ryniena 24.09.09, 11:09 Goodbye hair, krótka sierść na głowie i człowiekowi od razu jest lepiej :DD I buty na obcasie, w których połamię sobie nogi, ale trudno, poćwiczę chociaż XD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookie_monsterzyca Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:11 łamanie nóg będziesz ćwiczyć ? :P Odpowiedz Link
karka831 Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:15 Witaj w klubie! Ja także łamię nogi na obcasach ;/ Ale pilnie ćwiczę, bo mam dwie piękne bary butów, które leżą nieużywane. ;> Odpowiedz Link
ryniena Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 13:41 Kiedyś trzeba zacząć, bo umiejętność czasami przydatna :DD Buty są piękne i mają paski, żeby mi z nóg nie pospadały XD Odpowiedz Link
conena Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:23 to też powitam w klubie, ale ja w klubie krótkowłosych:-) od wczoraj mam wreszcie znowu na krótko i z grzywką jupi:-) Odpowiedz Link
ryniena Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 13:43 Kocham krótkie włosy, ale przez kształt twarzy mam z nimi problem. Kocham tą fryzjerkę, wiedziała dokładnie co zrobić, żebym były krókie-krótkie i wyglądały na mnie dobrze :DD I pasowały do charakteru. <3 Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:25 Ja też bym się przeszedł do fryzjera, ale nie mam czasu. Do tego chyba zamieniam się w kobietę bo zamieszczam posty w takich wątkach. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:29 Wybacz, o obcinaniu jeszcze mogę coś napisać, ale farbowanie to byłoby przegięcie, tu chodzi o moją męskość. Odpowiedz Link
karka831 Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:33 O jeżu. Możesz podpowiedzieć jak to widzisz okiem faceta. To prawda, że mężczyźni wolą blondynki? ;> Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:37 Jakbyś mnie zapytała o piersi, pośladki, uda albo biodra to mógłbym coś napisać, włosy leżą poza sferą moich zainteresowań, no chyba, że są rude :) Odpowiedz Link
ryniena Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 13:44 Puszysty, ale ja się farbować nie muszę, lubię swój blond naturalny :DD i miło, że wpadłeś :DD Odpowiedz Link
conena Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:37 Do tego chyba zamienia > m > się w kobietę bo zamieszczam posty w takich wątkach. kurde, przez Twojego nicka długo myślałam, że jesteś kobietą, więc wesz:D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:38 Wyobrażałaś sobie mnie jako okrąglutką piętnastolatkę ? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:42 Czyli moje posty są mocno infantylne, tak ? Odpowiedz Link
conena Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 11:44 nie analizowałam postów, nick sugeruje płeć i obfitość. Odpowiedz Link
elderlane Re: Krótko, krótko, krótko :D 24.09.09, 14:16 prawdziwa puszysta gimnazjalistka w życiu by się nie przyznała, że taka jest. Odpowiedz Link