobrej wierze masz , chyba nie sprzatanie i gotowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 do gigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 23:01 W dobrej wierze będę odpoczywać i leniuchować. Miałam poważny problem z gardłem(było trochę strachu) Nie palę od 5 dni. Uciekam, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 dla gigi - rozrywaka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 23:07 będę cię wspierać i przygotuję rozrywkę dla ciebie . schlesien.nwgw.de/wioonzanka_goralsko.mp3 uważaj , to są góralskie piosenki a teraz widoki gór www.idn.org.pl/medykon/tatry/spis.htm miłej rozrywaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 21:15 jakby co - to u mnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 21:19 Tak trzymaj Rita:) Mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 21:25 a wiesz, że u nas jest awaria ziepłociągu, troche się spalił i dzis zimno w domu to się nazywa terroryzn ludzi i przypadki dobrze, że mam grube mury to jakoś trzyma ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 21:29 Wiem, czytałam. Masz pecha, jak nie transformator to ciepłownia. A jeszcze ta nieszczęsna poczta:( Współczuję serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 21:37 w tą pocztę to mieszam tylko forum, odcinam od niej rodzine, każdy z nas ma kłopoty i po co sie wzajemnie martretować - jedna szuka pracy - druga szykuje sie do sesji - mąz wiele swoich kłopotów - i ja jeszcze niałabym swoje dokładać ? jutro dzień babci, pewnie teściowa czegoś sie spodziewa a u ciebie jak z babciami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 21:42 Teściowa daleko, a moja mama na Zatorzu. Córka pamięta, synowi przypomnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 21:45 Będzie okazja do świętowania i upieczenia szarlotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 21:50 Czuję się zwolniona z pieczenia ciast na jutro, a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 21:57 U nas już grzeją, noc będzie ciepła Nie wiesz kiedy będzie pogrzeb Niemena ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 20.01.04, 22:59 Być czy nie być? Pić czy nie pić? Dobrą wiarą człek tak żyje jest i je, je i pije no i tyje, tyje, tyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobra wiara v.4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 23:02 palić nie palić,palić czy przytyć, oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 21.01.04, 21:14 Eeee, słyszałem, ześ podjęła stosowną decyzję - brawo. Podobno wpadniesz do nas jutro na kawę, to pogratuluję. Precz z paleniem! (może i ja porzucę) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 21:29 i ja do was dołącze jak dojrzeję nie palić i koniec wszystko albo nic :) giga - bedzie pierwsza i zapoczątkujesz serię :) oso - postaw kawę bez cukru Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobra wiara v.4 21.01.04, 21:29 Ja nie pale od 1.01.1996 r. Oczywiscie przyplacilem to duza nadwaga, ale teraz wrocilem do "tonazu" z okresu jarania. Witam z radoscia, kazda zblakana owieczke, ktora porzucila nikotyne. Oso. Ty przeciez obiecales, ze do konca stycznia papierochuy ida precz !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 21.01.04, 21:32 Ale to jeszcze tyyyle dni. Kawa dla Gigi oczywiście bez cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 21:54 tak bpkw - oso już zakłozył dobrą wiare 4 i w każdej ma dobra wiarę i na dobrej wierze się kończy to jarańkie, ale kiedys to musi nastapić, bo ciągle ma dobrą wiarę ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobra wiara v.4 21.01.04, 22:25 Spoko, spoko, we mnie tyle dobrej wiary, że stare powiedzenie brzmi: "wiara czyni cuda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 20:33 dobrze, wierzę - dziś szukam pewnego dokumentu z przed lat - może znajdę ? od czego zacząć szukanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:55 tak jest i dzięki temu znalazłam pewne dokumenty a gdzie wy trzymacie dokumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobra wiara v.4 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:56 jest seteczka i gul, gul, gul :) Odpowiedz Link Zgłoś