mason_i_cyklista 02.10.09, 11:43 muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/verba-nie-lam-mi-serca,261319 co to u diabła jest? czy ten koleś nie ma wstydu, że się z czymś takim w tv pojawia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: właśnie padłem 02.10.09, 11:49 Podoba mi się ten różowo-fioletowy zachód słońca. Klip zabawnie przeładowany symboliką romantycznie złamanego serca :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: właśnie padłem 02.10.09, 12:12 mason_i_cyklista napisał: > muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/verba-nie-lam-mi-serca,261319 > co to u diabła jest? czy ten koleś nie ma wstydu, że się z czymś takim w tv > pojawia? a kto to w ogóle jest? kiedys robił cos lepszego? jak dla mnie to jest niezłe w swojej klasie, tzn słowa troche na kolanie pisane, zajechane klisze poetyckie ale wizualnie spoko, intro prawie jak Den Harrow czy inny Medeiros, solidna robota dla fanów tego stylu, chyba:) Odpowiedz Link
bertrada Re: właśnie padłem 02.10.09, 12:27 Już myślałam, że Ci ten smalec zaszkodził. A co do Verby, to popatrz jakie ma pozytywne komentarze. ;)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: właśnie padłem 02.10.09, 12:39 no można paść przy Twoim :/ ja natomiast dzisiaj przeżyłam szok, jak zobaczyłam w tv kto to śpiewa (do tej pory słyszałam tylko kilka razy w radiu) www.youtube.com/watch?v=Ui2qxnZ68M4 a przecież on się w Seattle urodził... Odpowiedz Link