thank_you 20.09.09, 01:20 Znowu namieszałaś? :-) forum.gazeta.pl/forum/w,16,100434227,100434227,jestem_w_ciazy_nie_wiem_z_kim.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookie_monsterzyca Re: Asqe.. 20.09.09, 06:21 Thank...To chyba nie było za bardzo na miejscu . Odpowiedz Link
stedo Re: Asqe.. 20.09.09, 11:15 Też tak uważam.Thank you, myślałam że masz więcej inteligencji emocjonalnej i związanej z nią delikatności uczuć. Tu, niestety zachowałaś się jak cep. Odpowiedz Link
thank_you Re: Asqe.. 20.09.09, 11:38 A teraz się Stedo zastanów czemu dziewczyna operuje półprawdami? Czemu zarzuca nas problemami, oszukuje, że nie sypia z Dawudem, a wychodzi na to, że jednak zdarza się. Po co ta kreacja? Po co manipulacja? Po co słucha rad, skoro i tak ma je w nosie? I dawkuje informacje pod innymi nickami. Odpowiedz Link
stedo Re: Asqe.. 20.09.09, 12:07 Jeśli nawet tak jest, w co wątpię, a szczególnie w świadomą manipulację, ale każdy może to odbierać zgodnie ze swoją wrażliwością, to w tym wypadku robienie sobie "jaj" z faktu który jednak jest istotny dla psychiki i to przez kobietę, to wybacz wykracza poza normy. Odpowiedz Link
thank_you Re: Asqe.. 20.09.09, 12:12 Jakich jaj, Stedo, o czym Ty piszesz. Gdzie ja robię te jaja? Odpowiedz Link
omlet.schabowy Stedo... 20.09.09, 17:24 zamiast się burzyć, lepiej przyznaj, że przyjemnie się czyta: forum.gazeta.pl/forum/w,64121,99506400,99506400,az_mna_trzesie_.html Odpowiedz Link
stedo Re: Asqe.. 20.09.09, 20:44 Nie ma co się śmiać. Z nią jest naprawdę żle, a to nie jest powód do kpin.Żyje w jakimś wyimaginowanym świecie swoich iluzji,wbrew pozorom wyobcowana, w mało satysfakcjonującej roli służącej i niańki do dzieci.Chyba intelektualnie stać ją na więcej. Tam nie poradzi sobie aby zmienić tą sytuację. Powinna niewątpliwie wrócić,póki jest jeszcze młoda, ma młodych rodziców, zapewne byliby w stanie jej pomóc, poszłaby na studia i zaczęła coś sensownego robić.A jeśli nie rodzice, to sama też by mogła tu coś zarobić, chociażby dając lekcje angielskiego. Tam się zmarnuje. Odpowiedz Link
asqe Re: Asqe.. 21.09.09, 13:24 nie jestem w ciazy, nie sypiam z dawudem, zreszta z nikim nie sypiam, a gdybym juz znalazla sie w takiej sytuacji to chyba bym se w leb palnela. Odpowiedz Link
funny_game Re: Asqe.. 21.09.09, 13:30 Ja właśnie nic nie wiem, dlaczego to miałaś być Ty na FK? Może jestem nierozgarnięta jakaś. Odpowiedz Link
real.becwal Re: Asqe.. 21.09.09, 13:31 asqe napisała: > nie jestem w ciazy, nie sypiam z dawudem, zreszta z nikim nie > sypiam, a gdybym juz znalazla sie w takiej sytuacji to chyba bym se w leb palnela. hehe, ... i po sprawie. ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Asqe.. 21.09.09, 13:31 P. S. No i mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK :) Odpowiedz Link