thank_you 21.12.09, 23:42 Wybierałam, otwierałam jej drzwi, pomagałam ją ociosac. Ubrałam ją nawet. Zrobiłam zdjęcie. I co? Okazuje się, że ma dziurę ;/ I wygląda łyso z jednej strony. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niski.oktan Re: @#$^$& choinka! 21.12.09, 23:57 Jak mawia Klasyk: Przecież jesteśmy na forum, innymi słowy - temat nie ma nic do rzeczy. Gdyż rzecz dotyczy gadki. :D Źródło: klik :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 00:12 Ogólnie się skiepścił w te płynne klocki, odkąd odstawił nikotynę. :| Odpowiedz Link
thank_you Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 00:13 To lata nie te. :D Ja rzuciłam i żyję. Choc czasami tak się chce.. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 00:19 Co ty możesz o tym wiedzieć - zdaje się, że dłużej nie palę, niż ty paliłaś. Nie wspominając już o tym, że jeszcze nie żyjesz tak samo długo jak ja paliłem. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 00:23 Ta? A mi się wydawało, że Ty w tym roku rzuciłeś. Cóż, błądzic rzecz ludzka. :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 00:29 Proszę, w uogólnienia idzie... Pozazdrościła Klasykowi, czy jak? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 00:35 Od zawsze zazdrościła, tylko się nie ujawniała. :D To jest moja linia obrony! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 00:56 Ale chyba nie penisa - Freud jest już passé. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 01:19 Nie, penisy niezmiennie mnie zadziwiają. Dziwne to, nie? A na dodatek trzeba z tym życ. :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 01:24 Średniawo tak żyć ze zdziwieniem niezmiennym - zmarszczki się robią. :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 01:43 Swoista mimika też nie tragedia, zasadniczo. Każdy jakiś jest. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 01:55 Moja siostra nie robi żadnych min i nie ma zmarszczek. Taka to pożyje. :D Zmykam. Do-bra-noc! Odpowiedz Link
sru_karka Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 11:23 Jeśli Cię to jakoś pocieszy to wiedz, że moja jest jakoś dziwacznie powykrzywiana. :> Odpowiedz Link
thank_you Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 11:33 W sensie, że gałązki? Moja ma ch...czubek. Odpowiedz Link
sru_karka Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 11:42 W mojej czubek jest ok, ale sama chujenka jest krzywa. Poza tym kupiłam takie ładne ekologiczne, słomkowe ozdoby i okazało się, że te niteczki przy nich są jakieś małe i wąskie i nie można ich powiesić na gałązce ;/ Odpowiedz Link
thank_you Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 11:55 Rozumiem Twój ból, ja mam powieszone drewniane zabawki i tak się przy nich namęczyłam, że szlag by to trafił. Co masz oprócz tych słomkowych ozdób na chujince? Odpowiedz Link
sru_karka Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 12:01 Oprócz słomek, mam jeszcze pierniki i plastry pomarańczy :> I białe lampki. :> Drewniane zabawki też są super, na mojej choince gościły rok temu. Odpowiedz Link
thank_you Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 12:15 No to masz podobną chujinkę do mojej. :D Ja mam plastry pomarańczy, wanilię i cynamon, pierniki, pluszowe reniferki i aniołki, kokardki, drewniane zabawki i parę bombek. A lampki kolorowe i granatowe. Weź cyknij fotę z białymi lampkami, taka choinka jest chyba elegancka, co? :-) Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: @#$^$& choinka! 22.12.09, 17:21 Dzisiaj ubrałam :) Ale mami zepsuła mi złoto-czerwoną koncepcję bo kupiła rzekomo "srebrne" lampki, moim zdaniem są niebieskie :/ Powiesiłam też białe. Niestety chujowinka jest sztuczna, bo nie mamy miejsca na prawdziwą. Są bombki, pomarańcze, dzwoneczki i jakiś drobiazg. Bardzo podoba mi się pomysł z piernikami i wanilią. Odpowiedz Link